Si të bëni depozita dhe tërheqje në kazino duke përdorur Revolut?

Ardit Krasniqi
WriterArdit KrasniqiWriter
Fact CheckerClara McKenzieFact Checker

Mos kërkoni më larg se Revolut nëse doni një metodë të thjeshtë dhe të sigurt për të bërë depozita dhe tërheqje në kazinotë e drejtpërdrejta. Revolut është një firmë lider e teknologjisë financiare që u ofron bastorëve një aplikacion të përshtatshëm celular dhe shërbime bankare dixhitale të avancuara. Llogaritë e përshtatshme të Revolut me shumë monedha dhe konvertimi i menjëhershëm i monedhës e bëjnë të lehtë kryerjen e transaksioneve në disa monedha të ndryshme me kurse këmbimi të favorshme. Kartat e debitit Revolut mund të përdoren si për lojërat e fatit në internet ashtu edhe personalisht. Ndërfaqja e thjeshtë e Revolut, tarifat e ulëta dhe përkushtimi i palëkundur ndaj sigurisë e bëjnë atë ideal për transaksione të drejtpërdrejta në kazino.

Si të bëni depozita dhe tërheqje në kazino duke përdorur Revolut?

Vendosja e një llogarie Revolut

Një llogari Revolut mund të konfigurohet në disa hapa të thjeshtë dhe vetëm disa minuta. Këtu janë hapat që duhet të ndërmerrni:

 1. Mund të filloni me aplikacionin Revolut që tani duke e shkarkuar atë nga App Store ose Google Play.
 2. Pas shkarkimit të aplikacionit, do t'ju kërkohet regjistrohu. Do të kërkohet numri juaj i telefonit dhe një fjalëkalim i ri.
 3. Hapi tjetër është që të konfirmoni legjitimitetin e identitetit tuaj duke ngarkuar një fotografi të një ID të lëshuar nga qeveria (patentë shoferi ose pasaportë) dhe një selfie. Kjo procedurë është thelbësore për të qëndruar në përputhje me standardet kundër pastrimit të parave.
 4. Pasi të keni kaluar procesin e verifikimit të sigurisë, do të jeni në gjendje të shtoni një kartë debiti/kredi ose të filloni një transferim bankar në filloni të financoni llogarinë tuaj.
 5. Nëse keni blerë një kartë fizike, duhet regjistrohuni dhe aktivizoni atë në aplikacionin Revolut duke plotësuar informacionin e kartës dhe më pas duke plotësuar udhëzimet në ekran.
 6. Mbrojtjet për llogarinë tuaj Revolut përfshijnë skanimi i gjurmëve të gishtave dhe vërtetimi me dy faktorë. Aplikacioni Revolut ju lejon të personalizoni këto cilësime sigurie sipas preferencave tuaja.

Pas këtyre procedurave, llogaria juaj Revolut do të aktivizohet. Mund të filloni të përdorni aplikacionin për të depozituar fonde në llogarinë tuaj të kazinosë live, për të bërë pagesa dhe më shumë.

Bërja e një depozite të drejtpërdrejtë në kazino me Revolut

Ja se si të përdorni Revolut për të financuar llogarinë tuaj të kazinosë live:

 1. Sigurohuni që të keni fonde të mjaftueshme në llogarinë tuaj Revolut për të mbuluar depozitën që dëshironi të bëni.
 2. Kur depozitoni në faqen e drejtpërdrejtë të lojërave të fatit, zgjidhni Revolut si metodën e zgjedhur të pagesës.
 3. Do t'ju duhet të jepni të dhënat e kartës suaj Revolut, duke përfshirë numrin e kartës, datën e skadencës dhe kodin CVV. Ju mund ta gjeni këtë informacion në kartën fizike nëse e keni blerë një të tillë. Nëse jo, mund të përdorni kartën virtuale në aplikacionin tuaj Revolut, të cilit mund t'i qaseni nën zonën e Kartave të aplikacionit.
 4. Verifikoni që informacioni që keni dhënë është i saktë dhe se shuma e depozitës është ajo që keni menduar.
 5. Ndiqni udhëzimet në ekran për të përfunduar transaksionin.
 6. Pasi të keni bërë një depozitë, kontrolloni dy herë nëse paratë janë të disponueshme në llogarinë tuaj të kazinosë live.

Udhëzimet e mëposhtme do t'ju tregojnë se si të përdorni llogarinë tuaj Revolut për të financuar llogaritë e kazinosë live, edhe pa një kartë fizike. Mbani në mend se hapat specifikë dhe kufiri i depozitave të Revolut mund të ndryshojnë në bazë të platformë live kazino që po përdorni dhe vendndodhjen tuaj. Luaj vetëm në një sajt të besuar të kazinosë live dhe përdor gjithmonë menaxhim të shëndoshë të parave, qoftë duke depozituar apo tërhequr fonde.

