Keno Kazino Drejtpërdrejt më e mirë në 2023

Keno është një lojë bixhozi në stilin e lotarisë që ka qenë mjaft e popullarizuar globalisht për shumë dekada tani. Xhekpotet e tij tërheqëse luajnë një rol të madh në rritjen e popullaritetit të lojës. Një arsye tjetër për popullaritetin e Keno në lojërat në internet është se loja është relativisht e lehtë për t'u luajtur. Kjo për shkak se mbështetet kryesisht në fat në krahasim me aftësitë dhe strategjitë. Në ditët e sotme, loja është e disponueshme në kazino të shumta në internet. Shumica e kazinove ofrojnë gjithashtu Live Keno, ku një host Live e drejton lojën në kohë reale.

Keno Kazino Drejtpërdrejt më e mirë në 2023
Si të luani Keno Live

Si të luani Keno Live

Lojtarëve u paraqitet një kartë virtuale që përmban numra që variojnë nga 1 deri në 80. Numrat janë të renditur në tetë rreshta dhe dhjetë kolona. Më pas lojtarët duhet të zgjedhin deri në 20 numra në kartë. Në disa kazino online, lojtarët mund të kufizohen në zgjedhjen e deri në 10 numra, në varësi të rregullave të lojës. Disa kazino online kanë një veçori automatike që lojtarët mund ta përdorin për të lejuar kompjuterin të zgjedhë numra të rastësishëm në emër të tyre. Në mënyrë tipike, sa më shumë numra të zgjedhin lojtarët, aq më të larta janë fitimet e tyre.

Vendosja e një basti

Hapi tjetër kërkon që lojtarët të përcaktojnë sasinë e parave që duan të bastojnë në numrat e tyre të zgjedhur. Lojtarët mund të vendosin gjithashtu se sa lojëra të drejtpërdrejta Keno dëshirojnë të luajnë me të njëjtat numra. Për shembull, një lojtar mund të luajë shtatë lojëra prej 1$ secila, që do të thotë se basti total do të jetë 7$. Në përgjithësi, shuma e vendosur si bast zakonisht përcakton shumën që lojtarët mund të fitojnë. Shumica e kazinove në internet u lejojnë lojtarëve të bastojnë një minimum prej $1 dhe një maksimum prej $100

Lojtarët gjithashtu mund të bastojnë në grupet e numrave brenda së njëjtës lojë duke përdorur një bast mënyrë. Kjo zakonisht bëhet më e ndërlikuar pasi lojtarët zgjedhin kombinimet e tyre të preferuara të numrave dhe duhet të mbajnë gjurmët e zgjedhjeve gjatë gjithë lojës.

Numrat fitues

Pas vendosjes së basteve, pritësi i drejtpërdrejtë i lojës Keno zakonisht nis një makinë Keno. Të gjitha makinat keno punojnë sipas të njëjtit parim të zgjedhjes së rastësishme të numrave. Më pas lojtarët mund të kontrollojnë nëse numrat e përzgjedhur nga makina Keno përputhen me numrat e tyre të zgjedhur. Çdo ndeshje rezulton me një fitore. Shuma totale e parave që një lojtar mund të fitojë varet nga numri i numrave që përputhen dhe shuma e parave të bastuara.

Si të luani Keno Live
Rregullat e kenos live

Rregullat e kenos live

Loja është mjaft e thjeshtë, që do të thotë se ka shumë pak rregulla.

 • Lojtarët duhet vetëm të sigurohen që të mos zgjedhin më shumë numra se kufiri i lejuar, zakonisht 20.
 • Lojtarët duhet gjithashtu të plotësojnë përzgjedhjen e tyre të numrit dhe të vendosin baste përpara se hosti të fillojë të përdorë makinën Keno.
Rregullat e kenos live
Çfarë është një Keno Live?

Çfarë është një Keno Live?

Live Keno në përgjithësi i referohet një loje Keno që lojtarët mund të luajnë drejtpërdrejt në kohë reale, ku hostët e drejtpërdrejtë mund ta drejtojnë lojën. Pritësit e vërtetë janë zakonisht në studio speciale ose kazino të vërteta me tulla dhe motorë, me videokamera që i regjistrojnë ato dhe transmetojnë Live, të quajtura kazino live. Dallimi kryesor me lojërat e tjera live të kazinosë Keno është se lojtarët ndërveprojnë me njerëz të vërtetë në vend të inteligjencës artificiale. Kjo ndihmon për t'u dhënë lojtarëve ndjenjën e lojës në një kazino të vërtetë dhe avantazhet e shumta që ofrojnë kazinotë live.

