Kazinotë më të mira live me EcoPayz

Mënyrat e pagesës në internet janë bërë shumë më të lehta dhe më të sigurta me ardhjen e shërbimeve të tilla si EcoPayz. Ky është një sistem i portofolit elektronik që i lejon përdoruesit të kryejë transaksione financiare në internet pa shtuar detaje të kartës ose bankare në llogaritë individuale me shitës me pakicë.

Kjo do të thotë se shpenzimi i parave në internet është shumë më i sigurt dhe përdoruesi po mbron të dhënat e tij të pagesës nga transaksionet potencialisht të paautorizuara. Thjeshtësia e këtij sistemi do të thotë që të gjithë përdoruesit mund të shfrytëzojnë sa më shumë avantazhet e tij dhe përdorimi i tij së shpejti do të bëhet natyrë e dytë. Është i famshëm në të gjithë botën dhe ka miliona klientë të rregullt.

EcoPayz ishte një nga platformat më të hershme që prezantoi një e-Wallet në vitin 2000 dhe që atëherë ka ofruar zgjidhje të bazuara në karta dhe llogari për individët dhe bizneset. Është i njohur për veçoritë e tij të sigurisë, duke përdorur një proces verifikimi me dy hapa. Pagesat mund të bëhen në mbarë botën dhe një aplikacion është i disponueshëm me mbi 45 monedha në përdorim.

Kazinotë më të mira live me EcoPayz
Rreth EcoPayz

Rreth EcoPayz

Për të bërë pagesa të sigurta, Ecopayz në internet është një opsion shumë i popullarizuar. Është një opsion pagese i njohur globalisht dhe është veçanërisht i popullarizuar me ata që kumar në kazino të drejtpërdrejta. Ai ka një kërkesë minimale për depozitim, por në disa kazino në internet, kjo mund të jetë deri në 1 dollarë.

Fleksibiliteti i shërbimeve të ofruara nga EcoPayz është jetik për klientët dhe fakti që përdoruesit mund të merren me transaksione në më shumë se 45 monedha të ndryshme, duke përfshirë të gjitha opsionet kryesore. Klientët e vendosur në më shumë se 173 vende mund të përdorin shërbimet EcoPayz. Sidoqoftë, përdoruesit duhet të kontrollojnë dy herë për t'u siguruar që të gjitha shërbimet janë të disponueshme në të gjitha vendet.

Është e mundur të përdoret EcoPayz në një sërë pajisjesh të ndryshme, kështu që ata që hyjnë në llogarinë e tyre të kazinosë në internet duke përdorur telefonin e tyre celular ndërsa janë në pushim nga puna do ta kenë shumë të lehtë për t'u përdorur.

Siguria është faktori kryesor në përdorimin e këtij lloji të mënyrës së pagesës. Nuk ka asnjë kërkesë për të lidhur një kartë bankare ose një llogari me llogarinë e kazinosë në internet, kështu që nëse kazinoja hakerohet, nuk do të jetë e mundur që të dhënat e pagesës së përdoruesit të mblidhen ose përdoren në asnjë mënyrë.

EmriEcoPayz
E themeluar2000
ShtabiHorsham, MB
Lloji i pagesesE-Portofol, Kartë me Parapagesë, Transfertë Parash
Faqja e internetit:www.ecopayz.com
Rreth EcoPayz
Depozitoni me EcoPayz

Depozitoni me EcoPayz

Hapi i parë në përdorimin e sistemit për depozita është regjistrimi për një llogari EcoPayz. Për klientët në disa vende, mund të ndodhë që llogaria të aktivizohet menjëherë. Në të tjerat, mund të zgjasë deri në 48 orë.

Disa përdoruesve mund të duhet të dorëzojnë kopje të dokumenteve të identifikimit në mënyrë që të kalojnë procesin e verifikimit të ID-së. Përdoruesi ka një zgjedhje për të përdorur shërbimin si një portofol elektronik ose për të porositur një kartë me parapagesë. Duhet të theksohet se ka tarifa të lidhura me një kartë të parapaguar.

Për tërheqjen e parave, një kartë me parapagesë është një ide e mirë pasi e bën atë më të aksesueshme. Hapat për të bërë një depozitë në një kazino online ose një shitës tjetër me pakicë janë të thjeshta për t'u ndjekur dhe gjithçka që duhet të bëjë përdoruesi është të zgjedhë EcoPayz si metodën e pagesës dhe më pas të ndjekë procesin ashtu siç e shohin në ekran.

Depozitoni me EcoPayz
Si të depozitoni me EcoPayz në kazinotë e drejtpërdrejta

Si të depozitoni me EcoPayz në kazinotë e drejtpërdrejta

 1. Kur depozitoni para në një kazino të drejtpërdrejtë, hapi i parë është të krijoni një llogari të kazinosë në internet. Nga listën e mënyrave të pagesës në faqen e depozitave, zgjidhni opsionin EcoPayz.
 2. Përdoruesi më pas zgjedh të depozitojë para dhe specifikon shumën e saktë.
 3. Shuma e transaksionit duhet të jetë së paku depozita minimale që do të pranojë kazinoja online dhe përdoruesi duhet të jetë i sigurt se ka të paktën këtë shumë në llogarinë e tij EcoPayz.
 4. Kjo më pas do ta çojë përdoruesin në llogarinë EcoPayz në mënyrë që transaksioni të mund të verifikohet.
 5. Përdoruesi duhet të kontrollojë më pas llogarinë e tij të kazinosë në internet; depozita do të shfaqet atje pothuajse menjëherë.

