A mund të manipulohet ruleta?

Lajme

2019-09-12

Disa lojëra kazino mund të manipulohen për t'i bërë shanset të funksionojnë në favor të lojtarit. Një lojë e tillë që mund të manipulohet është ruleta. Megjithatë, kjo vlen vetëm për ruletën elektronike. Ai përfshin detyrimin për të ngatërruar sistemin, në mënyrë që rezultatet të jenë pak më të parashikueshme.

A mund të manipulohet ruleta?

Ka gjithashtu disa këshilla që mund të përdoren, të cilat janë krijuar për të rritur shanset për të fituar një lojtar. Është e rëndësishme të theksohet se këshillat nuk garantojnë domosdoshmërisht një fitore për lojtarin. Kjo ndodh sepse rezultati i një loje ruletë zakonisht nuk kontrollohet nga askush.

Si të manipuloni ruletën

Një nga mënyrat në të cilat mund të manipulohet ruleta elektronike është ngacmimi i softuerit. Kjo kërkon ekspertizë të shkëlqyer programimi dhe qasje në softuer. Ideja është mjaft e largët, pasi shumica e kazinove zakonisht e sigurojnë softuerin në mënyrat më të mira të mundshme, në mënyrë që asnjë palë e tretë të mos ketë akses.

Një rast i manipulimit me ruletë i regjistruar në një kazino përfshinte përdorimin e një pajisjeje elektronike të jashtme. Nuk kishte një përshkrim të qartë të teknologjisë që përdorej në pajisje, por ishte e qartë se funksiononte. Ideja kryesore pas saj ishte futja e një defekti në softuer.

Si mund të ndikojë një tregtar në rezultat

Është e pazakontë të gjesh tregtarë në kazino që bëjnë gjithçka për t'i bërë lojtarët të humbasin. Në rastin e rrallë që një kazino ka një të tillë, tregtari mund të rrotullojë tabelën në mënyrë të tillë që rezultati të jetë i parashikueshëm, duke përcaktuar nëse një lojtar do të fitojë apo jo.

Ndikimi në rezultat kërkon disa aftësi dhe përvojë. Tregtari duhet të rrotullojë tryezën me shpejtësi të qëndrueshme, në mënyrë që rotori të bëjë gjithmonë një rrotullim brenda një numri të caktuar sekondash. Tregtari gjithashtu bën që topi të godasë çdo herë një diamant të veçantë, në mënyrë që ai të bjerë në një mënyrë të arsyeshme të parashikueshme.

Këshilla fituese

Një lojtar duhet të kuptojë tabelën e ruletës dhe mënyrën se si luhet loja, për të rritur shanset e tij/saj për të fituar. Lojtari gjithashtu duhet të sigurohet që tabela të mos ketë ndonjë paragjykim, duke vëzhguar rezultatet e disa rrotullimeve. Kur zgjidhni midis ruletës amerikane dhe evropiane, shkoni te varianti evropian.

Një këshillë tjetër është të zgjidhni një strategji për t'u përdorur dhe t'i përmbaheni asaj për sa kohë që jep rezultate të mira. Ka shumë strategji nga të cilat një lojtar mund të zgjedhë, të cilat janë provuar dhe testuar me kalimin e kohës për të konstatuar se ato funksionojnë. Strategjitë Double-Up, Martingale dhe James Bond janë shembuj të mirë.

Të rejat e fundit

Pragmatike Play Delights Live Kazino Lojtarët me Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatike Play Delights Live Kazino Lojtarët me Snakes & Ladders Live

Lajme

Promocion i kazinosë

1xBet:Deri në 1500 €
Luaj tani
Betwinner
Betwinner:390 € Me kod bonus CASINORANK
22BET
22BET:Deri në 300 €