Strategjitë më të njohura të ruletës

Lajme

2020-04-22

Pa dyshim, kumari i kazinove në internet është një nga industritë në lulëzim në kufirin online. Ndër lojërat e njohura përfshin ruletën, e cila në thelb është një lojë fati. Ndërsa nuk kërkohen aftësi të rëndësishme, përveç njohjes së llojeve të ndryshme të ruletës dhe lojës, strategjitë mund të jenë të dobishme.

Strategjitë më të njohura të ruletës

Por pyetja më e madhe është, cilat janë disa nga strategjitë e ruletit dhe a funksionojnë ato? Epo, ka kaq shumë strategji, disa funksionojnë, por të tjerat jo, ose janë shumë të rrezikshme. Ky artikull ndan disa nga strategjitë më të njohura të ruletës atje, nga strategjia e ruletës Martingale te Fibonacci, strategjia e matematikanit.

Martingale

Ndërsa shumica e strategjive të ruletës janë kaq komplekse, strategjia Martingale është e thjeshtë dhe e drejtpërdrejtë, në mënyrë që të gjithë mund ta përdorin atë, duke përfshirë të ardhurit. Është gjithashtu një strategji e zakonshme në lojërat e tjera të kazinove në internet, madje edhe në bastet sportive. Ideja në Martingale është të dyfishohet madhësia e bastit pas çdo humbjeje.

Për të përdorur Martingale, gjeni një tabelë me baste minimale. Në këtë mënyrë, një lojtar do të ketë mjaftueshëm për të dyfishuar bastet edhe disa herë përpara se të rikuperojë paratë e humbura. Ekziston edhe një variant tjetër i strategjisë Martingale i quajtur Martingale kundërt. Këtu lojtarët dyfishojnë madhësinë e bastit pas fitores dhe zvogëlojnë madhësinë e bastit pas një humbjeje.

Fibonacci

Kjo është një strategji mjaft e ndërlikuar për fillestarët, por sapo të kuptojnë sekuencën Fibonacci, bëhet e lehtë. Strategjia bazohet në sekuencën reale të Fibonaçit në matematikë: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, etj. Në Fibonacci, çdo numër i tretë është shuma e numrit të mëparshëm. dy.

Në Fibonacci, kur është një fitore, shuma tjetër e bastit është dy numra prapa në sekuencën e numrave Fibonacci. Nga ana tjetër, për humbjet, shuma e mëposhtme e bastit duhet të jetë numri tjetër në seri. Gjithçka ka të bëjë me rritjen ose reduktimin e aksioneve, por duke ndjekur sekuencën Fibonacci.

D'Alembert

Kjo është një strategji tjetër, mjaft e ngjashme me Martingale dhe Fibonacci, në atë që ka të bëjë me rritjen dhe uljen e shumave të basteve. Në D'Alembert, lojtarët e rrisin aksionin me 1 nëse humbasin dhe e zvogëlojnë atë me 1 kur fitojnë. Fakti që ndryshimet janë vetëm me 1 e bën këtë strategji ndër më të sigurtat.

A funksionojnë strategjitë e ruletës?

Epo, nuk ka asnjë strategji të vetme ruletë që garanton fitoren. Ruleta është thjesht një lojë fati. Megjithatë, si Martingale, D'Alembert, Fibonacci, midis strategjive të tjera, rrisin shanset për të fituar. Kjo për shkak se lojtarët kanë një qasje teknike ndaj lojës në krahasim me të luajturit verbërisht.

Lajmi i fundit

A ndihmon gjurmimi i rezultateve të lojërave të kazinosë live?
2023-02-06

A ndihmon gjurmimi i rezultateve të lojërave të kazinosë live?

Lajme