Visa

Visa tani është kompania e dytë më e madhe në botë e pagesave me karta në botë. Ai lejon transferime elektronike të parave përmes përdorimit të kartave të tij të debitit dhe kreditit. Ai operon gjithashtu një rrjet të automatizuar makinerish dhe ka prezantuar teknologjinë pa kontakt. Siç mund ta dini tashmë, Visa mbështetet nga pothuajse të gjitha kazinotë kryesore. Kjo do të thotë që çdo lojtar që kërkon një kazino të drejtpërdrejtë do të jetë gati të luajë pasi një gamë e gjerë kazinosh do të jetë e hapur për ta. Tani lojtarët kanë një listë me mijëra kazino për të zgjedhur. Më poshtë janë kazinotë më të mira të drejtpërdrejta të rekomanduara për lojtarët e çdo përvoje.

Visa
Rreth VISA-s

Rreth VISA-s

Visa është një markë pagese elektronike e ofruar nga Visa Inc. Company, një korporatë ndërkombëtare e shërbimeve financiare amerikane. Kompania ka selinë në Foster City në Kaliforni. Kryesisht, ai lehtëson transferimin elektronik të fondeve nëpërmjet kartave të parapaguara të markës Visa, kartave të debitit dhe kartave të kreditit.

Kompania nuk lëshon karta, nuk cakton tarifa ose nuk u jep kredi konsumatorëve. Në vend të kësaj, ajo u ofron institucioneve financiare produkte pagese nën emrin e tyre të markës. Më pas, institucionet financiare mund të përdorin produktin e pagesës për t'u ofruar klientëve akses në debit, kredi dhe para në dorë.

Aktualisht, pothuajse të gjitha transaksionet Visa kryhen nëpërmjet VisaNet në cilëndo nga katër qendrat e të dhënave. Qendrat e të dhënave janë të vendosura në Virxhinia, Kolorado, Angli dhe Singapor. Qendrat e të dhënave funksionojnë në mënyrë të pavarur, secila e aftë për të trajtuar deri në 30000 transaksione të njëkohshme.

Siç mund ta imagjinoni, praktikisht të gjitha kazinotë kryesore pranojnë VISA si një ofrues pagese. Një nga gjërat më praktike në lidhje me VISA është se ju ka të ngjarë ta keni tashmë këtë opsion. Kjo do të thotë që një grup i madh kazinosh janë të hapura për ju kur jeni duke kërkuar për një vend të ri për të luajtur. Nëse dëshironi të luani me faqet më të mira, atëherë mos hezitoni të shikoni disa nga kazinotë më të nxehta live VISA që duhet t'ju rekomandojmë më poshtë.

Informacione të Përgjithshme rreth Vizës

Emri

Viza

themeluar

Fresno, Kaliforni, Shtetet e Bashkuara

Themeluar

shtator 1958

Shtabi

San Francisko, Shtetet e Bashkuara

Lloji i pageses

Kartë krediti, kartë debiti, kartë me parapagesë

Faqja e internetit:

www.visa.com

Rreth VISA-s
Kazinotë më të mira live me viza

Kazinotë më të mira live me viza

Visa është shumë e njohur dhe kartat mund të përdoren pothuajse në çdo vend. Popullariteti i kartës ndryshon pak midis vendeve, dhe kjo varet nga marrëveshjet që vetë Visa ka arritur të nënshkruajë me bankat në atë vend.

Megjithatë, rrjeti është përgjithësisht aq i fortë në mbarë botën sa shumica dërrmuese e dyqaneve dhe faqeve të internetit në çdo vend do të duan të pranojnë kartat Visa, edhe nëse ato zakonisht nuk lëshohen atje.

Popullariteti i Visa-s u rrit më tej në vitet 2000 kur kompania filloi të lëshonte karta Visa Debit. Kjo u dha atyre pa akses në kartat e kreditit mundësinë për të përdorur rrjetin Visa për herë të parë.

Më parë, ky lloj përdoruesi ishte kufizuar në karta si Maestro ose Visa Electron, të cilat kishin norma pranimi dukshëm më të ulëta dhe, në disa raste, nuk mund të përdoreshin në internet ose kur udhëtonin jashtë vendit. Kjo lëvizje e ndihmoi Visa-n të forconte pozicionin e saj si kartela e zgjedhur e pagesës për qindra miliona njerëz dhe do të thotë që shumica e njerëzve as nuk shqetësohen të kontrollojnë për pranimin e Visa para se të bëjnë një blerje.

