Kuptimi i duarve dhe shanset e pokerit të drejtpërdrejtë në internet

Ata që luajnë rregullisht poker ka të ngjarë të jenë të njohur me duart e ndryshme të pokerit, si p.sh. royal flush, straight flush dhe full house, pasi secila prej tyre është shumë e zakonshme.

Ka disa gjëra themelore që duhet të dini për t'i dhënë vetes një avantazh kur luani lojëra poker live në internet, duke përfshirë mënyrën se si renditen duart e ndryshme dhe sa gjasa ka të ndodhin ato.

Ne do të diskutojmë renditjen e duarve në poker në këtë artikull, si dhe pagesat për variacione të ndryshme live online që janë të disponueshme, jackpotet progresive dhe shanset për të fituar lojën.

Renditja e dorës në Poker

Përpara se të zhytemi në pagesat për variacione të ndryshme të pokerit live online, le të kuptojmë së pari bazat e renditjes së dorës në poker:

  • Duart në poker renditen nga më i larti tek ai më i ulëti. Dora e rangut më të lartë është flush mbretëror, i cili përbëhet nga një 10, jack, mbretëresha, mbreti dhe asi i të njëjtit kostum.
  • Drejt flush është dora e radhës më e lartë, e ndjekur nga katër të një lloji, shtëpi e plotë, flush, straight, tre të një lloji, dy palë, një palë dhe një kartë e lartë, e cila është dorë e rangut më të ulët.

Pagesat për variacione të ndryshme të pokerit live online

Pagesat për secilën dorë ndryshojnë në varësi të poker live online variacioni që po luani.

  • Texas Hold'em - Dora e rangut më të lartë paguan 10000:1, ndërsa dora më e ulët paguan me 1:1.
  • Omaha - Dora e rangut më të lartë paguan 5000:1, dhe dora e rangut më të ulët paguan me 1:1.
  • Seven Card Stud - Dora e renditjes më të lartë paguan 1000:1, ndërsa dora e renditjes më të ulët paguan 1:1.

Xhpote progresive në lojërat e pokerit të kazinosë live në internet

Përveç pagesave të rregullta, shumë lojëra poker live në kazino në internet ofrojnë jackpote progresive. Xhekpotet progresive rriten në vlerë sa herë që një lojtar vendos një bast. Xhekpoti vazhdon të rritet derisa një lojtar të arrijë kombinimin fitues.

Kuptimi i llojeve të ndryshme të jackpote progresive mund t'ju ndihmojë të rrisni shanset tuaja për të fituar të mëdha. Disa jackpot jepen në mënyrë të rastësishme, ndërsa të tjerët kërkojnë një dorë specifike ose kombinim duarsh. Shanset për të arritur një jackpot progresiv në poker live online ndryshojnë në varësi të variacionit të lojës.

Dora më e mirë e jackpot-it në poker live është një goditje e keqe. Një goditje e keqe ndodh kur një lojtar me një dorë shumë të fortë humbet nga një lojtar me një dorë edhe më të fortë. Xhekpoti i keq i jepet lojtarit që humbet me dorën më të fortë.

Shanset për të fituar në lojërat e pokerit të drejtpërdrejtë në internet

Ka shumë faktorë që ndikojnë në shanset e renditjes së dorës së pokerit. Ato përfshijnë:

  • Numri i lojtarëve,
  • Pozicioni juaj në tryezë,
  • Niveli i aftësive,
  • Lloji i lojës së pokerit që luani.

Për pothuajse çdo lojë pokeri, mundësia më e lartë që të ndodhë një dorë është Pair, e cila vjen me koeficient 1.28:1.

Ka disa mjete dhe burime të disponueshme në internet për t'ju ndihmuar të llogaritni shanset për të bërë një dorë të caktuar. Këto përfshijnë kalkulatorë të shanseve të pokerit dhe grafikët që përshkruajnë shanset për të bërë duar specifike.

konkluzioni

Në përgjithësi, pokeri nuk është një lojë që kërkon vetëm fat. Ju duhet të njiheni me pagesat e ndryshme dhe probabilitetet e dorës për të rritur shanset tuaja për të fituar.

Njohja e shanseve dhe renditjes së dorës së pokerit mund t'ju ndihmojë të merrni vendime të informuara gjatë lojës në kazinotë më të mira të drejtpërdrejta në internet. Është gjithashtu thelbësore të dini pagesat për secilën dorë në variantin që po luani.

Të qenit i suksesshëm në poker live online kërkon që ju të ndiqni një strategji dhe të luani sipas kufijve që vendosni. Vendosja e kufijve do të rezultojë që ju të bëheni një lojtar më i mirë që luan gjithmonë me përgjegjësi.

Sa duar luhen në orë në lojërat e pokerit live në internet?

Numri mesatar i duarve të pokerit live në orë të luajtura është rreth 60, por kjo ndryshon në varësi të numrit të lojtarëve dhe tregtarit.

A luan tregtari në poker live online?

Tregtari në lojërat e pokerit të drejtpërdrejtë në internet nuk luan me duar. Ai shpërndan vetëm letra dhe menaxhon lojën në përgjithësi.

Çfarë e mund dorën e tregtarit në poker live online?

Në shumicën e lojërave të drejtpërdrejta të pokerit në internet, dora e tregtarit nuk luan kundër dorës së lojtarit. Në vend të kësaj, lojtarët konkurrojnë kundër njëri-tjetrit për të formuar dorën më të mirë të mundshme. Por, për shembull, në Caribbean Stud Poker, dora e tregtarit luan kundër dorës së lojtarit. Në këtë lojë, lojtari fiton nëse dora e tij rreh dorën e tregtarit.

1xBet:Deri në 1500 €
Merr bonusin
Betwinner
Betwinner:390 € Me kod bonus CASINORANK
22BET
22BET:Deri në 300 €

Me faqet e kazinove në internet që mbledhin gjithnjë e më shumë bastorë globalisht, pokeri live është bërë i arritshëm për shumë lojtarë.

Shfaq më shumë

Pokeri në internet ka qenë një nga lojërat më të luajtura me letra në faqet e kazinove. Ju kërkon jo vetëm fat, por edhe aftësi. Megjithatë, si çdo formë tjetër e pokerit, pokeri live online ka rregullat e tij të mirësjelljes dhe mund të ndikohet nga animi.

Shfaq më shumë

Pokeri me tregtarë të drejtpërdrejtë është një lojë emocionuese që mund të ofrojë shumë emocione dhe mundësi për të fituar të mëdha.

Shfaq më shumë