Procesi i tërheqjes është thjesht një proces i lehtë.

Si të depozitoni me EcoPayz në kazinotë e drejtpërdrejta
Bonuset kryesore të kazinosë për EcoPayz

Bonuset kryesore të kazinosë për EcoPayz

Lojtarët mund ta përdorin këtë metodë për të shlyer bonuset në shumicën e faqeve më të mëdha të lojërave në internet. Është e nevojshme që lojtarët të verifikojnë llogaritë e tyre për të parë shpërblimet e disponueshme. Kazinotë ndryshojnë në bonuset e tyre dhe termat dhe kushtet e tyre.

Bonusi i mirëseardhjes

Klientët e rinj marrin bonusin si dhuratë një herë. Qëllimi i nxitjes është të joshë lojtarët e rinj që të provojnë lojëra të drejtpërdrejta të kazinosë. Çmimet variojnë në vlerë në varësi të faqes së internetit të veçantë. Disa i shpërblejnë lojtarët kur krijojnë një llogari, ndërsa të tjerë kërkojnë që lojtarët të bëjnë një depozitë specifike.

Bonusi i depozitës

Kur lojtarët bëjnë të paktën një depozitë të parë minimale me EcoPayz, mund të jenë shpërblehet me një bonus specifik të kazinosë në disa kazino. Kjo nxitje depozitash synon të motivojë lojtarët që të vazhdojnë të mbushin llogaritë e tyre.

Bonusi i kthimit të parave

Si një gjest i vullnetit të mirë nga faqet më të mira të kazinosë EcoPayz, një nxitje për kthimin e parave i lejon lojtarët të rikuperojnë një pjesë të vogël të humbjeve të tyre. Përqindja shpesh varion midis 10 dhe 20 për qind, ndryshon nga kazino në kazino dhe zakonisht ka një kufi se sa lojtarët mund të marrin mbrapsht.

Bonuset kryesore të kazinosë për EcoPayz
Pse të depozitoni me EcoPayz?

Pse të depozitoni me EcoPayz?

Pro

Ka një sërë arsyesh pse EcoPayz është bërë një opsion popullor pagese.

 • Disponueshmëria - Është veçanërisht i popullarizuar me klientët në Mbretërinë e Bashkuar pasi pranohet pothuajse në të gjitha kazinotë online në Mbretërinë e Bashkuar.
 • Asnjë tarifë - Krijimi i një llogarie me EcoPayz është i lehtë dhe nuk ka asnjë tarifë. Përveç kësaj, nuk kërkohet asnjë kontroll kredie gjatë konfigurimit të llogarisë.
 • Siguria - Qetësia shpirtërore e sigurisë së këtij sistemi shtohet nga fakti se ai rregullohet në MB nga FCA, Autoriteti i Sjelljes Financiare. Mund të përdoret si për depozitime ashtu edhe për tërheqje, dhe ka mënyra të ndryshme për ta përdorur atë. Kur përdorni shërbimet për një kazino të drejtpërdrejtë, ai i jep përdoruesit besim të plotë se detajet e llogarisë së tyre personale bankare janë plotësisht të mbrojtura, kështu që rreziku i hakimit përmes kazinosë pothuajse nuk ekziston.
 • Gama e produkteve - Gama e produkteve në dispozicion do të thotë që ky shërbim është i popullarizuar si nga klientët ashtu edhe nga tregtarët.
 • Fleksibiliteti - Ofron gjithashtu fleksibilitet për të përdorur shërbimin në një sërë pajisjesh dhe në vende të ndryshme.
 • Kontrollueshmëria - Duke vendosur fonde në llogarinë EcoPayz, përdoruesi mund të kontrollojë se sa para po shpenzohen në internet.

Kundër

 • Për të qenë në gjendje të tërhiqeni - duhet të bëhen verifikime
 • Tarifat mund të aplikohen kur depozitoni në EcoPayz
 • I ngadalshëm në përdorim
 • Shtresë konfuze e anëtarësimit
Pse të depozitoni me EcoPayz?
Historia e EcoPayz

Historia e EcoPayz

EcoPayz filloi jetën në vitin 2000, por deri në vitin 2013 quhej EcoCard. Kompania është rritur me shpejtësi vitet e fundit dhe përdoruesit në 173 vende tani janë në gjendje të përdorin shërbimet e saj. Kompania është në pronësi të PSI-Pay dhe ndodhet në Horsham, MB.

