Kazinotë më të mira live me Maestro

Në përgjithësi, kartat e kreditit janë më të njohura se kartat e debitit në pikën e shitjes dhe kur klientët kryejnë transaksione online. Sidoqoftë, jo të gjithë entuziastët e kazinosë i pëlqejnë produktet e kreditit. Kartat e debitit përpunohen gjithashtu në kazinotë më të mira live ku pranohen kartat e kreditit. Në fakt këshillohet që të tërhiqni para nga llogaria bankare në vend që të grumbulloni borxhe për hir të lojërave të fatit. Kumarxhinjtë e dinë rëndësinë e komoditetit, shpejtësisë dhe përdorshmërisë së një mënyre pagese.

Kazinotë live Maestro mund të futen në të njëjtën kategori të platformave të lojërave të fatit që pranojnë MasterCard dhe Visa. Çdo kazino me tregtarë të drejtpërdrejtë që pranon këto opsione vlerësohet shumë. Ky artikull jep një sfond të shkurtër të Maestro-s, mekanizmit të tij në depozitat e drejtpërdrejta të kazinosë dhe nivelin e sigurisë.

Kazinotë më të mira live me Maestro
Rreth Maestros

Rreth Maestros

Maestro është një kartë debiti dhe produkt i MasterCard. Si një kompani filial, Maestro ka një logo unike, e cila zakonisht shfaqet në faqen e arkave të tregtarëve dhe kazinove në internet. U prezantua në vitin 1991 në Selinë Ndërkombëtare të Mastercard Global në Nju Jork, Shtetet e Bashkuara. Kompania aktualisht drejtohet nga Michael Miebach, president dhe CEO, së bashku me kryetarin ekzekutiv, Ajay Banga. Në vitin 2002, Maestro u bashkua me kartat e debitit Switch për të zgjeruar shtrirjen e saj në MB. Sot, ajo ka arritur në më shumë se 100 vende dhe rreth 15 milionë pika biznesi.

Ata që duan të blejnë kartat e debitit Maestro duhet të dërgojnë aplikacionet e tyre në bankat e asociuara. Karta është e lidhur me llogarinë bankare të mbajtësit të kartës. Kjo mund të jetë llogaria rrjedhëse ose llogaria e kursimeve. Mund të përdoret në një ATM dhe në pikën e shitjes. Pagesat përpunohen duke futur kartën në një çip, lexues pa kontakt ose duke rrëshqitur në terminalin e shitjeve. Lëshuesi i kartës duhet të autorizojë transaksionin, duke u siguruar që llogaria bankare e lidhur të ketë fonde të mjaftueshme. Më pas mbajtësi i kartës konfirmon pagesën duke futur një PIN ose duke nënshkruar një faturë. Nuk nevojitet verifikim i mëtejshëm për pagesat pa kontakt me kartat Maestro.

Në mënyrë ideale, kur transferoni para me Maestro, nuk përfshihen fonde krediti. Një mekanizëm i tillë ka kuptim për lojtarët e lojës live që duan të mbajnë nën kontroll bastet e tyre. Është bërë një mjet i përsosur për komoditet dhe kumar të përgjegjshëm. Fakti që drejtohet nga MasterCard, përdoruesit mund të luajnë në mënyrë paqësore duke e ditur se kanë të bëjnë me një ofrues me reputacion të kartave.

Rreth Maestros
Kazinotë më të mira të drejtpërdrejta me Maestro

Kazinotë më të mira të drejtpërdrejta me Maestro

Shkathtësia e kartës Maestro e bën atë një opsion të zakonshëm në bota e lojërave të drejtpërdrejta. Gjuajtësit që presin me padurim të financojnë llogaritë e tyre të lojës live me Maestro duhet ta kenë kartën në radhë të parë. Përdoruesi gjithashtu duhet të regjistrohet në një kazino me para të vërteta që pranon Maestro. Mund të aplikoni për një kartë Maestro në çdo bankë partnere ose online në faqen e internetit të bankës. Kërkohet dokumentacion minimal për pajtueshmërinë me KYC (Njih klientin tënd): fotografi me madhësi pasaporte, ID kombëtare dhe vërtetim të vendbanimit. Aplikimi është falas në shumicën e bankave. Procedura e aplikimit online ndjek këto hapa të thjeshtë:

 1. Hyni në platformën e-banking dhe shkoni te 'kartat'
 2. Kliko "Merr një kartë ndërkombëtare"
 3. Zgjidhni Maestro
 4. Prekni "Porosit kartën"
Kazinotë më të mira të drejtpërdrejta me Maestro
Depozitim me Maestro në Kazinotë Live

Depozitim me Maestro në Kazinotë Live

Maestro është jashtëzakonisht i kujdesshëm kur bëhet fjalë për sigurinë e detajeve të kartës gjatë përpunimit të pagesave në internet. Asnjë palë e tretë nuk është e përfshirë, madje edhe vetë kazinoja. Sapo përdoruesit regjistrohen në kazinotë më të mira të drejtpërdrejta në internet, Depozitat Maestro funksionojnë si më poshtë:

 1. Navigoni në seksionin përkatës të pagesave dhe zgjidhni Maestro
 2. Shkruani shumën e parave për të vendosur si depozitë
 3. Futni kodin CVV të lidhur me kartën, numrin 16-shifror të kartës dhe datën e skadencës
 4. Vendosni të dhënat personale nëse është e nevojshme
 5. Maestro do të dërgojë një SecureCode me SMS për të verifikuar transaksionin. Ky është një kod sekret një herë
 6. Një faqe e re do të shfaqet për bankën për të konfirmuar transferimin
 7. Fondet zbriten menjëherë nga llogaria bankare e pronarit të kartës
 8. Përdoruesi merr një konfirmim

Procedura e mësipërme bëhet në pak minuta dhe koha e transferimit duhet të jetë e menjëhershme. Por kjo varet edhe nga vendndodhja e klientit. Maestro nuk ka kufij transaksionesh. Është kazino live që vendos një kufi të poshtëm dhe të sipërm në shumën e depozitës.

Gjuajtësit duhet ta kontrollojnë këtë paraprakisht. Vlen të përmendet se një depozitë Maestro nuk mund të tejkalojë gjendjen aktuale në kartë. Për më tepër, faqja e internetit e lojërave të fatit nuk do të marrë të dhënat financiare të lojtarit, përveç vëllimit të fondeve që janë transferuar. Masat shtesë të sigurisë nuk kanë asnjë efekt në afatin kohor të transferimit. Pra, nuk duhet të vonojë aksionin e basteve në një kazino me tregtarë të drejtpërdrejtë. Maestro është gjithashtu i disponueshëm për tërheqjen e fitimeve. Por procesi mund të zgjasë më shumë - rreth 3-5 ditë pune. Maestro nuk zbret tarifat për depozitimin në faqet e lojërave të drejtpërdrejta, por tarifat e shërbimit do të paguhen nga banka emetuese.

Depozitim me Maestro në Kazinotë Live
Procesi i hapjes së llogarisë Maestro

Procesi i hapjes së llogarisë Maestro

Ata që duan të përdorin Maestro për të financuar llogaritë e tyre të lojërave të drejtpërdrejta duhet të kenë kartën në radhë të parë. Përdoruesi duhet të regjistrohet gjithashtu në një kazino me para reale që pranon Maestro.

Procedura për hapjen e llogarisë Maestro

Një kartë Maestro mund të aplikohet në çdo bankë partnere ose online në faqen e internetit të bankës. Pajtueshmëria me KYC (Njih klientin tënd) kërkon vetëm disa pjesë dokumentacioni: fotografi me madhësi pasaporte, ID kombëtare dhe vërtetim të vendbanimit. Shumica e bankave e ofrojnë aplikacionin falas. Këta hapa të thjeshtë do t'i udhëheqin lojtarët përmes procesit të aplikimit në internet:

 • Shkoni te "kartat" në platformën e e-banking pasi të keni hyrë.
 • Zgjidhni "Merrni një kartë ndërkombëtare" nga menyja rënëse.
 • Zgjidhni "Order the Card" nga menyja rënëse.