Tërheqja e fitimeve të kazinosë me Revolut

Ja se si të përdorni Revolut për të bërë një tërheqje nga një kazino live:

 1. Duhet të kontrolloni nëse llogaria juaj Revolut është plotësisht e aktivizuar dhe e vërtetuar. Në varësi të rrethanave, kjo mund të përfshijë kalimin e procedurave të verifikimit të identifikimit.
 2. Ju mund të filloni procesin e tërheqjes duke shkuar te seksioni i tërheqjes së llogarisë tuaj të kazinosë live.
 3. Ju mund të zgjidhni Revolut si metodën tuaj të zgjedhjes së tërheqjes. Nëse nuk mund ta gjeni Revolut në listë, provoni ta kërkoni nën një titull tjetër, zakonisht nën kuletat elektronike ose transfertat bankare.
 4. Ju do të duhet të pajtoheni me kërkesat e platformës së kazinosë live për informacione si numri i llogarisë suaj Revolut dhe informacione të tjera përkatëse.
 5. Futni shumën e tërheqjes që keni ndërmend të bëni nga llogaria juaj e kazinosë live. Konfirmoni që i përmbahet kufizimeve të platformës.
 6. Kontrolloni që keni futur shumën e saktë të tërheqjes dhe nëse të dhënat tuaja të Revolut janë të sakta. Verifikoni kërkesën për tërheqje.
 7. Kërkesa juaj për tërheqje do të trajtohet nga programi i kazinosë live. Shpejtësia e tërheqjes është gjithashtu subjekt i rregulloreve të kazinosë dhe çdo procesi të mëtejshëm verifikimi që mund të kërkohet.
 8. Fondet do të paguhen në llogarinë tuaj Revolut pasi tërheqja të jetë përpunuar dhe pranuar nga kazinoja e drejtpërdrejtë.

Sigurohuni që jeni në dijeni të tarifës së tërheqjes së Revolut (nëse zbatohet), afateve kohore të përpunimit ose kufizimeve të tjera të lidhura me tërheqjet duke lexuar termat dhe kushtet e platformës së kazinosë live, veçanërisht kufirin e tërheqjes së Revolut të faqes në internet.

Karta Revolut

Ju mund të përdorni kartën tuaj Revolut për të bërë tërheqje parash falas në cilindo nga 55,000 ATM-të në rrjetin e tyre. Karta ju mundëson gjithashtu të konvertoni monedhat me një kurs këmbimi më të favorshëm, duke ju ndihmuar të kurseni edhe më shumë para.

Karta juaj Revolut ose do të jetë një Mastercard ose a Viza, megjithëse kjo mund të ndryshojë sipas vendit. Është një Revolut Mastercard në Mbretërinë e Bashkuar, për shembull, por një Visa ose Mastercard në Shtetet e Bashkuara. Kursi ndërbankar, i cili është ndër më të mirët, përdoret për të llogaritur kursin e këmbimit që ofron Revolut, kështu që nuk ka asnjë ndikim në atë kartë që zotëroni.

Ekzistojnë tre nivele të kartave Revolut, të renditura më poshtë:

Revolut Standard

Çdo përdorues i Revolut ka të drejtë për një version plastik ose dixhital falas të kartës Standard Revolut. Përveç mundësive për të blerë dhe përdorur ATM-të, mund të përfitoni edhe nga Revolut's pajtueshmëria me shumë monedha.

Premium Revolut

Karta Premium Revolut është një përmirësim që mund të blihet për përfitime dhe lehtësi shtesë. Mbajtësit e kartave premium marrin akses në privilegje shtesë, si sigurimi i udhëtimit, akses më i shpejtë në shërbimin ndaj klientit, sallonet e aeroportit dhe kufizime më të larta për tërheqje, përveç të gjitha veçorive të kartës Standarde.

Metal Revolut

Karta Metal Revolut është një produkt premium për njerëzit që duan një përvojë bankare më luksoze. Mbajtësit e kartës metalike marrin të gjitha përfitimet e kartës Premium dhe më shumë, duke përfshirë stimujt në para për blerje, shërbimin e portierit VIP dhe sigurimin falas të udhëtimit dhe mjekësor.