Nëse një dyqan ose faqe interneti lejon pagesat me kartë, atëherë është e sigurt të supozohet se Visa do të jetë një nga mënyrat e pranueshme të pagesës.

Disa kazino të drejtpërdrejta ofrojnë Visa si një mënyrë pagese. Kur zgjedhin, lojtarët duhet të marrin parasysh gjëra të ndryshme, të tilla si ato të theksuara më poshtë.

 • Eksperienca e perdoruesit- Përvoja e përdoruesit është gjithmonë një faktor thelbësor kur zgjedh një kazino live. Kjo për shkak se një pjesë e asaj që i bën njerëzit t'i bashkohen kazinove është argëtimi dhe emocioni që ata marrin. Kështu, kazinoja e duhur duhet të ofrojë grafika dhe efektet më të mira, një ndërfaqe miqësore të përdoruesit dhe shërbim të mahnitshëm ndaj klientit. Analizimi i komenteve nga përdorues të tjerë mund të ndihmojë një lojtar të marrë një ide të përgjithshme të përvojës së përdoruesit që mund të presë nga çdo kazino në internet.
 • Numri i Lojërave - Numri dhe shumëllojshmëria e lojëra në një kazino live ofron çështje. Si fillim, një lojtar duhet të sigurojë që të gjitha lojërat e tij të preferuara ofrohen në kazino. Lojërat shtesë mund ta ndihmojnë lojtarin të zbulojë lojëra që i përshtaten më mirë dhe të parandalojnë monotoninë e lojës.
Kazinotë më të mira live me viza
Depozitimi me Visa në Kazinotë Live

Depozitimi me Visa në Kazinotë Live

Viza është një nga mënyrat më të njohura për të bërë një depozitim në një kazino të drejtpërdrejtë. Shumë operatorë gjithashtu lejojnë përdoruesit të tërheqin fitimet e tyre në një kartë Visa që ata e kanë përdorur më parë për të bërë një depozitë.

Është gjithashtu e mundur të kryeni transaksione duke përdorur një kartë Visa që është ruajtur në një shërbim portofol celular si Apple Pay ose Google Pay ose të bëni depozita dhe tërheqje në lëvizje duke përdorur një telefon celular.

Të gjithë këta faktorë kombinohen për ta bërë Visa një mënyrë shumë të përshtatshme për të përdorur një kazino në internet, si dhe për të blerë online ose jashtë linje. Shkalla e madhe e pranimit do të thotë që Visa do të jetë metoda e zgjedhur e depozitave në kazino për shumë njerëz për vitet në vijim.

Si të depozitoni

Për të depozituar me Visa në një kazino të drejtpërdrejtë, një lojtar duhet të zotërojë një kartë Visa. Dikush mund të aplikojë për të marrë një kartë krediti ose debiti Visa nga institucioni i tij bankar. Lojtari duhet të ketë gjithashtu një llogari të arkës Visa, të cilën ai mund ta krijojë lehtësisht në internet.
Për të filluar procesin e depozitimit, lojtari duhet të identifikohet në kazinonë e tij të preferuar live. Më pas ai duhet të lundrojë në listën e opsioneve të depozitave të ofruara nga kazinoja dhe të zgjedhë opsionin Visa.

Bërja e një depozite në një kazino online me një kartë Visa është një proces shumë i thjeshtë.

 1. Gjëja e parë që lojtari duhet të bëjë është të zgjedhë shumën që dëshiron të depozitojë. Ndërkohë që asnjë kufi minimal ose maksimal i depozitave nuk është vendosur nga vetë Visa, disa përdorues do të zbulojnë se kanë një shumë minimale të tarifuar nga kazinoja që përdorin ose një shumë maksimale që përcaktohet nga banka e tyre.
 2. Gjithashtu ia vlen të kushtoni një moment për të kontrolluar për çdo ofertë depozitimi të përputhur që është në dispozicion përpara se të angazhoheni për një shumë.
 3. Për përdorim për herë të parë, lojtari fillimisht duhet të fusë të dhënat e kartës së tij. Informacioni i kërkuar zakonisht përfshin emrat e plotë, numrin e kartës dhe datën e skadencës. Lojtari gjithashtu duhet të sigurojë numrin CVV të kartës, zakonisht i vendosur në pjesën e pasme të kartës. Në disa raste, atyre do t'u kërkohet gjithashtu të kryejnë disa kontrolle sigurie të vendosura nga banka e tyre.
 4. Pasi të plotësojë të gjitha informacionet e kartës, lojtari mund të fusë shumën që dëshiron të depozitojë dhe më pas të paraqesë kërkesën për depozitim. Shumat e larta të depozitave mund të shkaktojnë një kontroll verifikimi. Në një rast të tillë, sistemi do ta ridrejtojë lojtarin në një faqe të re dhe do t'i dërgojë lojtarit një fjalëkalim një herë, të cilin lojtari mund ta përdorë për të konfirmuar transaksionin.
 5. Pasi kjo të përfundojë, paratë në përgjithësi do të jenë të disponueshme menjëherë në llogarinë e përdoruesit.

