Fitoni më shpesh me Baccarat-in Golden Wealth të Evolution

Evolution Gaming

2022-02-10

Ethan Tremblay

Lojërat e kazinosë live të Evolution zakonisht nuk kanë risitë argëtuese dhe veçoritë fitimprurëse. Këtë vit, kompania prezantoi Golden Wealth Baccarat, i cili krenohet me veçori të realitetit të shtuar dhe më shumë shumëzues se kurrë më parë. Por ndryshe nga Lightning Baccarat, ku shumëzuesit e mëdhenj janë normë, Golden Wealth Baccarat ka të bëjë me marrjen e tyre më shpesh. Vazhdoni të lexoni për të mësuar më shumë!

Fitoni më shpesh me Baccarat-in Golden Wealth të Evolution

Çfarë është Golden Wealth Baccarat?

Golden Wealth Baccarat është në thelb një version i "përmirësuar" i Lightning Baccarat tashmë të preferuar nga fansat. Në këtë kuptim, është një lojë me tregtarë të drejtpërdrejtë që u lejon lojtarëve të mbledhin më shumë shumëzues dhe të përmirësojnë potencialin e tyre fitues. Këtu, shumëzuesit fitohen nëpërmjet pesë Kartave të Artë unike të përfshira në çdo raund. Kartat speciale mund të shumëfishojnë fitimet 8x, 5x, 3x ose 1x për sa kohë që dora fituese ka një Kartë të Artë.

Si të luani Golden Wealth Baccarat

Para së gjithash, kjo Bacarat i kazinosë live përmban të njëjtat rregulla të lojës si variantet e tjera të baccarat nga zhvilluesi. Çdo raund i kësaj loje fillon me zgjedhjen e vlerës së monedhës dhe vendosjen e një basti. 

Për të qenë më specifik, ekzistojnë dy baste anësore dhe tre baste kryesore për të vendosur në studion e bukur të kuqe dhe ari. Bastet kryesore janë bastet e lojtarit, bankierit dhe barazimit me çiftin e bankierëve dhe çiftin e lojtarëve që përbëjnë bastet anësore.

Pas përfundimit të seancës së basteve, do të fillojë raundi i artë. Loja luhet me një kuvertë me 52 letra, ku pesë letra zgjidhen në mënyrë të rastësishme. Pastaj, çdo kartë merr një shkëlqim të artë dhe shumëzues të rastësishëm. Sidoqoftë, mbani mend, loja shton një tarifë prej 20% në totalin e bastit për të financuar shumëzuesit. 

Më pas, tregtari do të tërheqë letrat pasi të zgjidhen kartat e shumëzuesit. Si pozicioni i lojtarit ashtu edhe ai i bankierit marrin dy ose tre letra. Objektivi kryesor është të arrish 9 dhe nëse fiton, jepet një çmim i përshtatshëm në para. 
Nëse dora fituese përmban një Kartë të Artë, shumëzuesi përkatës zbatohet për çmimin. Mos harroni se një dorë me shumë Karta të Artë merr në mënyrë të barabartë shumëfishues të shumtë. Pra, është e mundur të krijosh një dorë me tre Karta të Artë. 

Opsionet e basteve Golden Wealth Baccarat

Siç u tha më parë, lojtarët mund të vendosin çiftin e bankierëve dhe çiftin e lojtarëve kazinotë më të mira live. Këtu, nëse palës së bankierit ose lojtarit i shpërndahen dy letra që formojnë një palë, lojtari në fjalë merr një çmim në para. Është interesante se vlerat e shumëzuesit mund të zbatohen edhe në bastet anësore, duke rritur pagesën e rregullt 9:1 në 576:1. Mjerisht, avantazhi i shtëpisë për këto baste është 14%.

Ndërkohë, ju mund të luani baste si lojtar ashtu edhe bankier me një normë pagese 1:1. Kjo do të thotë se pagesa rritet në një maksimum prej 512:1 me shumëzuesit. Për më tepër, bastet e lojtarit dhe bankierit kanë vlera të avantazhit të shtëpisë përkatësisht 1.15% dhe 1.31%. Por si zakonisht, një komision prej 5% për shtëpinë aplikohet në të gjitha fitimet e basteve të bankierëve. 

Ndërkohë, basti më fitimprurës është barazimi, i cili paguhet në 5:1. Kartat e shumëzuesit të uljes në të dyja anët mund të japin një shpërblim maksimal të pabesueshëm prej 1,310,720:1. Por mbajini kuajt tuaj, o ndjekës të xhekpotit; çmimi përfundimtar është 500,000 €. Tani kjo është ende një shumë e mirë, duke pasur parasysh se shuma minimale është 1$ dhe maksimumi është 5000$ për raund në çdo kazino live baccarat. 

Vlerësimi përfundimtar i Golden Wealth Baccarat

Golden Wealth Baccarat është një lojë e pëlqyeshme me potencial të jashtëzakonshëm fitimi. Loja përmban paqëndrueshmëri më të ulët se Lightning Baccarat, që do të thotë fitore më të shpeshta, megjithëse me vlera shumëzuese më të vogla. Dhe, sigurisht, letrat shumëzohen rastësisht, kështu që gjithçka ka të bëjë me fatin këtu. Sidoqoftë, është një lojë e domosdoshme për çdo lojtar të etur të baccarat-it.

Lajmi i fundit

A duhet që lojtarët e kazinosë t'i japin këshilla shitësit të drejtpërdrejtë?
2023-02-07

A duhet që lojtarët e kazinosë t'i japin këshilla shitësit të drejtpërdrejtë?

Lajme