Tarifat dhe tarifat e Revolut

Në varësi të llojit të llogarisë që hapni me Revolut, do t'i nënshtroheni tarifave të ndryshme. Disa nga shembujt e tarifave Revolute janë si më poshtë:

 • Llojet e llogarisë: Revolut ofron opsione të ndryshme llogarie, duke përfshirë llogaritë standarde falas, si dhe llogaritë premium si Revolut Premium dhe Revolut Metal, të cilat kanë tarifa të abonimit mujor.
 • Tarifat e këmbimit valutor: Ndërsa Revolut ofron kurse këmbimi konkurrues për shumicën e monedhave, tarifat mund të aplikohen për transaksione specifike, të tilla si shkëmbimi i valutës gjatë fundjavave ose për monedhat më pak të zakonshme.
 • Tarifat e ATM-ve: Tërheqjet nga ATM-të janë falas deri në një shumë të caktuar me Revolut, megjithatë përtej kësaj ose gjatë përdorimit të ATM-ve në vende të caktuara, mund të aplikohen tarifa.
 • Tarifat e transfertave ndërkombëtare: Me Revolut, ju mund të dërgoni para jashtë vendit falas ose me një kosto të reduktuar, deri në një kufi të caktuar; përtej kësaj, ju mund të keni kosto.
 • Tarifat e dorëzimit të kartave: Në varësi të rajonit dhe llojit të llogarisë tuaj, një tarifë transporti mund të vlerësohet kur porosisni një kartë fizike Revolut.
 • Tarifat e sigurimit (Premium/Metal): Llogaritë Premium dhe Metal vijnë me përfitime si sigurimi i udhëtimit pa kosto shtesë, por sigurohuni që të lexoni shtypjen e imët për të mësuar për çdo kufizim ose kosto shtesë.

Më poshtë është një përmbledhje e shpejtë e përfitimeve dhe detajeve të Kartës Revolut. Duhet të dini se vendi ku jetoni, lloji i llogarisë suaj dhe zakonet tuaja të përdorimit mund të ndikojnë të gjitha në tarifat që bëni. Rekomandohet që të kontrolloni faqen ose aplikacionin zyrtar të Revolut për detajet më të përditësuara dhe të sakta.

Revolut StandardRevolut PremiumRevolut Metal
Çmimi$0/muaj9,99 dollarë në muaj16,99 dollarë në muaj
Tërheqje nga ATM pa tarifa/muaj1200 dollarë1200 dollarë1200 dollarë
Shkëmbime valutore pa tarifa/muaj1000 dollarëE pakufizuarE pakufizuar
Transferta ndërkombëtare pa tarifa/muaj135
Mbështetja prioritare e klientitNrpopo

Karakteristikat e kriptomonedhës së Revolut

Ju mund të përdorni veçorinë e depozitimit të kriptove Revolut për të blerë, tregtuar dhe ruajtur një shumëllojshmëri kriptomonedhash, dhe kompania mbështet transaksionet kripto. Në varësi të vendndodhjes së përdoruesit dhe kuadrit ligjor për kriptovalutat në vendin e tyre, ata mund të jenë në gjendje të blejnë Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), dhe kriptomonedha të tjera të spikatura.

Brenda aplikacionit Revolut, përdoruesit mund të konvertojnë menjëherë midis kriptomonedhave të ndryshme dhe monedhave konvencionale fiat, si dhe të mbajnë gjurmët e zotërimeve të tyre të kriptomonedhave, të monitorojnë vlerat e tregut në kohë reale dhe të vendosin sinjalizime çmimesh. Me mbështetjen e kriptomonedhës të përfshirë në aplikacionin Revolut, përdoruesit mund të mbajnë me lehtësi gjurmët e zotërimeve të tyre të fiat dhe kriptomonedhave në një vend të vetëm.

Megjithëse Revolut lehtëson transaksionet e kriptove, çdo kriptomonedhë e blerë përmes platformës mbetet e paarritshme jashtë Revolut derisa të shkëmbehet me monedhën fiat.

konkluzioni

Me dizajnin e tij të thjeshtë, veçoritë fleksibël dhe mbështetjen për disa monedha, Revolut ofron një zgjidhje bankare moderne që është praktike dhe e lehtë për t'u përdorur. Siguria dhe lehtësia e përdorimit e kanë bërë atë një të preferuar për transaksionet e kazinosë live. Platforma e sigurt e Revolut, stafi i vëmendshëm mbështetës dhe mbështetja e kriptomonedhës janë ideale për klientët që vlerësojnë lëvizshmërinë financiare. Individët që përdorin Revolut do të kenë akses në një sistem bankar dixhital të avancuar që riorganizon marrëdhëniet e tyre financiare. Nëse dëshironi të gjeni kazinotë më të mira live Revolut, shikoni CasinoRank për komente dhe sugjerime.

About the author
Ardit Krasniqi
Ardit Krasniqi
About

Ardit, një shqiptar i krenar, kombinon me mjeshtëri dashurinë e tij për lojrat e kazinos me aftësinë e tij gjuhësore. Si një lokalizues i udhëzimeve për kazino online, puna e tij është e pasur me nuancat kulturore.

