Rishikimi i lojërave të tregtarëve të drejtpërdrejtë 1xBet - Responsible Gaming

1xBetResponsible Gambling
CASINORANK
9.2/10
BonusBonus mirëseardhjeje deri në 1500 € + 150 rrotullime falas
Kazino me rul të lartë
Luajtur në shumë vende
Zgjedhja më e mirë e basteve
Zgjedhje e madhe e lojrave
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Kazino me rul të lartë
Luajtur në shumë vende
Zgjedhja më e mirë e basteve
Zgjedhje e madhe e lojrave
1xBet is not available in your country. Please try:
Responsible Gaming

Responsible Gaming

1xBet: Angazhimi për lojëra të përgjegjshme

Mjetet e monitorimit dhe kontrollit Në 1xBet, lojtarët kanë akses në një sërë mjetesh dhe veçorish për t'i ndihmuar ata të monitorojnë dhe kontrollojnë zakonet e tyre të lojërave të fatit. Këto përfshijnë kufijtë e depozitave, kufijtë e humbjeve, përkujtuesit e sesioneve dhe opsionet e vetë-përjashtimit. Duke vendosur këto kufij, lojtarët mund të sigurojnë që të qëndrojnë brenda kufijve të tyre të dëshiruar.

Partneritete me Organizatat Mbështetëse 1xBet ka krijuar partneritete me organizata dhe linja ndihmëse të dedikuara për të ndihmuar lojtarët me probleme. Këto bashkëpunime synojnë të ofrojnë mbështetje dhe udhëzime për individët që mund të jenë duke luftuar me zakonet e tyre të lojërave të fatit. Duke punuar së bashku, kazinoja e përmendur siguron që lojtarët të kenë akses në ndihmën profesionale kur është e nevojshme.

Fushata ndërgjegjësuese dhe burime arsimore Për të promovuar praktikat e përgjegjshme të lojërave, 1xBet ofron fushata ndërgjegjësimi dhe burime edukative. Këto nisma janë krijuar për të ndihmuar lojtarët të njohin shenjat e sjelljes problematike të kumarit. Duke ofruar informacion mbi strategjitë e lojërave të përgjegjshme, kazinoja e përmendur inkurajon një përvojë të sigurt dhe të këndshme kumari.

Proceset e verifikimit të moshës Për të parandaluar individët e mitur të hyjnë në platformë, 1xBet zbaton procese të rrepta të verifikimit të moshës. Nëpërmjet procedurave të verifikimit të dokumenteve gjatë regjistrimit, kazinoja e përmendur siguron që vetëm ata që plotësojnë kushtet ligjore të moshës mund të marrin pjesë në aktivitetet e lojërave të fatit në internet.

Veçoria e kontrollit të realitetit dhe periudhat e ftohjes Duke njohur rëndësinë e marrjes së pushimeve nga lojërat e fatit, 1xBet ofron një veçori "kontrolli të realitetit" si dhe periudha qetësimi për lojtarët. Veçoria e kontrollit të realitetit u kujton lojtarëve kohëzgjatjen e aktivitetit të tyre të lojërave ndërsa periudhat e freskimit i lejojnë ata të bëjnë pushime të përkohshme nga loja nëse mendojnë se është e nevojshme.

Identifikimi i lojtarëve të mundshëm me probleme Kazinoja e përmendur merr një qasje proaktive në identifikimin e lojtarëve të mundshëm me probleme bazuar në zakonet e tyre të lojës. Nëpërmjet algoritmeve të avancuara dhe teknikave të analizës së të dhënave, identifikohen modele që tregojnë sjellje problematike. Pasi të identifikohen, ndërmerren hapat e duhur nga ekipi përgjegjës i lojërave të 1xBet për të ndihmuar këta individë.

Tregime me ndikim pozitiv Dëshmi dhe histori të shumta theksojnë se si iniciativat e lojërave të përgjegjshme të 1xBet kanë ndikuar pozitivisht në jetën e lojtarëve. Këto histori tregojnë raste kur individët ishin në gjendje të rifitonin kontrollin mbi zakonet e tyre të lojërave të fatit me ndihmën e mbështetjes së ofruar nga kazinoja e përmendur.

Mbështetja e klientit për shqetësimet e lojërave të fatit Lojtarët mund të kontaktojnë lehtësisht me mbështetjen e klientit të 1xBet në lidhje me çdo shqetësim në lidhje me sjelljen e tyre të lojërave të fatit. Kazinoja e përmendur ofron kanale të shumta, duke përfshirë bisedën e drejtpërdrejtë, emailin dhe mbështetjen telefonike, duke siguruar që lojtarët të marrin ndihmë dhe udhëzime të menjëhershme në adresimin e shqetësimeve të tyre.

