Kazinotë më të mira live me Aristocrat 2023

Aristocrat Leisure Limited është një kompani e njohur australiane, e cila ka një histori të gjatë në prodhimin e makinerive të lojërave të fatit kazino. Konsiderohet ndër prodhuesit më të mëdhenj të makinerive të lojërave të fatit në të gjithë botën dhe mban vendin e parë në vendin e tij të lindjes, Australi. Përveç prodhimit tradicional të makinerive të lojërave të fatit, kompania po punon edhe për dixhitalizimin e kazinove.