Kompania blen një markë të re për të përmirësuar produktet e tyre të kazinosë live

Lajme

2019-09-10

Megjithatë, një markë tjetër u ble nga një gjigant kryesor i transmetimit të kazinove në përpjekje për të përmirësuar produktin e tyre të kazinosë live. Gjigandi i kazinosë synon të rikrijojë veten për të ofruar kazinonë më të mirë live në nivel global. Objektivi është të fitojmë 2-9% të tregut deri në vitin 2020.

Kompania blen një markë të re për të përmirësuar produktet e tyre të kazinosë live

Marka e fituar përdoret për të ofruar uebfaqe dhe lojëra të drejtpërdrejta me tregtarë celularë. Kazinotë e drejtpërdrejta janë bërë gjithnjë e më të njohura në mesin e popullatës sot. Ka shumë aplikacione dhe kanale të krijuara për të lejuar transmetimin global më të shpejtë. Kjo është arsyeja pse blerja e vlerësuar aktualisht për këtë markë shkon mbi 12 milionë dollarë.

Shanset janë që kontrata të rritet në 6 milion dollarë

Tregu i parashikuar i lojërave deri në vitin 2020 po ndryshon vazhdimisht. Të kesh një markë me disa infrastruktura të duhura për transmetim të drejtpërdrejtë është thelbësore për fitimet e ardhshme. Marrëveshja thotë se marka e blerë do të japë studiot e saj të vendosura në të gjithë globin për përmbajtje më të mirë të transmetimit.

Kompania gjigante do të vazhdojë të ofrojë kazino të lëvizshme dhe të drejtpërdrejta në internet në vendndodhjet e studiove. Studiot janë të vendosura në Evropë, Amerikën e Veriut, Amerikën Latine dhe Afrikën e Jugut. Zgjidhjet e drejtpërdrejta të tregtarëve do t'i ofrohen secilit prej kanaleve në internet. Studiot e blera janë gjithashtu në tregje të shquara lojrash.

Gjiganti i Kazinosë do të zgjerohet gjithashtu përmes aksioneve të kompanive

Gjigandi i kazinosë po rritet me shpejtësi. Dëshirat e tyre janë të rrisin potencialin e tyre në treg dhe të forcojnë zhvillimin e produktit duke rritur aksionet e tyre të kompanisë. Ata gjithashtu planifikojnë të përmirësojnë performancën e tyre në vende të tjera si Rumania dhe SHBA.

Një studio e nëntë u lançua në Atlanta, SHBA. Me blerjen e markës së re, ata do të fitojnë shumë më tepër. Ata duan të rrisin numrin e grumbulluesve të tyre të zgjidhjeve të tregtarëve të drejtpërdrejtë. Kontrata është përpunuar me sukses dhe po zhvillohen plane për të përmirësuar praninë e saj gjeografike në nivel global.

Themeluesit e markës së fituar ishin të kënaqur me blerjen.

Themeluesit e markës së blerë ishin të kënaqur me marrëveshjen e propozuar dhe e përfunduan blerjen me sukses. Ata kanë qenë në biznes për 6 vjet dhe janë rritur shumë vazhdimisht. Synimet e tyre ishin të ofronin shpejtësi më të shpejtë transmetimi dhe cilësi më të lartë të videos.

Gjigandi i kazinosë planifikon të vazhdojë të punojë për qëllimin e markës së mëparshme. Ata gjithashtu do të ofrojnë cilësi të pashembullt të përmbajtjes duke e çuar lojën në nivelin tjetër. Ata janë të vendosur të vendosin shtrirjen e tyre përtej horizontit. Së shpejti një tjetër studio do të nisë në Belgjikë, ku edhe tregu po lulëzon.

Një tjetër markë e fituar për produkte më të mira të kazinosë

Marka e fituar kishte shumë burime për të ofruar. Me studiot e reja të transmetimit në pesë vendet kryesore, marka e parakalimit do të ketë shumë për të shijuar.

Lajmi i fundit

Ezugi merr licencën e lakmuar të Kazinosë Live në Mbretërinë e Bashkuar
2022-09-05

Ezugi merr licencën e lakmuar të Kazinosë Live në Mbretërinë e Bashkuar

Lajme