Kufizimi i kartës Maestro

Aplikantët për kartat e debitit Maestro duhet të dorëzojnë aplikacionet e tyre në bankat e lidhura. Llogaria bankare e përdoruesit është e lidhur me kartën Maestro. Llogaria bankare mund të jetë ose një llogari rrjedhëse ose një llogari kursimi. Mbajtësit e kartelave mund t'i përdorin kartat Maestro në ATM dhe në pikat e shitjes me pakicë.

Pagesat bëhen duke rrëshqitur në terminalin e shitjeve ose duke e vendosur kartën në një çip ose lexues pa kontakt. Transaksioni duhet të autorizohet nga lëshuesi i kartës, i cili duhet të sigurojë që llogaria bankare e lidhur të ketë para të mjaftueshme. Pas kësaj, mbajtësi i kartës ose fut një PIN ose nënshkruan një faturë për të konfirmuar pagesën. Pagesat pa kontakt duke përdorur kartat Maestro nuk kërkojnë ndonjë verifikim shtesë.

Kur transferoni para me Maestro, është mirë nëse nuk përfshihen fonde krediti. Një teknikë e tillë ka kuptim për lojtarët e lojës live që duan të kontrollojnë bastet e tyre. Ai ka evoluar në një instrument ideal për lehtësinë e përdorimit dhe kumarin e përgjegjshëm. Përdoruesit mund të luajnë me besim duke e ditur se kanë të bëjnë me një ofrues të besueshëm të kujdesit sepse MasterCard e përdor atë.

Procesi i hapjes së llogarisë Maestro
Siguria dhe Siguria në Maestro

Siguria dhe Siguria në Maestro

Kur zgjidhni një mënyrë pagese të përshtatshme për t'u përdorur në një kazino të drejtpërdrejtë bastorët duhet të hetojnë gatishmërinë kibernetike të ofruesve financiarë. Lëshuesit e kartave duhet të zbatojnë burimet dhe praktikat më të mira për të luftuar shkeljet e të dhënave dhe sulmet kibernetike. Shembuj të praktikave të sigurta përfshijnë sensorë të integruar që mund të lexojnë gjurmët e gishtërinjve si një alternativë ndaj nënshkrimeve dhe PIN-ve në pikat e shitjes.

Një procesor i besueshëm i pagesave verifikon të dhënat e përdoruesit me teknologjinë më të fundit për të parandaluar mashtrimin në internet. Pavarësisht nëse bëni pagesa në dyqan, brenda aplikacionit ose përmes telefonit, sinjalizimet për vjedhjen e identitetit ndihmojnë në frenimin e çështjes së vjedhjes së identitetit. Përdoruesit e kartës Maestro janë me fat sepse u takojnë këto dhe më shumë masa për mbrojtjen e klientit.

Maestro ka një njohje të fortë të markës që shpjegon besueshmërinë e saj globale. Siç u tha më lart, Maestro kërkon autorizim elektronik për çdo transferim. Në dyqanet fizike, të dhënat e ruajtura në çip ose shirit magnetik dërgohen në bankën emetuese. Më pas banka dërgon një autorizim pozitiv. Nëse të dhënat janë të palexueshme, banka do ta refuzojë transaksionin.

Në shumicën e vendeve, përveç rajonit të Azisë Paqësorit, kërkohet një PIN, në vend të një nënshkrimi. Tërheqjet në ATM kryhen vetëm pasi të keni futur PIN-in unik që i është caktuar kartës. Kjo minimizon mundësinë e përdorimit të paautorizuar. Kur bëhet fjalë për transaksionet në kazinotë më të mira të drejtpërdrejta në internet, Maestro kodon informacionin financiar me vërtetim me shumë shtresa dhe softuer të kriptimit të nivelit të lartë.

