Versionet e reja të ruletës amerikane dhe franceze

Lajme

2019-09-12

Net Entertainment ka lëshuar një numër versionesh të reja të lojërave të saj të ruletës amerikane dhe franceze. Net Entertainment është një zhvillues kryesor i lojërave të kazinove në internet. Këto versione të reja të lojës së ruletit u prezantuan së bashku me risi të tjera të ndryshme që emocionuan të gjithë botën e kazinosë.

Versionet e reja të ruletës amerikane dhe franceze

Versionet e reja janë të ngarkuara me veçori të reja dhe të mahnitshme. Animacioni dhe grafika, për shembull, janë përmirësuar shumë në krahasim me versionet e vjetra. Shumica e veçorive standarde që e bëjnë lojën atë që është, u ruajtën të gjitha. Kjo përfshin këshillat për vendosjen e miut që janë krijuar për ta bërë më të lehtë luajtjen e lojës.

Statistikat e lojës

Këto versione të reja e kanë bërë të lehtë për lojtarët që të kenë akses në statistikat e lojërave. Për shembull, një lojtar mund të shohë deri në 500 raunde të mëparshme të lojës dhe numrin e herëve që ka tejkaluar kufirin e tavolinës ose të basteve. Ekziston edhe një billboard ku mund të shihni 15 raundet e fundit të luajtura.

Futbollistët mund ta personalizojnë tabelën mjaft gjerësisht në mënyrë që të pasqyrojë statistikat për të cilat lojtari është më i interesuar. Për shembull, lojtari mund të shohë fazën e lojës ku ndodhet aktualisht, si dhe të gjitha statistikat përkatëse të nevojshme për lojtarin për të analizuar karrierën e tij të lojës.

Dizajni i lojës

Variantet e reja të ruletës amerikane dhe franceze lejojnë operatorët të personalizojnë lojën sipas dëshirës së tyre. Ata tani mund të shtojnë marka tregtare në lojëra dhe të ruajnë ndjesinë dhe pamjen e faqeve të tyre të internetit. Shumica e ndryshimeve që ata mund të bëjnë përfshijnë paraqitjen dhe ngjyrat.

Gjatë lançimit, Net Entertainment bëri një deklaratë që pretendonte se dy lojërat nuk do të ofronin asgjë më pak se një përvojë të klasit botëror. Ideja pas modeleve intuitive ishte të sigurohej që një lojtar i ulur në mjedisin e tavolinës në internet të kishte ndjenjën më të mirë ndonjëherë. Zhvilluesit i renditin ato ndër më të mirat në portofolin e tyre.

Dallimet midis ruletës së re amerikane dhe franceze

Të dy lojërat kanë mjaft ngjashmëri bazuar në mënyrën se si luhet loja dhe rregullat e lojës. Një nga ndryshimet kryesore është numrat e përfshirë. Loja e ruletës amerikane ka një zero të dyfishtë, që do të thotë se ka 38 numra.

Loja e ruletës franceze nuk ka zero të dyfishtë, që do të thotë se përfshihen vetëm numrat standardë 37. Paraqitja e tabelës është gjithashtu pak më ndryshe në krahasim me lojën e ruletës amerikane. Fjalët në tryezën e ruletës franceze janë në frëngjisht, ashtu si dikur kur u shpik loja.

Lajmi i fundit

Ezugi merr licencën e lakmuar të Kazinosë Live në Mbretërinë e Bashkuar
2022-09-05

Ezugi merr licencën e lakmuar të Kazinosë Live në Mbretërinë e Bashkuar

Lajme