Këshilla efektive për të fituar Pai Gow

Lajme

2020-04-22

Pai Gow është një lojë unike pokeri që ofrohet nga çdo kazino. Për shkak të rregullave të saj të pakomplikuara, mund të duket një lojë e fitueshme për syrin e papërvojë. Megjithatë, loja përmban shumë gracka që kumarxhinjtë duhet të shmangin. Këtu janë këshilla të dobishme që mund t'i ndihmojnë lojtarët të fitojnë Pai Gow.

Këshilla efektive për të fituar Pai Gow

Kuptimi i Rregullave

Një gabim që bëjnë lojtarët është duke u zhytur drejtpërdrejt në lojë pa i kuptuar rregullat. Të gjitha kërkesat e lojës, strategjia bazë dhe rregullat duhet të jenë në fund të kokës së një lojtari. Lojtarët nuk kanë nevojë t'i mësojnë përmendësh këto rregullore. Zakonisht, ato zotërohen duke luajtur shumë versione falas të Pai Gow.

Shmangni bastet anësore

Ashtu si shumica e lojërave të kazinosë, Pai Gow përmban baste anësore. Këto baste ofrohen për të rritur fitimet e përgjithshme të një lojtari. Në varësi të kazinosë, një lojtar mund të bëjë një ose shumë baste anësore. Këto baste mund të gjenden në Fortune Pai Gow, Progressive Pai Gow dhe madje edhe Jackpot Pai Gow Poker.

Megjithatë, një lojtar duhet t'u qaset basteve anësore të Pai Gow me kujdes. Aksione të tilla janë shpesh një iluzion i fitoreve të rëndësishme. Ata priren të kenë skaje të këqija në krahasim me bastet standarde të Pai Gow. Kur luan Pai Gow për para të vërteta, një lojtar duhet të shmanget nga oferta e basteve anësore të joshjes.

Bëhu Bankieri

Roli i një bankieri është një armë që çdo lojtar i Pai Gow duhet ta ketë në armaturën e tij. Nëse një lojtar ka një bankroll të rëndësishëm, alternativa më e mirë është të bëhet bankier. Përfitimet janë kaq të shumta për t'u injoruar. Një bankier fiton nëse duart e larta janë të njëjta.

Pavarësisht se bankieri është një rol tërheqës, lojtarët duhet të dinë se kur të bëhen të tillë. Nëse një bankier është në një tryezë me baste të mëdhenj, ata rrezikojnë të paguajnë shuma të mëdha parash nëse humbasin. Është një rrezik që rrotullat e vegjël Pai Gow duhet të ekzaminohen në mënyrë kritike përpara se të bëjnë një lëvizje.

Përqendrohuni në të dyja duart

Një gabim i zakonshëm midis fillestarëve të Pai Gow është ai i përqendrimit në ndërtimin e dorës së tyre vetëm me pesë letra. Lojtarë të tillë shpesh e anashkalojnë dorën e tyre me dy letra. Megjithatë, fitimi kërkon që të dyja duart të jenë më të forta se duart e kundërshtarit. Një lojtar me dy duar të forta ka besimin për të vënë bast të madh dhe madje edhe për të fituar.

Shmangni Full House për Dorën me pesë letra

Në shumë variante pokeri, një shtëpi e plotë është një dorë e mirë. Megjithatë, një dorë e tillë në Pai Gow nuk është e favorizuar. Nëse një lojtar vazhdon me një shtëpi të plotë, dora e tij me dy letra lihet në një pozicion të dobët. Gjithmonë thyeni një shtëpi të plotë për të bërë dy duar më të besueshme.

Të rejat e fundit

REEVO vazhdon Run mbresëlënëse 2023 pas nënshkrimit të marrëveshjes me TVBET
2023-09-18

REEVO vazhdon Run mbresëlënëse 2023 pas nënshkrimit të marrëveshjes me TVBET

Lajme