Kazino Drejtpërdrejt Trustly

Trustly është një kompani suedeze e themeluar në vitin 2008. Është një metodë e sigurt dhe e drejtpërdrejtë që ka ofruar shërbim për shumë vite në Evropë. Trustly lehtëson transaksionet midis një llogarie bankare dhe një kazinoje ose tregtari në internet. Kjo metodë nuk është një portofol elektronik, kartë me parapagesë ose kupon. Megjithatë, lojtarët thjesht mund t'i përdorin ato bankare detajet e hyrjes dhe zgjidhni një llogari për të bërë një pagesë. Trustly e merr shumë seriozisht sigurinë dhe përdor metodat më të përditësuara për sigurimin e transaksioneve. Ai është i disponueshëm në mbi 20 vende dhe është partner me rreth 6000 banka. Është një mënyrë e thjeshtë për të bërë një depozitë në një kazino online brenda disa minutave.