Kazino Drejtpërdrejt Neteller

Neteller është një metodë pagese me bazë kanadeze e themeluar në vitin 1999. Është bërë e njohur për shkak të thjeshtësisë dhe komoditetit të saj. Neteller përdor një portofol elektronik që mund të përdoret për të ruajtur ose dërguar para në një kazino online ose tregtarë të tjerë. Mund të bëhen edhe tërheqje nga kazinotë online dhe ka shumë monedha të mbështetura nga platforma.

Regjistrimi zgjat vetëm disa minuta dhe faqja përdor teknologji moderne dhe enkriptim për të mbrojtur klientët e saj. Përdorimi i Neteller mund të bëhet nga një celular ose laptop. Paratë mund t'i dërgohen një përdoruesi ose tregtari tjetër të Neteller, dhe tarifat janë shumë konkurruese. Mësoni më shumë rreth tij këtu.