Kufijtë e depozitave

Shumat minimale të depozitave zakonisht varen nga kushtet e kazinosë. Shumica e kazinove lejojnë një depozitë minimale prej 10 dollarësh. Shumica e kazinove gjithashtu nuk paguajnë para për depozitat e bëra.

Termat dhe Kushtet e depozitimit

Termat dhe kushtet e depozitimit duhet gjithashtu të ndikojnë në vendimin e një lojtari si p.sh

 • Shumat minimale dhe maksimale të lejuara të depozitave
 • Shpejtësia e përpunimit
 • Tarifat e transaksionit

Idealisht, një lojtar duhet të kufizojë zgjedhjet e tij vetëm në ato që ofrojnë kushte dhe kushte të arsyeshme.

Depozitimi me Visa në Kazinotë Live
Si të bëni tërheqje me vizë

Si të bëni tërheqje me vizë

Shumica e kazinove të drejtpërdrejta që ofrojnë Visa si një opsion për të bërë depozita lejojnë gjithashtu tërheqje. Për shkak se kartat Visa zakonisht lidhen me llogaritë bankare të lojtarëve, lojtarët mund t'i transferojnë paratë e tërhequra nga kazinotë në llogaritë e tyre bankare.

 1. Një lojtar duhet të identifikohet në llogarinë e tij të kazinosë dhe të lundrojë në faqen bankare për të tërhequr fonde.
 2. Lojtari duhet të klikojë mbi 'tërheqjet' dhe të zgjedhë opsionin Visa në faqen bankare.
 3. Më pas mund të futni shumën për të tërhequr dhe të paraqisni kërkesën për tërheqje.
 4. Nëse llogaria e përdoruesit në kazino ka fonde të mjaftueshme, kazinoja do të përpunojë kërkesën për tërheqje dhe fondet do të depozitohen në llogarinë bankare të lojtarit.

Kufijtë e tërheqjes

Shumica e kazinove të drejtpërdrejta lejojnë tërheqje minimale prej 10 dollarësh kur përdorin Visa si opsion pagese. Kufijtë maksimalë të tërheqjeve ndryshojnë shumë midis kazinove, me disa që nuk kanë kufi të caktuar në shumë.

Koha e përpunimit

Në shumicën e kazinove live, tërheqjet zakonisht duhen rreth një deri në pesë ditë pune përpara se fondet të arrijnë në llogarinë bankare të lojtarit. Megjithatë, disa kazino ofrojnë kohë më të shpejta përpunimi për anëtarët e tyre VIP. Për të tilla, koha e përpunimit të tërheqjes mund të jetë pak si një ditë.

Si të bëni tërheqje me vizë
Monedhat dhe vendet e mbështetura me viza

Monedhat dhe vendet e mbështetura me viza

Visa është ndër ofruesit më të njohur të kartave të kreditit dhe debitit në mbarë botën. Vetëm në Shtetet e Bashkuara, blerjet me karta Visa tejkaluan 4 trilion dollarë në 2019 dhe 2020, shumë më përpara se rivalët Mastercard dhe American Express. Është vlerësuar se ka një kartë Visa për çdo qytetar të Shteteve të Bashkuara dhe rreth një e treta e të gjitha kartave Visa në botë përdoren në tregun amerikan.

Por kartat e kreditit dhe debitit Visa nuk janë të kufizuara vetëm në Shtetet e Bashkuara. Visa pranohet si një mënyrë pagese në më shumë se 200 vende dhe territore anembanë globit, që do të thotë se përdoruesit nga Brazili në Brunei dhe nga Norvegjia në Namibi mund të kryejnë transaksione me këtë lloj karte. Shumica e monedhave kryesore në botë - dhe shumë monedha në zhvillim - mbështeten në rrjetin Visa.

