Baste anësore në TriLux dhe Lightning Blackjack

Lajme

2019-09-12

Kazinotë kanë aftësinë të rrisin skajin e shtëpisë sa herë që dëshirojnë përpara se lojtarët të ndalojnë së luajturi. Prodhuesit e kuptojnë këtë dhe vazhdimisht ofrojnë mënyra për të cilat kazinotë mund të rrisin të ardhurat e tyre. Ky është avantazhi që kazinoja ka ndaj jush.

Baste anësore në TriLux dhe Lightning Blackjack

Kjo është arsyeja pse operatorët e kazinosë pëlqejnë të ofrojnë baste anësore. Këto ndihmojnë në rritjen e të ardhurave të tyre bruto. Ata normalisht do të kenë një avantazh më të lartë se shumica e lojërave normale blackjack, të cilat zakonisht vendosen rreth orës 6:5. Meqenëse shumica e lojtarëve nuk shqetësohen për skajet anësore, ata nuk e kanë problem të luajnë bastet anësore.

Është e lehtë për kazinotë të gjejnë baste anësore për lojtarët

Zhvilluesit kanë mënyra për të gjetur vazhdimisht vende për integrimin e basteve anësore në lojërat e tyre. Ka shumë prodhime agresive të vendosura në krijimin e përvojës epike të lojtarëve. Ata prodhojnë slot machines, tavolina elektronike dhe një sërë lojërash tradicionale tavoline që i lë në pah lojtarët.

Megjithatë, gjetja e vendosjeve për lojëra të reja tavoline në kazino është e vështirë. Prandaj, kazinotë duhet të gjejnë hapësirë për baste të reja anësore vazhdimisht. Kjo bëhet duke parë mes lojërave të reja elektronike dhe atyre ekzistuese tradicionale të blackjack.

Më poshtë janë dy nga bastet anësore më të zakonshme por konkurruese të blackjack-ut për të gjetur në çdo kazino.

Trilux Blackjack

Trilux blackjack është një bast opsional bonus që merr në konsideratë dy letrat e para të një lojtari dhe kartën e sipërme të tregtarit. Megjithatë, loja tradicionale e blackjack dhe pagesat janë si zakonisht. Pasi çdo lojtar të ketë dy letra dhe tregtari të fitojë kartën e tij të fundit, tregtari më pas do të shlyejë bastet e Trilux në përputhje me rrethanat.

Pokeri me 3 duar që rezulton paguhet sipas tabelës së pagave në dispozicion. Mbani mend, çdo kazino ka tabela unike pagesash, kështu që pagesa është e ndryshme. Trilux është një bast unik anësor pasi kur tregtari fiton dorën, një bonus shtesë i jepet lojtarit në blackjack. Është e ngjashme me 21+3 që shihet në shumë kazino.

Lightning Blackjack

Lightning Blackjack është një blackjack ekstatik që bazohet në dy letrat e para të lojtarit. Loja tradicionale dhe pagesat janë gjithashtu normale. Lojtarët që vënë bast në bastin e bonusit të blackjack-ut rrufe dhe në dy letrat e tyre të para si blendjak marrin, kanë një mundësi për të tundur një filxhan që përmban tre zare.

Secili prej zareve ka katër anët e zbrazëta, njëra me një rrufe të bardhë dhe tjetra me një rrufe të zezë. Pasi të tundet dhe kupa të vendoset në tavolinë, tregtari më pas do të ekspozojë zarin për të përcaktuar pagesat shtesë. Çdo kombinim ka një pagesë unike bonus për t'u paguar.

Lajmi i fundit

Ezugi merr licencën e lakmuar të Kazinosë Live në Mbretërinë e Bashkuar
2022-09-05

Ezugi merr licencën e lakmuar të Kazinosë Live në Mbretërinë e Bashkuar

Lajme