Rummy Live Casino më e mirë në 2023

Loja me letra Rummy luhet gjerësisht në të gjithë botën. Individët, familjet, miqtë dhe bashkëpunëtorët të gjithë mund ta shijojnë atë për shkak të thjeshtësisë së tij. Është i përshtatshëm për njerëzit e të gjitha moshave dhe të gjitha klasave. Mund të luhet nga vetëm dy ose deri në tetë persona. Zakonisht bazohet në kartat që përputhen me të njëjtën rang, sekuencë dhe kostum.

Shumë individë ende luajnë rum në stilin e tij tradicional offline në mbarë botën. Sidoqoftë, lojërat live po fitojnë shpejt popullaritet. Kazinotë kryesore live ofrojnë lojën në një ose më shumë variacione. Edhe pse nuk ka të njëjtin nivel të popullaritetit në internet si lojërat e tjera të njohura live, ngadalë po bëhet një titull popullor në kazinotë më të mira live në të gjithë botën.

Rummy Live Casino më e mirë në 2023
Çfarë është Live Rummy Game?

Çfarë është Live Rummy Game?

Versioni me tre letra është loja më e njohur me rum në internet. Zakonisht luhet me dy deri në gjashtë persona. Kërkon fokusin dhe vëmendjen e pjesëmarrësve, si dhe aftësinë e tyre për të marrë vendime të shpejta nën presion, si shumica e variacioneve të tjera të titullit.

Nëse numri i lojtarëve është më pak se tre, përdoren dy letra me 52 kuverta, ndërsa tre kuvertë përdoren kur numri i lojtarëve është katër ose më shumë. Secilit lojtar i shpërndahen 13 letra në fillim të lojës. Në disa versione, shakatë mund të përdoren për të zëvendësuar çdo kartë në një konfigurim meld. Disa kuverta kanë shaka të shtypura mbi to, ndërsa të tjerët jo.

Në rastin e kësaj të fundit, shakaxhiu zgjidhet nga stoku i letrave. Karta më pas vendoset nën grumbull, ku do të jetë e dukshme për të gjithë lojtarët. Çdo kartë e së njëjtës rang si shakaxhi i improvizuar bëhet një shakaxhi shtesë, pavarësisht nga kostumi. Ideja kryesore është të tërhiqni dhe të hidhni kartat nga stoku dhe të hidhni grumbujt për të krijuar sa më shumë shkrirje që të jetë e mundur. Në mënyrë tipike, një raund lojërash fitohet nga lojtari i parë që bashkon të gjitha letrat e tij. "Deadwood" i referohet letrave që nuk përputhen. Sistemi i pikëve varet nga varianti dhe lojtarët mund të marrin kohën e tyre duke kërkuar rregullat e lojës në internet.

Çfarë është Live Rummy Game?
Si të luani lojën Live Rummy

Si të luani lojën Live Rummy

Pas shpërndarjes së letrave te lojtarët, një tjetër kartë vendoset me fytyrë lart në qendër të tryezës për të filluar grumbullin e hedhjes, me letrat e mbetura të vendosura me fytyrë poshtë. Kartat në magazinë vendosen me fytyrë poshtë.

Lojëra të drejtpërdrejta vijnë në forma të ndryshme, secila me rregullat e veta. Qëllimi i përgjithshëm i lojës është që lojtarët të krijojnë bashkime duke përputhur letrat e tyre. Përzierjet mund të fillojnë ose ndërpriten. Një grup përbëhet nga tre ose katër letra me të njëjtën gradë ose numër dhe kostume të dallueshme. Një "vrap" përbëhet nga të paktën tre letra të të njëjtit kostum në rend numerik. Në një lojë konvencionale me letra rum, kostumet janë zemra, lopata, shkopinj dhe diamante, dhe gradat janë A, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, J, K dhe Q, në atë urdhëroj.

Çfarë duhet të jenë të vetëdijshëm lojtarët

Rregullat e lojës me letra Rummy ndryshojnë, por të gjithë kanë të njëjtin qëllim. Prandaj është e rëndësishme të dini se letra e asit (A) mund të përdoret si letra më e ulët ose më e lartë, në varësi të asaj që zgjedh lojtari. Zakonisht, kur luan online, nuk luan kundër lojtarëve të tjerë. Zakonisht është kundër bankierit dhe udhëzimet mund të ndryshojnë pak.

Rregullat e lojës Live Rummy dhe si të luhet

Objektivi i lojës është të krijojë një bashkim me letrat që i jepen lojtarit dhe më pas të deklarojë se kur e bëjnë këtë. Vetëm nëse një lojtar mund të bëjë të paktën dy vrapime, ata mund të deklarohen. Dikush mund të deklarojë gjithashtu se të paktën një nga vrapimet është një "vrapim i pastër", i cili quhet "Jeta e Parë". "Jeta e dytë" është vrapimi tjetër.