Siguria dhe Siguria në Maestro
Si të bëni një tërheqje me Maestro në kazinotë e drejtpërdrejta

Si të bëni një tërheqje me Maestro në kazinotë e drejtpërdrejta

Kazinotë live që pranojnë Maestro bien në të njëjtën kategori si ato që mbështesin MasterCard dhe Visa. Shumë lojtarë preferojnë të kenë disa mënyrat e pagesës në kazinotë e drejtpërdrejta. Ndër këto metoda, Maestro konsiderohet shumë e favorshme nga shumë përdorues.

Kumarxhinjtë mund të përdorin metodën për të bërë tërheqjet e kazinosë pothuajse nga çdo pjesë e globit. Procesi është i thjeshtë, i shpejtë dhe i lirë. Gjithçka që duhet të bëjë një lojtar është të zgjedhë Maestro si kanalin e preferuar të tërheqjes në faqen e internetit të kazinosë. Më pas atyre u paraqiten kërkesa automatike si futja e shumës që duan të tërheqin. I gjithë procesi duhet të përfundojë brenda pak minutash.

Kohëzgjatja e procesit ndryshon nga rajoni në rajon. Megjithatë, transaksioni mesatar duhet të pasqyrohet në një dy tre ditë pune. Shpejtësia e përpunimit të kazinosë live përcakton gjithashtu se sa kohë duhet që një tërheqje të përfundojë.

Si të bëni një tërheqje me Maestro në kazinotë e drejtpërdrejta
Bonuset kryesore të kazinosë për Maestro

Bonuset kryesore të kazinosë për Maestro

Bonuset janë një gjest i vullnetit të mirë nga kazinoja live klientët e tyre. Këta tregtarë u ofrojnë lojtarëve diçka shtesë për t'i nisur ata. Disa mënyra pagese në kazinotë e drejtpërdrejta mund të ndalohen nga kushtet e bonusit. Sidoqoftë, Maestro është një mënyrë e shkëlqyer për të fituar shpërblime shtesë midis varieteteve të tjera të stimujve të kazinosë.

Bonuset pa depozita

Me Maestro në kazinotë live, lojtarët mund të marrin një dhuratë pa bërë një depozitë, të thirrur bonus pa depozite. Shumica e promovimeve u drejtohen lojtarëve të rinj. Qëllimi është t'i josh ata të bashkohen në kazino live. Përndryshe, promovimi inkurajon përdoruesit të provojnë lojëra të reja live.

Bonuset e mirëseardhjes

Bonuset e mirëseardhjes janë bonusi më i mirë ofrohet për Maestro në kazinotë live. Në mënyrë tipike, lojtarët duhet të regjistrohen me Maestro dhe të bëjnë një depozitë. Kazinoja mund të kufizojë ofertën në një numër të caktuar ditësh pas regjistrimit. Bonusi do të skadojë nëse lojtarët nuk e kërkojnë atë brenda kornizës kohore të specifikuar.

Rifresko Bonuset

Me bonus ringarkimi, lojtarët që përdorin Maestro për të ringarkuar llogaritë e tyre marrin një shumë shtesë. Oferta është e disponueshme për të gjithë lojtarët e kazinosë live. Kazinoja zakonisht mund t'u sigurojë lojtarëve një bonus që varion nga 50 për qind në 500 për qind të depozitës së tyre.

Bonuset kryesore të kazinosë për Maestro
Monedhat dhe vendet e mbështetura nga Maestro

Monedhat dhe vendet e mbështetura nga Maestro

Metoda e pagesës përdoret gjerësisht në shumë vende të botës. Bankat lokale lëshojnë karta që mund të përdoren praktikisht në çdo monedhë. Dollari amerikan dhe euro janë monedhat më të përdorura. Fatkeqësisht, kartat Maestro po bëhen gjithnjë e më të pakta në MB dhe në shumicën e vendeve të tjera evropiane. Kjo është për shkak të vendimit të MasterCard për të ndërprerë Maestro, duke favorizuar MasterCard Debit.