Kompania është e licencuar për lëshimin e kartave të pagesave të debitit dhe kartave të parapaguara, si ato virtuale ashtu edhe ato fizike, dhe tani ekziston edhe një opsion pa kontakt.

Kompania ka dallimin se është e para nga institucionet financiare që ka lançuar një aplikacion për iPhone në vitin 2009. Në vitin 2010, kompania kishte aq shumë klientë sa ishte e nevojshme që ata të hapnin një shërbim shumëgjuhësh për klientët që ishte i disponueshëm gjatë gjithë orës .

Krahas anës së pagesave online të kompanisë, në vitin 2011 u hap një llogari biznesi, të cilën kompanitë mund ta përdornin për të kryer pagesat e pagave dhe shpenzimeve. Emri ndryshoi në EcoPayz në 2013. Kjo përkoi me lançimin e një sërë produktesh financiare.

Aplikacioni EcoPayz u lançua në vitin 2014, kështu që klientët ishin në gjendje të hynin në llogarinë e tyre EcoPayz gjatë gjithë kohës, pavarësisht se çfarë pajisje po përdornin. Në vitin 2015 u lançua një program filial, dhe kompania ka shtuar gjithashtu një proces verifikimi me 2 hapa.

Historia e EcoPayz
Monedhat dhe vendet e mbështetura nga EcoPayz

Monedhat dhe vendet e mbështetura nga EcoPayz

Përdoruesit e EcoPayz mund të marrin një kartë me parapagesë ose të përdorin shërbimin si një portofolin elektronik. Përdorimi i një karte me parapagesë përfshin disa tarifa. Pavarësisht kësaj, një kartë me parapagesë është një zgjidhje inteligjente për tërheqjet e parave, sepse e bën paranë më të aksesueshme.

Klienti duhet vetëm të zgjedhë EcoPayz si metodë pagese dhe më pas të ndjekë procedurën siç shfaqet në ekran për të depozituar para në një kazino ose tregtarë të tjerë.
Shumë vende dhe monedha mbështeten duke përdorur këtë metodë bankare fleksibël. Këto përfshijnë euro, paund britanik, dollarë amerikanë, jen japonez, dollarë kanadezë, dollarë australianë dhe rubla ruse ndër të tjera.

Pas krijimit të një EcoAccount, lojtarët mund të zgjedhin të lidhin një EcoCard dhe një EcoVirtualCard. Kjo është një kartë debiti e mbështetur nga MasterCard që mund të përdoret kudo ku MasterCard pranohet. Versioni virtual funksionon në mënyrë të ngjashme me homologun e tij fizik.

Monedhat dhe vendet e mbështetura nga EcoPayz
Siguria dhe siguria në EcoPayz

Siguria dhe siguria në EcoPayz

EcoPayz përdor teknologjinë më të fundit për të ofruar transferime të shpejta dhe, më e rëndësishmja, të sigurta të parave. Duke zgjedhur enkriptimin 256-bit SSL, portofoli ofron edhe më shumë siguri. Përfitimi më i spikatur i sigurisë është se asnjë palë e jashtme nuk ka akses në llogaritë bankare të përdoruesve ose në informacionin e kartës gjatë gjithë procedurës së pagesës. Për më tepër, në vitin 2016, veçoria e verifikimit me dy hapa të EcoPayz rriti edhe më shumë sigurinë.

Kompania EcoPayz, të cilën Autoriteti i Sjelljes Financiare e licencon, ka marrë masa të ndryshme paraprake për të mbrojtur klientët e saj. Faqja e tyre kryesore e internetit përdor teknologjinë SSL dhe ka certifikimin e Autoritetit të Certifikimit Thawte. Ata gjithashtu mbajnë certifikim nga Industria e Kartave të Pagesave dhe Standardet e Sigurisë së të Dhënave.

Pavarësisht historisë së gjatë të kompanisë, është e qartë se ata kanë vazhduar me ndryshimet teknologjike gjatë 20 viteve të fundit. Për të siguruar që EcoPayz është i sigurt për klientët, ata inkorporuan vërtetimin me dy hapa dhe vazhdojnë inovacionin me produkte të reja; të tilla EcoVirtualCard dhe EcoVoucher.

Këshilla shtesë për sigurinë në EcoPayz

EcoPayz shërben si ndërmjetës midis llogarisë bankare të lojtarit dhe kazinove gjatë gjithë këtij procesi. Ofruesi gjithashtu inkurajon klientët që t'i trajtojnë të dhënat e tyre me përgjegjësi. Kjo bëhet e qartë kur përdoruesit shkojnë në faqen e Politikave të Sigurisë. Këtu, përdoruesit zbulojnë disa këshilla dhe udhëzime të dobishme për mbrojtjen e llogarive të tyre dhe parandalimin e mashtrimit. Përdoruesit nuk duhet t'i dorëzojnë askujt informacionet e tyre bankare ose personale. Gjithashtu, duhet të injorohen emailet që duken të çuditshme dhe gjithmonë duhet të kontrolloni dy herë lidhjet përpara se t'i klikoni.

Siguria dhe siguria në EcoPayz