Bëhuni një lojtar më i mirë në Mahjong

Lajme

2020-04-22

Me vetëm disa ditë në këtë lojë, një lojtar mund të bëjë disa rregullime dhe përmirësime. Mahjong është një lojë emocionuese për të luajtur në kazinotë në internet dhe në tokë. Por kumarxhinjtë duhet të mësojnë nga lojtarët e tjerë profesionistë dhe të përmirësojnë aftësitë e tyre. Të rinjtë duhet të marrin këshilla dhe të përmirësojnë aftësitë e tyre të lojës Mahjong.

Bëhuni një lojtar më i mirë në Mahjong

Shmangni dëshirën për të ndarë pllakat

Kur luan në Mahjong, një individ duhet t'i mbajë pllakat së bashku. Ndarja e tyre do t'i ofrojë një kundërshtari një shans për të ditur se si një lojtar i ka rregulluar pllakat e tij ose të saj. Prandaj, fitimi i një ndeshjeje do të jetë i vështirë. Është thelbësore të riorganizoni pllakat në grupet Pungs, Kongs dhe Chows.

Përqendrimi i lojtarit duhet të jetë në pllaka falas

Shumica e pllakave në Mahjong janë të bllokuara midis 144 pllakave. Pra, kumarxhinjtë nuk duhet të shqetësohen për to. Por ata duhet të fokusohen në pllakat e lira për t'i hequr dhe për t'u përshtatur. Ata gjithashtu mund të luajnë kur ka një shans për të përputhur pllakat dhe për të fituar lojën.

Planifikoni Përpara

Në shumicën e lojërave, lojtarët performojnë mirë kur planifikojnë. Njerëzit do të zbulojnë se në Mahjong, gjërat nuk janë ndryshe. Kumarxhinjtë duhet të bëjnë plane adekuate përpara se të luajnë këtë lojë. Një lojtar duhet të marrë parasysh pasojat e çdo veprimi që ai ose ajo ndërmerr. Mendimi kritik mund të ndihmojë lojtarët Mahjong.

Zbulimi i shumë pllakave është i rrezikshëm

Lojtarët që e duan këtë lojë e dinë rëndësinë e mbajtjes së pllakave të tyre pa i informuar ata. Kur një lojtar i bixhozit tregon pllakat e tij ose të saj, lojtarët e tjerë në këtë lojë do të dinë se çfarë mund të luajë ai lojtar. Pra, ata do të përdorin pllakat që kanë për të siguruar që një lojtar të humbasë atë lojë.

Një plan i qartë sulmi

Loja Mahjong kërkon lojtarë të aftë dhe me përvojë për të fituar një lojë. Por fillestarët gjithashtu mund të lulëzojnë në këtë lojë dhe të fitojnë shumë baste. Gjithçka që u nevojitet është të zhvillojnë një plan të qartë sulmi. Me një strategji të mirë, një lojtar mund të sulmojë dhe të fitojë shumë në Mahjong.

Loja Mahjong është interesante afër fundit

Mbani një sy në të gjitha pllakat që lojtarët e tjerë po hedhin poshtë. Një lojtar duhet gjithashtu të jetë i etur për pllakën që ai ose ajo hedh. Dikush mund të mbajë pllakat unike dhe të flakë ato që të tjerët i kanë hedhur tashmë. Kartat e mbetura mund të jenë të mjaftueshme për të vrarë lojën.

Praktika mund të bëjë lojtarë të përsosur Mahjong

Nëse një lojtar është i ri në këtë lojë, stërvitja e rregullt mund të përmirësojë një individ. Por duhet të respektohen rregullat themelore të kësaj loje. Fillestarët mund të përdorin këto këshilla të krijuara për t'i bërë ata lojtarë të përsosur Mahjong. Ata mund të mësojnë se si të parashikojnë lëvizjet që lojtarët e tjerë.

Lajmi i fundit

Ezugi merr licencën e lakmuar të Kazinosë Live në Mbretërinë e Bashkuar
2022-09-05

Ezugi merr licencën e lakmuar të Kazinosë Live në Mbretërinë e Bashkuar

Lajme