Shumë vende evropiane e kanë ndaluar tashmë markën. Disa ofrues tani u japin Maestro vetëm përdoruesve në Gjermani, Austri dhe Holandë dhe vetëm kur ata e kërkojnë në mënyrë specifike. Por ofruesi është në përdorim në vende të ndryshme të tjera në botë. Shumica e bankave të mëdha vazhdojnë të lëshojnë kartën në vende si India. Karta përdoret ende gjerësisht në Kolumbi, Kili dhe disa banka amerikane në kontinentin amerikan. Maestro pranohet në mbarë botën, duke përfshirë në Afrikë, Azi-Paqësor, Lindjen e Mesme, Amerikën Latine, Evropë dhe Amerikën e Veriut. Por lojtarët duhet të kenë parasysh se karta nuk lëshohet kudo.

Monedhat dhe vendet e mbështetura nga Maestro
Pse të depozitoni me Maestro?

Pse të depozitoni me Maestro?

Pro

Kundër

Maestro mund të përdoret si kartë debiti ose me parapagesë, në varësi të vendit ku është blerë.

Kufijtë e depozitave në kazinotë Maestro ndryshojnë nga një faqe në tjetrën.

Transaksione të sigurta

Lojtarët duhet të përdorin llogaritë e tyre bankare për të bërë tërheqje.

Nuk ka nevojë të regjistroheni përsëri.

Në Evropë, ajo po hiqet gradualisht.

Pranohet pothuajse kudo ku pranohet MasterCard.

Transaksione të shpejta- Kur përdorni Maestro për të bërë një depozitë, fondet duhet të shfaqen në llogarinë e drejtpërdrejtë të kazinosë brenda pak sekondave.

Tarifa të ulëta të transaksionit: Kryerja e transfertave me kartën Maestro është zakonisht falas.

Mund të jetë gjithashtu një alternativë e shkëlqyer për disa kuleta elektronike që nuk kanë pasur shumë ekspozim në internet.

Bankingu online i lejon përdoruesit të mbajnë gjurmët e transaksioneve të tyre.

Është e lehtë për t'u përdorur.

Pse të depozitoni me Maestro?
Siguria dhe Siguria në Maestro

Siguria dhe Siguria në Maestro

Lëshuesit e kartave Maestro përdorin burime dhe metoda jetike për të luftuar shkeljet e të dhënave dhe sulmet kibernetike. Disa dyqane kanë sensorë të integruar që mund të lexojnë gjurmët e gishtërinjve në vend që të përdorin nënshkrime dhe PIN në pikën e shitjes.

Kazinotë kryesore të drejtpërdrejta kontrollojnë detajet e përdoruesit duke përdorur teknologjinë më të fundit për të parandaluar mashtrimin në internet. Shumica e ofruesve lëshojnë njoftime për vjedhjen e identitetit kur bëjnë pagesa në dyqan, brenda aplikacionit ose përmes telefonit për të parandaluar vjedhjen e identitetit. Klientët që paguajnë me një kartë Maestro mund të sigurohen për këto veçori dhe masa të tjera për mbrojtjen e klientit.

Çdo transferim Maestro kërkon autorizim elektronik. Të dhënat e regjistruara në çip ose shirit magnetik i dorëzohen bankës emetuese në dyqanet fizike. Banka më pas përgjigjet me një autorizim pozitiv. Banka do ta refuzojë transaksionin nëse të dhënat janë të palexueshme.

Me përjashtim të zonës së Azi-Paqësorit, shumica e vendeve kërkojnë një PIN në vend të një nënshkrimi. Tërheqjet kryhen vetëm në ATM pasi të keni futur PIN-in unik të kartës. Kjo zvogëlon shanset e përdorimit të paligjshëm. Maestro siguron informacion financiar duke përdorur shtresa të shumta verifikimi dhe softuer kriptimi më të mirë në kazinotë më të pabesueshme të drejtpërdrejta në internet, në mënyrë që të mos lexohen.

Siguria dhe Siguria në Maestro