Qasje e thjeshtë për shumicën e klientëve

Klientët e kazinosë live duhet të kuptojnë se Visa ofron një pikë aksesi të thjeshtë dhe të drejtpërdrejtë kur bëjnë pagesa. Kjo për shkak se kartat Visa janë tashmë në përdorim në të gjithë globin. Për shumicën e përdoruesve - jo vetëm ata brenda Shteteve të Bashkuara - karta e tyre Visa do të jetë tashmë e konfiguruar dhe gati për përdorim.

Kjo është e dobishme për përvojën e përdoruesit. Ndërsa shumë klientë do të jenë të lumtur të shkarkojnë një aplikacion të ri ose të krijojnë një llogari të re pagese, të tjerët do të preferojnë të përdorin diçka që u besojnë, si Visa. Konsumatorët mund të zbulojnë gjithashtu se kartat e tyre Visa u japin atyre më shumë akses në bonuse. Ndërsa bonuset e drejtpërdrejta të kazinosë ndonjëherë përjashtojnë përdoruesit e PayPal dhe Skrill, klientët e Visa duhet të jenë në gjendje të kenë akses në shumicën e bonuseve.

Monedhat dhe vendet e mbështetura me viza
Bonuset kryesore të kazinosë për viza

Bonuset kryesore të kazinosë për viza

Bonuset e kthimit të parave

Një kazino live mund të ofrojë një bonus kthimi parash për përdoruesit e kartës Visa – në thelb u jep përdoruesve disa nga paratë e tyre pasi të kenë humbur fondet gjatë lojës. Kazinotë që ofrojnë këtë bonus do ta zgjerojnë atë për përdoruesit e Visa në shumicën e rasteve. Lexoni më shumë rreth bonuseve të kthimit të parave këtu.

Bonuset e plota të depozitave

Kur një lojtar vendos një depozitë në llogarinë e tij, kazinoja live mund të vendosë ta përputhë këtë me një bonus të plotë depozite. Pra, nëse kazino ofron një bonus depozite 100% dhe lojtari hedh 50 dollarë përpara, ata do të jenë në gjendje të luajnë me 100 dollarë në total. Përdoruesit e vizave duhet të jenë në gjendje të përfitojnë nga ky bonus kudo që ofrohet. Lexoni më shumë rreth bonuseve të depozitave këtu.

Bonuset e pjesshme të depozitave

Bonusi i depozitës mund të mos sigurojë një përputhje të plotë të depozitës së lojtarit. Në vend të kësaj, kazinoja mund të ofrojë një shumë të pjesshme, si p.sh. 50%. Për shembull, lojtari hedh një depozitë prej 50 dollarësh dhe kazinoja ofron një bonus 50% – kështu që lojtari ka 75 dollarë për të luajtur. Përdoruesit e vizave duhet të jenë në gjendje të kenë akses në këtë bonus nëse kazinoja e ofron atë.

Rrotullime falas

Kazinoja live mund t'u ofrojë lojtarëve rrotullime falas dhe prova falas në disa lojëra kazino. Mund të ketë kushte dhe terma bashkëngjitur kësaj, të tilla si kërkesat për bast. Nëse kazinoja e ofron këtë bonus, ai përgjithësisht do të shtrihet për përdoruesit e Visa.

Bonuset e mirëseardhjes

Bonuset e mirëseardhjes u japin lojtarëve të rinj pak më shumë kur regjistrohen dhe përdoruesit e kartave Visa në përgjithësi nuk do të përjashtohen nga ky lloj bonusi. Si pjesë e paketës së mirëseardhjes, lojtarët mund të marrin bonuse depozitash ose rrotullime falas, në varësi të politikës së kazinosë. Lexoni më shumë rreth bonuseve të mirëseardhjes këtu.

Bonuset e besnikërisë

Lojtarët që kthehen mund të marrin bonuse besnikërie dhe përdoruesit e Visa duhet të jenë në gjendje të përfitojnë nga ky lloj bonusi sa herë që ofrohet. Bonuset e besnikërisë mund t'u ofrohen lojtarëve që plotësojnë kërkesa të caktuara, të tilla si ftimi i lojtarëve të tjerë për t'u regjistruar ose depozitimi i një shume të caktuar parash çdo muaj. Lexoni më shumë rreth bonuseve të kthimit të parave këtu.

