Kazino Drejtpërdrejt WebMoney

WebMoney është një mënyrë pagese e krijuar në Rusi në 1998. Ajo konkurron me emra si PayPal dhe Skrill. Mënyra e pagesës gjithashtu vazhdon të zgjerohet në të gjithë botën. Kazino online fansat mund të bëjnë një depozitë në një çantë Webmoney dhe ta përdorin atë për të kryer transaksione në internet.

Ju mund të lidhni një bankë ose të përdorni karta për të ruajtur para në faqe. Është gjithashtu e mundur për të blerë Bitcoin me fonde Webmoney. Sidoqoftë, veçoritë e sigurisë dhe privatësisë në faqe janë një prioritet i lartë. Ato janë gjithashtu të vështira për t'u përdorur për ata që janë të rinj në sitin. Mbështetja e tyre ndaj klientit mund të ndihmojë për çdo problem.