Lojërat Live Keno zakonisht konsiderohen shumë më të besueshme se ato virtuale. Kjo për shkak se zgjedhjet e rastësishme janë zakonisht vërtet të rastësishme, ndryshe nga lojërat virtuale ku programet kompjuterike gjenerojnë numra të rastësishëm. Diçka për t'u theksuar është se lojëra të drejtpërdrejta mund të zgjasë pak më shumë se lojërat virtuale. Kjo është për shkak se tregtari i drejtpërdrejtë merr kohë për të bashkëvepruar me lojtarët.

Çfarë është një Keno Live?
Popullaritet Keno Live

Popullaritet Keno Live

Lojërat Keno live nuk kanë ekzistuar për kaq shumë kohë, por tashmë janë mjaft të njohura. Shumica e kazinove të njohura dhe kryesore të drejtpërdrejta në internet tashmë kanë lojëra Live Keno në përzgjedhjet e tyre të lojërave. Statistikat tregojnë gjithashtu një numër në rritje të lojtarëve që luajnë këtë lojë gjatë viteve.

Popullaritet Keno Live
Strategjitë e drejtpërdrejta të Keno

Strategjitë e drejtpërdrejta të Keno

Shumica e lojtarëve zakonisht luajnë vetëm për llotaritë keno për argëtim. Kjo do të thotë të shijoni një ose dy lojëra gjatë mëngjesit ose gjatë kohës së lirë. Kështu, shumica e lojtarëve Keno nuk përdorin domosdoshmërisht ndonjë strategji. Ata mbështeten vetëm te fati për të fituar. Sidoqoftë, lojtarët e Live Keno mund të përdorin disa strategji efektive për të përfituar sa më shumë nga loja.

Menaxhimi i Bankroll

Strategjia më e rëndësishme sillet rreth menaxhimit të bankrollit. Lojtarët duhet të adoptojnë strategji që i ndihmojnë ata të përcaktojnë shumën që duhet të vendosin për çdo bast për të maksimizuar fitimet e përgjithshme. Një strategji e zakonshme është dyfishimi i basteve pas çdo humbjeje për të siguruar që çdo fitore e vetme ndihmon në rikuperimin e pothuajse të gjitha humbjeve. Një strategji e tillë funksionon mirë për lojtarët me buxhete të mëdha për lojëra.

Numri Rregullues i Lojërave

Strategjitë gjithashtu mund të rrotullohen rreth rregullimit të numrit të basteve dhe lojërave keno live për lojtarët. Strategji të tilla janë veçanërisht të dobishme për minimizimin e humbjeve të mundshme.

Strategjitë specifike të lojës

Ekzistojnë gjithashtu disa strategji për zgjedhjen e numrave Keno. Një ndihmë e tillë për të shmangur hamendjet në përzgjedhjen e numrave. Lojtarët mund të zgjedhin cilado strategji që funksionon më mirë për ta. Megjithatë, shumica e strategjive të tilla zakonisht nuk shtojnë shanset për të fituar pasi numrat fitues në Keno Live zakonisht zgjidhen vërtet rastësisht.

Strategjitë e drejtpërdrejta të Keno
Ofruesit e softuerit të kazinove me tregtarë të drejtpërdrejtë

Ofruesit e softuerit të kazinove me tregtarë të drejtpërdrejtë

Vetem pak zhvilluesit e softuerit kanë krijuar softuerin Live Keno. Kjo ka shumë të ngjarë për shkak të kostove të larta të prodhimit dhe mirëmbajtjes të përfshira në lojë. Live Keno në përgjithësi është gjithashtu mjaft kompleks nga natyra.

