Quickspin Bags Çmimi i Kompanisë Prestigjioze të Vitit

Lajme

2022-01-06

Ethan Tremblay

Rreth një dekadë më parë, një grup lojtarësh entuziastë të kazinosë suedeze u nisën për të revolucionarizuar industrinë e lojërave të fatit. Për ta arritur këtë, ata lançuan Quickspin, një zhvillues lojërash me teknologjitë më të fundit të lojërave. Disa vite më vonë, Quickspin tashmë është duke konkurruar me emra kryesorë në industri, nëse çmimi "Kompania e Vitit 2021" në WIG Diversity Awards është diçka për të shkuar. 

Quickspin Bags Çmimi i Kompanisë Prestigjioze të Vitit

Përqendrohuni në përfshirjen

Quickspin u votua si "Kompania e Vitit" në WIG Diversity Awards. Kjo vlerësim njeh përpjekjet e kompanisë për të nxitur një mjedis pune miqësor. Quickspin u lavdërua për mirëseardhjen e punonjësve të tyre si familje dhe krijimin e një vendi pune të larmishëm me 30 kombësi të ndryshme. Gjyqtarët theksuan gjithashtu fokusin e kompanisë në paga dhe përfitime të barabarta për prindërit.

Por kjo nuk është e gjitha. Quickspin shënoi shumë rezultate në përfaqësimin e barabartë gjinor, me të cilin përballen shumica e organizatave. Paneli vlerësoi përpjekjet e kompanisë për të punësuar burra dhe gra në numër të barabartë. Ata vazhduan të nënvizonin politikën e rekrutimit të Quickspin si të drejtë dhe të hapur për të gjithë. Tani, kjo është një kompani e ëndrrave për çdo punonjës serioz atje dhe gjithashtu për kazinove të drejtpërdrejta për të punuar me ta.

Zero diskriminim

Shefja e njerëzve të Quickspin, Sandra Lindberg, nxitoi të thoshte diçka në lidhje me çmimin dhe punën e ekipit të saj për të marrë këtë njohje të jashtëzakonshme.

Ajo tha, "Në Quickspin, ne gjithmonë themi se jemi një familje - Familja Quickspin. Për të qenë në gjendje të themi me krenari se kompania është një familje, na vendos disa kërkesa: Çdo punonjës i Quickspin duhet të ndihet i sigurt dhe i vlerësuar për ta pajtohemi me këtë deklaratë. Për fat ne, ne me të vërtetë ndiejmë se kemi pasur sukses. Quickspin ka arritur të krijojë një fuqi punëtore të larmishme me pothuajse 30 kombësi të ndryshme, që për shembull ka paga dhe përfitime prindërore të barabarta midis gjinive, dhe në përgjithësi - një fokus i fortë në përfshirje dhe zero diskriminim”

Lindberg shtoi gjithashtu se kompania beson fuqishëm në një vend pune të larmishëm me një kulturë të ndershme. Ajo vuri në dukje se qëllimi është krijimi i një kulture pune ku çdo punonjës të ndihet i përfshirë dhe krenar. Në një foto të ndarjes, Lindberg komentoi se ajo është krenare për atë që është kompania sot dhe për punën e palodhur që ata kanë bërë për t'u nderuar si "Kompania e Vitit". Urime nga LiveCasinoRank ekipi!

Nominime të tjera në kategorinë Gratë në Diversitetin e Lojërave

Quickspin u nderua gjithashtu të merrte nominime të tjera në çmimet konkurruese Women in Gaming Diversity Awards 2021. Gjashtë nga punonjëset më të mira femra të kompanisë u nominuan për të dalë jashtë me konkurrencën e zhvilluesve të tjerë. Ky është përvjetori i njëmbëdhjetë i çmimeve WIG (Women in Gaming).

Këtu është lista e plotë:

  • Anna Jonson (Menaxherja e Marketingut) – Udhëheqësja e Re e Vitit
  • Ana Persson (Shef i Artit) – Udhëheqëse e Vitit
  • Matilda Boman (People Partner) – Punonjësja e Vitit
  • Tanya Axisa (Menaxhere e Lartë e Llogarisë) – Përsosmëri në shërbimin ndaj klientit
  • Sandra Lindberg (Shef People of People) – Punonjësja e Vitit
  • Yumiko Lundh (Sigurimi i Cilësisë) - Ylli i së Ardhmes

Fatkeqësisht, asnjë nga të nominuarit nuk i mori çmimet shumë të lakmuara në kategoritë e tyre përkatëse. Por fakti që ata morën njohje për punën e tyre të palodhur është një motivim i rëndësishëm për të ecur përpara.

Rreth WIG Diversity Awards

WIG Diversity Awards është një ceremoni shumëngjyrëshe që mbahet çdo vit për të njohur kontributin e jashtëzakonshëm të grave në industrinë e lojrave. Ajo ofron një mundësi të shkëlqyer për punëdhënësit që të vlerësojnë diversitetin dhe mirëqenien në organizatat e tyre.

Kjo ceremoni nuk mund të kishte ardhur në një kohë më të mirë, veçanërisht tani që bota po del ende nga tuneli i errët. Kompanitë dhe stafi po përpiqen të vlerësojnë balancën më të mirë punë-jetë. Dhe me Quickspin që merr çmimin Kompania e Vitit, është e qartë se një epokë e re po shfaqet në hapësirën e iGaming.

Lajmi i fundit

A duhet që lojtarët e kazinosë t'i japin këshilla shitësit të drejtpërdrejtë?
2023-02-07

A duhet që lojtarët e kazinosë t'i japin këshilla shitësit të drejtpërdrejtë?

Lajme