Për më tepër, jeta e parë ose e dytë mund të deklarohet nëse mban të paktën katër letra. Raundi i lojës ka përfunduar, dhe drurët e tjerë të lojtarëve janë numëruar. Për shkak se ata kanë bashkuar të gjitha letrat e tyre, lojtari që deklaron ka një rezultat zero. Sa më pak pikë të ketë, aq më mirë.

Si të luani lojën Live Rummy
Metodat më të mira të pagesës në kazinotë Rummy Live

Metodat më të mira të pagesës në kazinotë Rummy Live

Një nga përfitimet më të rëndësishme për të gjitha llojet e lojtarëve të kazinosë është aftësia për të depozituar shpejt, thjesht dhe në mënyrë të sigurtë në një kazino të drejtpërdrejtë. Kazino të drejtpërdrejta kanë një gamë të gjerë të opsionet e depozitave. Disa janë vetëm për depozitimin e parave, ndërsa të tjerët i lënë lojtarët të marrin përsëri fitimet e tyre duke përdorur të njëjtën metodë depozitimi, që përdorën për të bërë depozitimin.

Metodat më efektive dhe më të njohura

Kartat e kreditit janë një nga mënyrat më të njohura për të financuar një llogari të drejtpërdrejtë të kazinosë në internet. Pothuajse të gjitha kazinotë pranojnë karta krediti. Kartat e kreditit më të përdorura janë:

 • Viza
 • MasterCard

Debiti dhe kartat e parapaguara janë gjithashtu të disponueshme për lojtarët:

 • Paysafecard

 • Maestro

  Në vitet e fundit, Kuletat elektronike kanë shpërthyer në popullaritet. Këto teknologji i lejojnë lojtarët të kryejnë transaksione që janë të sigurta dhe të shpejta. Shumica e monedhave mund të përdoren për të financuar kuletat elektronike, duke e bërë të thjeshtë depozitimin në një kazino të drejtpërdrejtë në internet. Disa nga pak nga kuletat elektronike të njohura janë:

 • PayPal

 • Neteller

 • EcoPayz

 • Skrill

Kriptovalutat si:

 • Bitcoin
 • Ethereum

Këto mund të përdoren gjithashtu nga lojtarët që i nënshtrohen kufizimeve në faqen e caktuar të internetit.

Disa lojtarë preferojnë të përdorin edhe transaksionet e transfertave bankare. Kjo metodë pranohet nga shumica e kazinove si për depozitat ashtu edhe për tërheqjet. Megjithatë, lojtarët duhet të jenë të vetëdijshëm se tërheqjet mund të zgjasin më shumë sesa kur përdorin karta ose kuleta elektronike.

Metodat më të mira të pagesës në kazinotë Rummy Live
Ofruesit e softuerëve të kazinosë "Live Rummy"

Ofruesit e softuerëve të kazinosë "Live Rummy"

Kazinotë që ofrojnë këtë titull kanë një shumëllojshmëri opsionesh. Shumica tani mbështetet te furnizuesit e palëve të treta. Ka pasur të reja ofruesit e lojërave të kazinosë live prezantuar. Disa përqendrohen në tregje të caktuara, ndërsa të tjerat kanë shtrirje në mbarë botën. Vetëm disa ofrues duket se janë novatorë, ndërsa shumica duket se thjesht riprodhojnë atë që tashmë ekziston. Por, në çdo rast, të gjithë kanë diçka unike për të ofruar në tregjet dinamike të botës. Tre nga kompanitë më të njohura të softuerëve në botë ofrojnë tituj fitues.

 • Playtech
 • Evolucioni
 • Microgaming

Zhvillues të tjerë gjithashtu po fitojnë ndikim në këtë sektor janë:

 • BR Softtech
 • Artoon Solutions

Ata zhvillojnë programe të pasura me veçori që funksionojnë në të gjitha platformat, nga iOS në Android dhe platforma të tjera.

Shumica e këtyre kompanive kanë studio me të gjitha tavolinat e lojërave, teknologjinë dhe personelin e nevojshëm për t'u dhënë lojtarëve lojëra rummy live me tregtarët përmes internetit. Ato janë shumë të adaptueshme, me një ndërfaqe përdoruesi që është e thjeshtë për t'u përdorur dhe funksionalitet të klasit botëror. Zhvillimi i lojërave rum është në përputhje me faqet më të spikatura të mediave sociale. Ofruesit krijojnë aplikacione dhe softuer në internet që mund të luhen në një sërë gjuhësh dhe nga njerëz nga e gjithë bota.

Ofruesit e softuerëve të kazinosë "Live Rummy"