Bonuset kryesore të kazinosë për viza
Pse të depozitoni me vizë?

Pse të depozitoni me vizë?

Pro

Kundër

Disponueshmëria- Viza është ndër mënyrat më të zakonshme të pagesës që përdoret ndërkombëtarisht për pothuajse të gjitha llojet e transaksioneve financiare. Për shkak të kësaj, opsioni i pagesës është i disponueshëm në pothuajse të gjitha kazinotë e drejtpërdrejta. Kjo i lejon lojtarët të zgjedhin kazinonë që preferojnë pa u shqetësuar për opsionet e disponueshme të pagesës.

Tërheqje të ngadalta - Ndryshe nga depozitat, të cilat përpunohen në çast, tërheqjet zakonisht kërkojnë një kohë relativisht të gjatë. Në disa raste, mund të duhen deri në pesë ditë pune përpara se fondet e tërhequra të arrijnë në llogarinë bankare të lojtarit.

Siguria- Viza është një mënyrë e sigurt pagese për depozitimin dhe tërheqjen e parave nga një kazino online. Përdoruesit nuk duhet të shqetësohen shumë për mashtrimin ose vjedhjen kur përdorin Visa për të kryer transaksione, veçanërisht kur regjistrohen në një kazino me reputacion.

Kërkohet informacion privat- Përdoruesit duhet të fusin informacionin e kartës së tyre kur bëjnë depozitime, përfshirë CVV-në. Një informacion i tillë mund të çojë në mashtrim kur është në duar të gabuara. Kazinotë mashtruese mund të përfitojnë nga kjo.

Depozita të shpejta - Depozitat e bëra përmes mënyrës së pagesës Visa zakonisht përpunohen në çast. Kjo i ndihmon lojtarët të minimizojnë kohën e humbur duke ringarkuar paratë në llogaritë e tyre të kazinosë nëse u mbarojnë fondet.

Pranueshmëria e bonusit - Shumica e kazinove live zakonisht u ofrojnë lojtarëve një bonus bazuar në shumën e depozitës së parë që ata bëjnë. Sidoqoftë, oferta të tilla bonus zakonisht kufizohen në disa mënyra pagese të depozitave, ku Visa është një prej tyre.

Pse të depozitoni me vizë?
Siguria dhe Siguria në Visa

Siguria dhe Siguria në Visa

Shumica e lojtarëve të kumarit preferojnë përdorimin e Visa-s si një opsion pagese për të bërë depozita dhe tërheqje për shkak se sa i sigurt dhe i sigurt është. Kjo falë të gjitha veçorive të sigurisë dhe zgjidhjeve të kartave Visa, disa prej të cilave janë theksuar më poshtë.

Karakteristikat e sigurisë së kartës - Karta fizike Visa ka veçori të ndryshme sigurie të integruara të dizajnuara për të ndihmuar institucionet financiare të dallojnë kartat reale nga ato të falsifikuara. Karakteristika të tilla përfshijnë stampimin, vlerën e verifikimit të mbajtësit të kartës (CVV), shiritin magnetik dhe hologramin e pëllumbit. Për shembull, kazinoja në internet mund të përdorë CVV-në për të verifikuar nëse karta e përdorur është e vërtetë.

Teknologjia e çipave- Kartat Visa kanë karta chip të ngulitura në to, të cilat përdoren për përpunimin dhe ruajtjen e të dhënave. Disa nga informacionet e ruajtura në kartat e çipit është pothuajse e pamundur të kopjohen, duke e mbrojtur kartën nga falsifikimi.

Verifikuar nga Programi i Vizave- Verified by Visa është një program ndërkombëtar i vërtetimit të vizave që ofron një shtresë shtesë sigurie për transaksionet në internet. Shërbimet ndihmojnë për të verifikuar identitetin e një mbajtësi të kartës në kohë reale.

Përgjegjësi zero- Visa ka një politikë zero përgjegjësie, e cila dikton që përdoruesit nuk mund të mbahen përgjegjës për tarifat mashtruese të bëra përmes kartave të tyre Visa. Ekziston gjithashtu një politikë e mbajtësit të kartës që kërkon nga institucionet financiare që lëshojnë karta Visa të ofrojnë kredi të përkohshme për çdo humbje që vjen nga përdorimi i paautorizuar i kartës.