Si përfundim, 1xBet demonstron një përkushtim të fortë ndaj lojërave të përgjegjshme përmes mjeteve të ndryshme, partneriteteve, fushatave ndërgjegjësuese, proceseve të verifikimit të moshës, opsioneve të pushimit, identifikimit proaktiv të lojtarëve të mundshëm me probleme, historive me ndikim pozitiv dhe mbështetjes së aksesueshme të klientit. Duke i dhënë përparësi mirëqenies së lojtarëve dhe duke promovuar praktika të përgjegjshme të lojërave të fatit, kazinoja e përmendur synon të krijojë një mjedis të sigurt dhe të këndshëm për të gjithë përdoruesit e saj.

Njerëzit që kanë probleme me lojërat e fatit shpesh herë e kanë të vështirë të pranojnë se kanë një problem. Testi i vetëvlerësimit bëhet veçanërisht për këtë arsye. Këtu nuk ka përgjigje të drejtë apo të gabuar. Ju vetëm duhet të jeni të sinqertë me veten dhe të zbuloni nëse keni ndonjë problem apo jo:

 • A shpenzoni para në mënyrë të pakontrolluar për gjëra të panevojshme?
 • A merrni hua para për të luajtur bixhoz, apo në rastin më të keq, a vidhni para për të luajtur kumar?
 • A kaloni më pak kohë me familjen dhe miqtë tuaj?
 • A ju duket fyese kur dikush thotë diçka për sjelljen tuaj të lojërave të fatit?
 • E gjeni veten duke menduar për lojërat e fatit gjatë gjithë kohës?
 • A shpenzoni më pak kohë duke bërë gjëra të tjera që ju pëlqejnë, përveç kumarit?
 • A gënjeni për të mbuluar shumën e parave që shpenzoni për kumar?

Nëse përgjigjja juaj është 'po' për tre ose më shumë pyetje, atëherë duhet të konsideroni të bëni disa ndryshime në lidhje me zakonin tuaj të lojërave të fatit.

Nuk është kurrë vonë për të pranuar se keni një varësi, pavarësisht se në cilën fazë jeni. Në 1xBet Casino ata vlerësojnë çdo klient në mënyrë të barabartë dhe nëse e dinë se dikush po lufton me varësinë e tij, ata do të bëjnë gjithçka për t'i ndihmuar ata.

Shpresojmë që ky informacion t'ju duket i dobishëm edhe para se të filloni të luani kumar dhe në këtë mënyrë mund të ulni rrezikun e zhvillimit të një varësie:

 1. Don`t e shohin kumarin si burimin kryesor të të ardhurave.
 2. Vendosni kufijtë kohorë dhe kufijtë e parave.
 3. Don`t luani kumar kur jeni nën ndikimin e alkoolit ose drogës.
 4. Don`t luaj kumar kur jeni në depresion.
 5. Mos luani kumar me paratë që nuk mund të përballoni për të humbur.
 6. Asnjëherë mos ndiqni humbjet tuaja.
Vetëpërjashtimi

Vetëpërjashtimi

Në 1xBet Casino ata ju ofrojnë një politikë vetëpërjashtimi që ju lejon të mbyllni llogarinë tuaj ose të kufizoni aktivitetet tuaja të lojërave të fatit për të paktën gjashtë muaj. Pasi të zgjidhni të vetëpërjashtoni llogarinë tuaj, ajo do të mbyllet dhe ju mundeni`t'i përdorni deri në skadimin e periudhës së zgjedhur. Pas skadimit të periudhës së vetëpërjashtimit, mund të kontaktoni mbështetjen e klientit për ndihmë shtesë.

Ju mund të vendosni një shumë maksimale dhe pasi të arrini kufirin tuaj, nuk do të mund të vendosni më baste. Vetëm mos harroni se çdo ndryshim do të realizohet vetëm 24 orë pas përditësimit të fundit.

Gjatë periudhës së vetëpërjashtimit nuk ju lejohet të hapni llogari të tjera. Kompania nuk do të marrë asnjë përgjegjësi nëse vazhdoni të luani kumar nën një adresë dhe emër tjetër.

Për ata që dëshirojnë të lexojnë më shumë rreth lojërave të përgjegjshme ose kanë nevojë për ndihmë me varësinë, ju lutemi vizitoni këto faqe interneti më poshtë.

Play Pragmatic dhe Partneritet 1xBet Çimento me Lojë Ekskluzive Live Dealer
2023-09-22

Play Pragmatic dhe Partneritet 1xBet Çimento me Lojë Ekskluzive Live Dealer

Pragmatic Play, një zhvillues i nivelit të parë të lojërave të kazinosë live, ka vazhduar ecurinë e tij mbresëlënëse të vitit 2023 pas zgjerimit të partneritetit ekzistues me 1xBet Casino. Në marrëveshjen e re, zhvilluesi i lojës do të ofrojë shfaqjen e tij të drejtpërdrejtë të lojës, Wheel of Luck.