 • Ezugi
  Versioni i softuerit live Keno i Ezugi ishte loja e parë Live Keno në industrinë e kazinosë live. Është renditur ndër më të mirat në industri për disa vite për sa i përket veçorive dhe përvojës së përdoruesit. Parazgjedhja e softuerit i lejon lojtarët të zgjedhin një maksimum prej tetë numrash dhe të vendosin baste deri në 200 dollarë. Sidoqoftë, kazinotë e drejtpërdrejta që përdorin softuerin mund t'i përshtatin ato numra sipas asaj që u përshtatet klientëve të tyre.
 • BetConstruct
  BetConstruct është një tjetër kompani e zhvillimit të softuerit që ka lënë gjurmë në lojërat e drejtpërdrejta. Versioni i BetConstruct i Live Keno është i njohur për tregtarët shumë interaktivë. Zakonisht ka dy kënde të kamerës që fokusohen në makinën e vizatimit të topit. Parazgjedhja e softuerit i lejon lojtarët të zgjedhin një maksimum prej dhjetë numrash me një pagesë prej 4,999 deri në 1.
 • Hollywood TV
  Hollywood TV ka zhvilluar gjithashtu dy variante të lotarisë Live Keno, përkatësisht Classic dhe Deluxe. Një nga veçoritë unike të softuerit të tyre është se ato kanë një ndërfaqe bastesh të basteve sportive. Si parazgjedhje, versioni Deluxe i lejon lojtarët të marrin deri në dhjetë numra dhe versioni Classic deri në tetë numra.
Ofruesit e softuerit të kazinove me tregtarë të drejtpërdrejtë
Duke luajtur Keno Live me Para të vërteta

Duke luajtur Keno Live me Para të vërteta

Keno Live është zakonisht mjaft argëtues. Eksitimi që përjetojnë lojtarët ndërsa makina është në punë dhe ndërveprimet me hostin e drejtpërdrejtë e bëjnë lojën shumë emocionuese dhe argëtuese. Disa lojtarë i shijojnë të gjitha këto në lojë, por zakonisht nuk janë të gatshëm të rrezikojnë paratë e tyre reale duke luajtur lojën. Lojtarë të tillë zakonisht kërkojnë faqet e kazinosë që lejojnë të luani pa vënë baste para të vërteta.

Në faqet me para të vërteta, lojtarëve zakonisht u kërkohet të vendosin baste me para të vërteta për të luajtur lojën. Humbja e bastit zakonisht nënkupton humbjen e parave reale. Sidoqoftë, bastet me para reale nënkuptojnë gjithashtu se lojtarët fitojnë para të vërteta kur bastet e tyre shkojnë siç duhet.

Duke luajtur Keno Live me Para të vërteta
Sa të mirë janë lojtarët në faqet e parave të vërteta?

Sa të mirë janë lojtarët në faqet e parave të vërteta?

Nuk dallohet asnjë lojtar i veçantë, duke qenë se është një lojë fati. Për më tepër, lojtarët nuk konkurrojnë kundër njëri-tjetrit. Ata zgjedhin vetëm numra dhe presin të shohin nëse do të kenë fat. Madje mund të jetë mjaft e vështirë të dallosh midis lojtarëve me përvojë dhe fillestarëve. Megjithatë, disa lojtarë kanë fituar shuma të konsiderueshme parash në të kaluarën, gjë që flet shumë për lojën.

Sa të mirë janë lojtarët në faqet e parave të vërteta?
Blerjet e drejtpërdrejta të Keno

Blerjet e drejtpërdrejta të Keno

Blerjet e drejtpërdrejta të Keno zakonisht ndryshojnë nga kazino në kazino. Një shumicë lejon minimume midis 5 dhe 20 dollarë. Megjithatë, disa kazino të drejtpërdrejta me rul të lartë kanë blerje minimale deri në 100 dollarë. Shuma minimale për të vendosur një bast të vetëm mund të jetë deri në 1 $.

Kohët e luajtjes

Siç është e zakonshme me shumicën e lojërave me tregtarë të drejtpërdrejtë, disa kazino zakonisht ofrojnë lojën për një kohë të kufizuar të paracaktuar. U takon lojtarëve të kontrollojnë se kur mund ta luajnë në kazinotë e tyre të drejtpërdrejta. Disa kazino të njohura të drejtpërdrejta ofrojnë Live Keno 24/7, por tregtari i drejtpërdrejtë mund të mos jetë i pranishëm në çdo kohë. Image

Blerjet e drejtpërdrejta të Keno

Të rejat e fundit

TVBET lançon zyrtarisht Fast Keno me tre nivele Jackpot
2023-07-13

TVBET lançon zyrtarisht Fast Keno me tre nivele Jackpot

Lojtarët e lojërave të drejtpërdrejta të kazinosë ndoshta po kalojnë një sezon të jetës së tyre. Në ditët e sotme, zhvilluesit e lojërave si Evolution Gaming, Ezugi, Playtech dhe TVBET po konkurrojnë për të zgjeruar koleksionet e tyre të lojërave dhe për të dominuar tregun.

