Si të fitoni lojëra pokeri Texas Hold'em

Texas Holdem

2021-03-19

Eddy Cheung

Texas Hold'em poker është një lojë letrash shumë e vlerësuar. Pavarësisht se është një lojë fati, lojtarët strategjikë kanë gjithmonë shanse më të mira për të fituar. Si fillim, lojtarët duhet të jenë të njohur me rregullat e lojës. Marrja e duhur e bazave është zakonisht thelbësore për të rritur shanset për të fituar në poker online Texas Hold'em. Vlen të përmendet se lojtarët që kanë fat në Texas Hold'em live i afrohen lojës në mënyrë të vazhdueshme. Këtu janë disa këshilla kryesore që ndihmojnë shumë për të përmirësuar shanset për sukses të lojtarëve të Texas Hold 'em.

Si të fitoni lojëra pokeri Texas Hold'em

Kuptoni pozicionet e lojës

Çdo lojtar i zgjuar duhet të dijë gjithmonë pozicionin e tij në lojë. Vendi më i mirë është te butoni; një lojtar luan i fundit në tre nga katër raundet e basteve. Prandaj, kur një lojtar ka një shans për të luajtur, ata zakonisht kanë disa informacione për lojtarët që janë në dorë. Dhe kjo njohuri është kritike për t'i mundësuar ata të bëjnë zgjedhje të informuara.

Blind-i i vogël mund të jetë pozicioni më i keq në poker live Texas Holdem. Në këtë pozicion, lojtari duhet të veprojë shpejt pas flopit, kthesës dhe lumit. I verbëri i madh, nga ana tjetër, është në një pozicion shumë më të mirë për të vepruar, duke marrë parasysh të verbrin e vogël. Megjithatë, kjo nuk do të thotë se blind-i i madh ka ndonjë avantazh të rëndësishëm mbi blind-in e vogël.

Sigurohuni që lojtarët e tjerë të mos e shohin Flop-in falas

Nëse lojtari ka një dorë të fortë për të parë flopin, ai nuk duhet t'i lejojë lojtarët e tjerë ta shohin atë falas. Shikimi i flopit duhet të tarifohet me një bast minimal. Është e rrezikshme për një lojtar që t'i lejojë kundërshtarët e tij të shikojnë flopin falas, pasi kjo mund t'i japë kundërshtarit një avantazh. Megjithatë, shumica e lojtarëve do të preferonin të mos e shihnin zhgënjimin me një tarifë.

Kushtojini vëmendje kartave të lojtarëve të tjerë

Që një lojtar të fitojë lehtësisht në lojërat live të Texas Hold'em, ata duhet të dinë letrat e lojtarit tjetër, për shembull, numrin e përafërt të numrit të letrave që kanë, çfarë letrash kanë dhe dorën e tij më të mirë. Gjithashtu, lojtari duhet të jetë i interesuar për llojin e lojës së luajtur nga lojtarët e tjerë; ai duhet të përpiqet të shohë se kush luan në mënyrë agresive, kush bllofet dhe kush luan një lojë të ngushtë. Kur një lojtar ka këtë informacion, ai ose ajo do të jetë në një pozicion shumë më të mirë për t'u rikthyer. Sa herë që kundërshtari tregon dobësi, lojtari duhet të jetë gati për të sulmuar.

Luaj kur të pëlqejë

Sjellja e lojtarit me qëndrim ndikon shumë në rezultatin në pokerin live të Texas Hold'em. Pokeri mund të jetë argëtues ose profesional; në çdo rast, lojtari duhet të jetë në kontroll të plotë të veprimeve të tyre në tryezë. Kur lojtari ndihet i frustruar ose i rraskapitur, këshillohet gjithmonë që të largohet. Të dish se kur të luash dhe kur të largohesh është jetike në çdo lojë kazinoje në internet, jo vetëm në Texas Hold'em.

Shmangni së pari çalimin

Çalimi duhet të jetë një jo e madhe për lojtarin e parë në tenxhere. Kur lojtari çalon në Texas Holdem live, ai u jep lojtarëve të tjerë shanse emocionuese në vazo, duke rritur kështu shanset e tyre për të fituar. Çalimi është i pranueshëm vetëm kur një lojtar tjetër tashmë ka çaluar. Kjo njihet si një mbingarkesë. Në përgjithësi, çalimi është shumë i dekurajuar.

Lajmi i fundit

A ndihmon gjurmimi i rezultateve të lojërave të kazinosë live?
2023-02-06

A ndihmon gjurmimi i rezultateve të lojërave të kazinosë live?

Lajme