Një Udhëzues për Bazat e Tigrit të Dragoit

Lajme

2020-04-22

Lojtarët kënaqen duke luajtur lojëra kazino në internet që janë shumë më të lehta. Dragon Tiger është një formë e thjeshtuar e baccarat. Pra, njerëzit mund ta kenë të lehtë për ta luajtur këtë lojë. Është bërë popullor në mbarë botën, dhe veçanërisht në vendet aziatike. Provoni të luani Dragon Tiger dhe argëtohuni!

Një Udhëzues për Bazat e Tigrit të Dragoit

Rregullat e Tigerit të Dragoit

Çdo lojë kazino ka rregullat dhe rregulloret e veta. Në mënyrë të ngjashme, loja Dragon Tiger ka një sërë rregullash që lojtarët duhet të ndjekin. Por këto rregulla ofrohen për të ndihmuar në aspekte, si në vijim:

Përcaktimi i një loje

 • Parregullsi
 • Zgjidhje
 • Si të luani
 • Kumarxhinjtë duhet t'u përmbahen këtyre rregullave ndërsa luajnë Dragon Tiger.

Llojet e basteve të Dragoit Tiger

Dragon Tiger është ndër lojërat më të mira dhe më të njohura të tavolinës në kazino në internet. Lojtarët mund të gjejnë dy lloje bastesh në këtë lojë - Tiger dhe Dragon. Por baste të tjera të vogla përfshijnë bastet në Barazim. Pra, kumarxhinjtë mund të vendosin bastet e tyre ose në bastin kryesor ose në atë anësor.

Si të luani Dragon Tiger në internet

Shumë lojtarë e shijojnë këtë lojë ndërsa pushojnë në shtëpi. Njerëzit e kanë kuptuar se versioni online është pak a shumë i ngjashëm me atë tradicional. Lojtarët fillojnë duke zgjedhur çipat që duan të vënë bast, më pas lëvizin kursorin te Tiger ose Dragon dhe vendosin një bast.

Historia e rrugës

Kur luajnë Tiger dhe Dragon, kumarxhinjtë mësojnë për historinë e rrugëve. Në fund të çdo tavoline Dragon Tiger, ka dy tavolina. Ato përfshijnë Big Road History dhe Bead Road History. Big Road History ofron historinë e mëparshme në këtë lojë. Bead Road History tregon historinë e kësaj loje.

Pagesat e Dragon Tiger dhe opsionet e basteve

Nëse një lojtar është duke menduar për opsionet e basteve në këtë lojë, mund të gjeni disa opsione. Opsionet e pagesës varen nga një bast. Disa nga këto baste dhe pagesa përfshijnë sa vijon:

 • Bast në dorën e Tiger – pagesa 1:1
 • Bast në dorën e Dragoit – pagesa 1:1
 • Bast në Barazim – pagesa 8:1

Opsione të tjera bastesh dhe pagesa në këtë lojë

Lojtarët mund të bastojnë në disa lojëra dhe të marrin pagesa të ndryshme. Ata mund të identifikojnë disa opsione bastesh, si në vijim:

 • Bast me shanse – pagesa 1:1
 • Edhe bastet – pagesa 1:1
 • Kostum me lopatë – pagesa 3:1
 • Kostum zemre – pagesa 3:1
 • Kostum diamanti – pagesa 3:1

Strategjia e Tigrit të Dragoit

Të kesh bazat në këtë lojë është thelbësore. Kumarxhinjtë duhet të mësojnë strategjinë bazë. Kështu, fitimi i një loje mund të jetë i lehtë. Por duhet të jeni më të kujdesshëm kur zgjidhni një dorë. Ata duhet të zgjedhin dorën me mençuri përpara se të vendosin pagën e tyre. Dilni me strategjinë më të mirë dhe përpiquni të fitoni në Dragon Tiger!

Lajmi i fundit

A ndihmon gjurmimi i rezultateve të lojërave të kazinosë live?
2023-02-06

A ndihmon gjurmimi i rezultateve të lojërave të kazinosë live?

Lajme