Sa i sigurt është Bankroll juaj i basteve në internet?

Lajme

2021-04-12

Eddy Cheung

Ju ndoshta keni dëgjuar për ato histori të panumërta në lidhje me menaxhimin e një bankrolli të lojërave të fatit si një profesionist. Por menaxhimi efektiv i bankroll-it tuaj kërkon më shumë sesa thjesht të qenit një ekonomist i shkëlqyer. Kjo sepse duhet të jeni tepër të kujdesshëm për të siguruar që llogaria juaj të jetë e sigurt nga hakerat. Pra, objektivi kryesor i këtij artikulli nuk është t'ju tregojë se si të menaxhoni buxhetin tuaj të lojës, por si ta mbroni atë deri në monedhën e fundit.

Sa i sigurt është Bankroll juaj i basteve në internet?

Çfarë është një bankroll i sigurt?

Para së gjithash, është jetike të dimë se çfarë është saktësisht një "banka e sigurt". Për qëllimet e këtij neni, fjala "bankroll i sigurt" nënkupton mbrojtjen e tij nga përdorimi ose ndërhyrja e paautorizuar. po! Kjo përfshin mashtrues faqet e lojërave të fatit në internet që mashtrojnë lojtarët e tyre. Ju do të dini se si të siguroheni që bankroll-i juaj të jetë i aksesueshëm vetëm nga ju.

1. Luaj në një vend kumari të rregulluar

Në botën e madhe të kazinove në internet, asgjë nuk shkon për asgjë. Me fjalë të tjera, do të jetoni në një fantazi mashtruese për të pritur sigurinë maksimale të financimit ndërsa luani në një kazino online të parregulluar. Prandaj, sigurohuni që të regjistroheni në një kazino të rregulluar për të shmangur ato histori "të trishta".

Thënë kështu, kazinotë më të mira në internet sigurojnë sigurinë e bankrollit tuaj duke kryer procese të rregullta verifikimi të identitetit. Kjo siguron që personi që menaxhon llogarinë e lojërave të fatit jeni ju. Gjithashtu, shumica e këtyre kazinove kanë licenca të vlefshme dhe të njohura. Pra, herën tjetër që do të gjeni një kazino pak të njohur pa rregullimin e duhur, jepini me mirësi një shtrat të gjerë.

2. Krijoni një fjalëkalim të fortë

Pra, si duket një fjalëkalim i fortë? Para së gjithash, një fjalëkalim i fortë për llogarinë tuaj të lojërave të fatit duhet të jetë unik. Kjo është diçka që ju e keni bërë tashmë me llogarinë tuaj të emailit. Është më mirë të përdorni fjalëkalime të gjata, me një minimum prej dymbëdhjetë karakteresh aty ku është e mundur. Gjithashtu, shmangni përdorimin e muajve, viteve të lindjes, emrave të njerëzve të vërtetë etj.

Por prisni një minutë! Si mund të mbani mend një fjalëkalim si "mine35190Xh3,H?" Sigurisht, do t'ju duhet ndihmë për të kujtuar këtë fjalëkalim sa herë që dëshironi të luani. Për shembull, gjithmonë mund ta shkruani diku të sigurt në fletoren tuaj fizike ose virtuale në smartphone ose kompjuter. Akoma më mirë, teknologjia AI i ndihmon shfletuesit të kujtojnë fjalëkalimin tuaj sa herë që dëshironi të luani.

3. Përdorni një pyetje të fortë sigurie

Kjo është padyshim mënyra më e drejtpërdrejtë që hakerët mund të hyjnë në llogarinë tuaj dhe të rivendosin fjalëkalimin. Ata duhet t'i përgjigjen vetëm një pyetjeje të thjeshtë sigurie dhe ka mbaruar. Në mënyrë tipike, këto pyetje janë mjaft të dobëta dhe të drejtpërdrejta, si "si është emri i gjyshit tuaj?" ose "çfarë është profesioni i babait tënd?" Fatkeqësisht, përgjigjet për këto pyetje janë mjaft të thjeshta për t'u marrë me mend ose për t'u gjetur në internet.

Truku këtu është të jepni një përgjigje të rreme të qëllimshme që mund ta mbani mend lehtë. Për shembull, nëse pyetja e sigurisë është "si quhet mësuesi juaj i shkollës së mesme?", mund të jepni përgjigjen e gabuar që as shoku juaj i klasës nuk mund ta marrë me mend. Në përgjithësi, zgjidhni një pyetje të vështirë sigurie për të qenë në anën e sigurt.

4. Kini kujdes me sulmet e malware

Djemtë e këqij në internet do të përpiqen gjithmonë të shtojnë malware në sistemin tuaj për të rrëmbyer informacionin tuaj personal ose për të dëmtuar kompjuterin fare. Në shumicën e rasteve, malware vjen i bashkangjitur me shkarkime që nuk dyshojnë ose duke vizituar një uebsajt të caktuar. Prandaj, merrni një program të shkëlqyer antivirus për të mbrojtur sistemin tuaj 24/7.

Përveç instalimit të softuerit antivirus, përditësoni gjithmonë rregullisht kompjuterin ose pajisjen tuaj celulare. Versionet më të reja të OS shpesh vijnë me veçori të përditësuara të sigurisë që parandalojnë hakerat të kenë akses në informacionin tuaj personal. Për shembull, përditësimi i iPhone tuaj në iOS 14 ju lejon të dini sa herë që një aplikacion ka kopjuar të dhënat tuaja në një kujtesë.

konkluzioni

Shumë lojtarë, llogaritë e të cilëve janë hakuar kanë qenë të ngadaltë. Kjo sepse "hakimi" i vërtetë që përfshin thyerjen e fjalëkalimit tuaj është njësoj si një ëndërr e Hollivudit. Pra, përdorni truket e mësipërme dhe do të qëndroni shumë përpara hakerëve me një mashtrim.

Lajmi i fundit

Ezugi merr licencën e lakmuar të Kazinosë Live në Mbretërinë e Bashkuar
2022-09-05

Ezugi merr licencën e lakmuar të Kazinosë Live në Mbretërinë e Bashkuar

Lajme