Send email
More posts by Ardit Krasniqi

Arе ndonjë tarifë оn Rеvоlut рауmеntѕ?

Disa kategori pagesash Revolut mund të kenë tarifa. Rekomandohet të kontrolloni orarin më të fundit të tarifave në aplikacionin celular ose faqen e internetit Revolut për detaje të përditësuara, pasi kostot ndryshojnë në varësi të kritereve të tilla si lloji i transaksionit, kursi i këmbimit dhe lloji i llogarisë.

Sa shpejt është një kartelë deroѕіt në Rеvоlut Саѕіnоѕ?

Shumica e depozitave me karta të bëra në Revolut Casinos përfundojnë menjëherë, kështu që ju mund të filloni të luani menjëherë me paratë që keni depozituar. Kohët e përpunimit të depozitave janë shpesh të menjëhershme, por mund të ndryshojnë nga një kazino në tjetrën bazuar në protokollet e tyre të brendshme.

Cila është shuma minimale e caktuar për deroѕіtѕ në Rеvоlut Саѕіnоѕ?

Depozita më e ulët e lejuar në një kazino Revolut do të jetë e ndryshme nga një ndërmarrje në tjetrën. Për të zbuluar se cila është depozita minimale në kazinonë që ju intereson, duhet të kaloni nëpër termat dhe kushtet e tyre.

Si mund të kontaktoj mbështetjen e klientit të Revolut?

Aplikacioni i Revolut ka një veçori të bisedës live ku përdoruesit mund të komunikojnë drejtpërdrejt me përfaqësuesit e shërbimit të klientit. Kontakti me email dhe telefon janë gjithashtu opsione, megjithatë, metoda më e mirë do të varet nga natyra e pyetjes ose problemit tuaj.

A mund ta përdor Revolut për transferime ndërkombëtare parash?

Po, klientët e Revolut mund të dërgojnë dhe marrin fonde jashtë shtetit me tarifa minimale dhe kurs këmbimi të shkëlqyer. Ai jep norma të monedhës në kohë reale dhe lejon transaksione falas ose me kosto të ulët deri në një shumë të caktuar.

Alternativat e metodës së pagesës Revolut për transaksionet në kazino të drejtpërdrejta

Alternativat e metodës së pagesës Revolut për transaksionet në kazino të drejtpërdrejta

Mund të gjeni shumë mënyra pagese që mund të përdorni për të kryer transaksione të drejtpërdrejta në kazino online. Gjatë viteve të fundit, një nga zgjidhjet e pagesave që ka fituar vërtet shumë popullaritet është Revolut.

Bonuset më të mira të kazinosë Revolut

Bonuset më të mira të kazinosë Revolut

Revolut është një metodë e sigurt dhe e thjeshtë për të trajtuar paratë tuaja ndërsa luani në një kazino të drejtpërdrejtë, duke përfshirë përfitimin e bonuseve të kazinosë live. Është ekuivalenti virtual i mbajtjes së një portofoli fizik plot me para për t'u përdorur në kazinonë tuaj të preferuar live. Me Revolut, ju mund të dërgoni shpejt dhe me lehtësi para në llogarinë tuaj të kazinosë në kohë reale, duke ju lejuar të futeni drejtpërdrejt në veprim dhe të përfitoni sa më shumë nga çdo bonus i disponueshëm. Mund të shijoni eksitimin e lojërave në kohë reale pa u shqetësuar për humbjen e parave tuaja, falë sinjalizimeve të sistemit për transaksionet në kohë reale. Duke përdorur Revolut, mund të jeni të sigurt se të gjitha marrëdhëniet tuaja financiare në kazino live, duke përfshirë përdorimin e bonuseve, do të jenë të thjeshta dhe të drejtpërdrejta.

Lojërat më të mira të kazinosë Revolut 2024

Lojërat më të mira të kazinosë Revolut 2024

Bota e kazinove live online është rritur shumë gjatë viteve të fundit. Me ardhjen e teknologjive të reja, është bërë më realiste. Gjithashtu, tani, ju mund të përdorni mijëra opsione të ndryshme pagese për udhëtimin tuaj të lojërave të fatit. Një nga zgjedhjet kryesore për të luajtur lojëra të drejtpërdrejta të kazinosë është Revolut. Në këtë artikull, ne nga CasinoRank do të eksplorojmë lojërat më të mira të kazinosë Revolut, me një fokus të veçantë në botën emocionuese të kazinove live.

Të mirat dhe të këqijat e kazinove Live Revolut

Të mirat dhe të këqijat e kazinove Live Revolut

Kazinotë live Revolut janë shfaqur si një zgjedhje popullore në industrinë e lojërave të fatit në internet. Ata kombinojnë komoditetin e bankingut dixhital me eksitimin e lojërave të drejtpërdrejta të kazinosë.