Zgjedhja e lojës më të mirë të kazinosë në internet për ju
2021-03-09

Zgjedhja e lojës më të mirë të kazinosë në internet për ju

Duke vendosur se cila është kazino më e mirë në internet Loja varet shumë nga lojtari individual dhe ajo që është e rëndësishme për ta.

Duke luajtur Keno Online me besim
2021-01-07

Duke luajtur Keno Online me besim

Keno një lojë tradicionale kineze që është zbatuar në Perëndim dhe tashmë është pjesë e kazinove të shumta në mbarë botën dhe siç nuk mund të jetë ndryshe, e kazinove online. Keno është një lojë e ngjashme me lotarinë ose bingo, ku rastësia luan një rol shumë të rëndësishëm. Lojtari duhet të zgjedhë midis 1 dhe 20 numrave në një kartë nga një total prej 80 numrash. Sa më shumë ndeshje, aq më shumë para mund të fitoni. A te pelqen? Këtu ne shpjegojmë më në detaje se si të luani keno në kazino live.

FAQ

Gjithçka që duhet të dish për kazinotë

A është Keno një lojë fati?

Po. Keno konsiderohet kryesisht një lojë fati. Kjo për shkak se nuk ka asnjë mënyrë të mundshme për të parashikuar rezultatin e lojës ose për të rritur shanset për të fituar.

A është i manipuluar Keno në internet?

Keno në internet zakonisht nuk është i manipuluar. Megjithatë, ky është rasti vetëm në kazinotë e ligjshme në internet që janë të licencuara dhe të rregulluara. Disa nga kazinotë mashtruese mund të kenë manipuluar lojëra Keno.

Cili është Keno më i njohur në internet?

Varianti më i njohur i Keno në internet quhet Power Keno. Rregullat e lojës janë të ngjashme me shumicën e varianteve të tjera. Dallimi kryesor është se përputhja me topin e fundit u jep lojtarëve një shumëzues 4x.

Pse ofrohen kaq shumë versione Keno në internet?

Numri i lartë i versioneve Keno të ofruara në internet është në një përpjekje për të kënaqur preferencat e lojtarëve. Kazino të ndryshme online ofrojnë gjithashtu variante të ndryshme të lojës për t'u diferencuar nga pjesa tjetër.

A janë të drejta lojërat Keno në internet?

Teknikisht, lojërat Keno në internet konsiderohen të drejta. Kjo është me kusht që lojtarët të luajnë lojën në një kazino legjitime. Sidoqoftë, loja ka një RTP relativisht të ulët në krahasim me shumë lojëra të tjera në internet.

Si mund të fitoj në Keno?

Asnjë metodë apo strategji nuk mund t'u garantojë lojtarëve një fitore. Gjithçka që një lojtar mund të bëjë është të luajë dhe të shpresojë të ketë fat.

Cilët numra goditën më shumë në Keno?

Numrat që godasin më shumë në Keno, të quajtur numra të nxehtë, zakonisht ndryshojnë. Sidoqoftë, 1, 4, 23, 34 dhe 72 vizatohen shpesh.

A ka ndonjë model për Keno?

Jo. Keno zakonisht është plotësisht i rastësishëm që nuk ndodhin modele specifike. Modelet e rastësishme që mund të formohen zakonisht janë gjithashtu të rastësishme.

Cilat janë pagesat në Keno?

Pagesat varen nga numrat e zgjedhur dhe numrat e përputhur. Sa më shumë numra të përzgjedhur dhe të përputhen, aq më të larta janë pagesat.

Sa numra ju nevojiten në Keno për të fituar?

Kjo varet kryesisht nga varianti i lojës. Në shumicën e varianteve, lojtarëve u duhet vetëm një numër për të fituar.

Cilët numra në Keno kanë shanset më të mira?

Të gjithë numrat kanë shanse të barabarta për t'u tërhequr.