Iniciativat kundër phishing- Iniciativat kundër phishing janë role aktive të marra nga Visa kundër mashtrimeve, phishing dhe mashtrimeve të tjera. Visa punon me zbatimin e ligjit dhe partnerët e industrisë për të luftuar mashtrime të tilla.

Gjërat për t'u kujdesur - Përdoruesit duhet të kujdesen për çdo email phishing ose mashtrim dhe të shmangin hapjen e tyre me çdo kusht. Ata gjithashtu duhet të shmangin ndarjen e informacionit të llogarisë së tyre me njerëz të tjerë, veçanërisht fjalëkalimet e tyre.

Siguria dhe Siguria në Visa
Historia e vizave

Historia e vizave

Banka e Amerikës, me emrin BankAmericard, lançoi VISA në vitin 1958. Në vitin 1966, Banka e Amerikës filloi ta licenconte atë për institucione të tjera financiare.

Në vitin 1970, Banka e Amerikës hoqi dorë nga kontrolli i drejtpërdrejtë i programit, gjë që rezultoi në një konsorcium me banka të ndryshme që lëshuan BankAmericard duke marrë përsipër menaxhimin e programit. Në vitin 1976, BankAmericard u riemërua në Visa.

Visa u shkëput nga Banka e Amerikës në vitin 1970 dhe shpejt filloi të krijojë aleanca me një sërë organizatash të tjera ndërbankare të kreditit dhe kartave të pagesës në mbarë botën.

Kjo lëvizje ishte themeli i pranimit global që e bën Visa një metodë kaq popullore pagese sot. Emri Visa u zgjodh sepse termi është i njohur në shumë gjuhët dhe vendet në mbarë botën dhe lidhet me aftësinë për të udhëtuar lirshëm.

Skema ikonë e ngjyrave blu, të bardhë dhe të verdhë të Visa u miratua gjithashtu herët dhe për shumë vite shumica e kartave të lëshuara ishin tërësisht të markuara në këto ngjyra. Në kohët më të fundit, logoja dhe skema e ngjyrave të Visa-s janë zhvendosur në një zonë të vogël në këndin e poshtëm të kartës dhe identiteti vizual i bankës që ka lëshuar kartën tenton të ketë përparësi.

Viza filloi të rritet jashtë SHBA herët, duke nënshkruar marrëveshje me banka në Kanada dhe institucione financiare në Mbretërinë e Bashkuar si Barclays. Ndërveprueshmëria globale mori pak kohë për t'u zhvilluar, por më pas u bë një gur themeli i mënyrës se si funksionon karta, duke i lejuar përdoruesit të jenë të sigurt se mund të kryejnë transaksione kudo që të shohin logon e Visa-s, pavarësisht nga vendi i origjinës ose banka lëshuese.

Historia e vizave
Lojëra me përgjegjësi

Lojëra me përgjegjësi

Për ata që dëshirojnë të lexojnë më shumë rreth lojërave të përgjegjshme ose kanë nevojë për ndihmë me varësinë, ju lutemi vizitoni këto faqe interneti më poshtë.

Lojëra me përgjegjësi

Lajmi i fundit

A janë të sigurta opsionet e pagesës?
2020-04-22

A janë të sigurta opsionet e pagesës?

Kur zgjidhni një kazino në internet, siguria është ndër gjërat që duhet marrë parasysh, në mënyrë që dikush të mos dëshirojë të humbasë paratë e tij para se të ketë shijuar një lojë të caktuar. Lojtarët duhet të kujdesen që vendi të ofrojë një mjet të besueshëm dhe të sigurt për depozitimin dhe tërheqjen e parave.

Faq

Gjithçka që duhet të dini për kazinotë

Çfarë është Visa?

Visa është një sistem pagese elektronike i përdorur në të gjithë globin. Kompania bashkëpunon me banka dhe institucione të tjera financiare për shpërndarjen e produkteve për transfertat elektronike të fondeve. Produktet përfshijnë karta me parapagesë, karta debiti dhe karta krediti duke përdorur markën Visa. Kartat e debitit dhe kreditit Visa përdoren shpesh në internet për shkak të sigurisë dhe sigurisë së produkteve të tilla. Procesi i mbrojtjes dhe verifikimit nga mashtrimi e bën Visa një zgjedhje të besueshme dhe popullore për lojtarët e kazinove në internet.

Si të filloni me Visa?

