Kazino Drejtpërdrejt PayPal

PayPal është një portofol elektronik i mirënjohur dhe një mënyrë e thjeshtë për të kryer shpejt pagesat dixhitale në ueb. Është një ndërmjetës midis metodave standarde të pagesës dhe kazinove në internet. Lojtarët mund të shtojnë llogaritë ose kartat e tyre standarde dhe më pas të përdorin fondet nga këto për të bërë depozita dhe tërheqje.

PayPal mund të përdoret gjithashtu për të dërguar fitime midis përdoruesve të tjerë të PayPal. Siguria dhe siguria janë një veçori kryesore e PayPal. Gjithashtu, faqja e tyre përdor kriptimin dhe softuerin më të përditësuar. Lojtarët mund të sigurohen se hyrjet e tyre janë gjithashtu më modernet në ueb. PayPal respekton ligjin në mënyrë rigoroze dhe zbaton rregullisht ndryshimet ligjore.

Section icon