Viza është një metodë popullore depozitimi e përdorur nga shumë kazino online. Lojtarët mund të përdorin kartat e debitit dhe kreditit Visa për të kryer një transaksion në një kazino të zgjedhur. Kartat me parapagesë janë gjithashtu një tjetër zgjedhje e njohur. Këto përdoren nga një sërë kompanish partnere. Nevojitet një kartë ose kunj për të filluar depozitimin. Kartat mund të merren nga një bankë ose institucion tjetër financiar. Pasi të merret kjo, atëherë është e mundur të bëni një depozitë në kazinonë e zgjedhur.

Nëse një lojtar ka vizë, si mund të bëhet një depozitë?

Lojtari duhet të shkojë në një kazino në internet dhe të lundrojë te opsionet e depozitave. Zgjidhni shumën që do të depozitoni dhe sigurohuni që të përmbushni kufijtë minimalë ose maksimalë të kazinosë. Plotësoni të dhënat e Visa si emri i plotë, numri i kartës, data e skadencës dhe numri i vendosur në pjesën e pasme të kartës. Përveç kësaj, detaje të tjera mund të përfshijnë adresën fizike dhe numrin e telefonit të lojtarit.

Cili informacion tjetër në lidhje me depozitat është i rëndësishëm?

Shuma të ulëta parash verifikohen dhe depozitohen shpejt. Megjithatë, depozitat e mëdha mund të kërkojnë më shumë kohë dhe kërkojnë më shumë kontrolle sigurie. Një lojtari do t'i kërkohet të bëjë një kontroll sigurie me një fjalëkalim nga karta Visa dhe katër shifra. Visa do të dërgojë informacion përmes një telefoni që do të përdoret për verifikim. Pasi transaksioni të konfirmohet, lojtari do të shohë fondet në një llogari kazino. Fondet do të përdoren për të luajtur dhe madje mund të ketë një depozitë të mirëseardhur në një llogari kazinoje. Kjo është më e vërtetë për lojtarët e rinj.

A mund të bëhet një tërheqje me Visa dhe si bëhet?

Shumica e kazinove online që përdorin kartat Visa për depozita, mbështesin gjithashtu tërheqjet. Transferoni një shumë nga një kazino online duke e zgjedhur atë nga faqja bankare e një kazinoje online. Zgjidhni Vizën si opsion për tërheqje. Lojtari më pas mund të fusë shumën që ai ose ajo dëshiron të tërheqë dhe të paraqesë kërkesën. Pasi kazino të miratojë transaksionin, procesi i tërheqjes mund të ndodhë dhe të depozitohet përsëri në kartën e një lojtari

A ka kufij depozitash?

Visa ka shuma minimale dhe maksimale për lojtarët për të depozituar. Sidoqoftë, kazinotë në internet kanë kufijtë e tyre. Për shembull, një lojtari mund të lejohet të depozitojë vetëm një minimum prej 10 dollarësh. Një shumë maksimale depozite mund të jetë gjithashtu në vend për çdo kazino.

A zbatohen kufijtë e tërheqjes?

Kazinoja kërkon që një lojtar të tërheqë një shumë minimale si 10 dollarë kur përdor opsionin Visa. Shuma maksimale do të varet nga kufiri i tërheqjes së kazinosë në internet. Është e vështirë të përcaktohen kufijtë minimalë dhe maksimalë në disa kazino online, kështu që kontaktoni mbështetjen e klientit për më shumë informacion.

A ka kohë të gjata përpunimi?

Bërja e depozitave dhe tërheqjeve përmes Visa është e shpejtë, e lehtë dhe e sigurt për lojtarët. Lojtarët që depozitojnë në një kazino online do të shohin që një transaksion të kryhet brenda pak minutash. Tërheqjet mund të zgjasin një deri në pesë ditë dhe duhet të verifikohen fillimisht nga kazinoja.

A mund të shkurtohet koha e përpunimit?

Lojtarët VIP mund të kenë një tërheqje më të lehtë. Zakonisht është më i shpejtë për lojtarë të tillë dhe mund të zgjasë vetëm një ditë. Ka përfitime të tjera të të qenit lojtar VIP, të tilla si bonuset e depozitave dhe ringarkimit. Kontrolloni me një kazino në internet për më shumë informacion.

A është viza e sigurt?

Visa është një nga opsionet më të sigurta për t'u përdorur në kazinotë live. Ata marrin masa shumë të mëdha sigurie.