Udhëzuesi i fundit për fillestarët në Bitcoin Roulette

Lajme

2022-01-02

Eddy Cheung

Ruleta renditet ndër lojërat më të vjetra dhe më të pëlqyera të kazinosë live sot. Kjo lojë klasike tavoline përmban një lojë të drejtpërdrejtë me pagesa tërheqëse nga baste të shumta anësore. Por për të shijuar argëtimin maksimal të ruletës, lojtarët kanë nevojë për pagesa të shpejta dhe të sigurta. Dhe këtu hyn ruleta Bitcoin. Pra, ky udhëzues është për ju nëse po mendoni të luani ruletë me BTC. 

Udhëzuesi i fundit për fillestarët në Bitcoin Roulette

Çfarë është Bitcoin roulette dhe si funksionon?

Ruleta e kazinosë Bitcoin ka ekzistuar për aq kohë sa ka ekzistuar kumari me kriptomonedha. Në këtë formë të lojërave të fatit, lojtarët përdorin Bitcoin për të vendosur baste në kazinotë e njohura të kriptove.

Së pari, lojtarët duhet të depozitojnë Bitcoin në llogaritë e tyre të kazinosë për të luajtur kripto ruletë. Të bësh këtë është mjaft e thjeshtë. Kopjoni adresën e Bitcoin në llogarinë tuaj të kazinosë live dhe ngjiteni në portofolin e shkëmbimit. Zakonisht, depozitat në Bitcoin janë të menjëhershme.

Ruleta e Bitcoin ruan rregullat themelore të ruletës standarde në internet rrota dhe vjen në dy variante të dallueshme. Ato përfshijnë:

Ruleta evropiane: rrota më e njohur e ruletës që mund të gjeni në internet. Ai përmban 36 xhepa të numëruar dhe një xhep të vetëm jeshil zero. Buza e shtëpisë është 2.7%.

Ruletë amerikane: ka 36 xhepa me numër kuq e zi. Gjithashtu përmban xhepa të gjelbër me zero (0) dhe zero të dyfishtë (00). Kjo i jep asaj avantazhin e shtëpisë prej 5,26%.

Pasi të zgjidhni një rrotë në një kazino të drejtpërdrejtë, zgjidhni një numër të vetëm nga 37 numrat (evropianë) ose 38 (amerikanët). Qëllimi kryesor është të parashikohet se ku do të bjerë topi. Është kaq e lehtë!

Pagesat e Bitcoin ruletit

Të mësosh se si funksionojnë pagesat është kritike për suksesin tuaj në një rrotë ruletë. Lojtarët duhet të mësojnë të llogarisin sa fitim mund të sjellë një bast dhe shanset e tyre për të fituar.

Më poshtë janë dy llojet kryesore të basteve të ruletit:

Bastet e brendshme

Basti juaj i parë në ruletë në Bitcoin duhet të jetë të parashikoni se ku zbret topi. Ky zakonisht quhet bast me një numër të vetëm dhe ka një raport pagese 35:1. Për më tepër, shanset tuaja për të fituar këtë bast janë 2.7% (evropiane) dhe 2.63% (amerikane).

Përndryshe, lojtarët mund të vendosin një bast të ndarë. Ky bast parashikon rezultatin e dy numrave nga 37 të mundshëm. Ky bast jep një raport pagese 17:1 me një shans përqindje fitimi prej 5,41% (evropiane) dhe 5,26% (amerikane).

Bastet e jashtme

Bastet e ruletës së jashtme i lejojnë lojtarët të fitojnë shumë më tepër sesa bastet e brendshme. Basti më i popullarizuar i jashtëm është i kuq ose i zi, ku lojtarët zgjedhin nëse topi do të bjerë në një xhep të zi apo të kuq. Raporti i pagesës është 1:1.

Një bast tjetër popullor i jashtëm është tek ose çift. Siç lë të kuptohet emri, lojtarët thjesht parashikojnë nëse topi do të bjerë në një numër tek ose çift. Përsëri, raporti i pagesës është 1:1.

Dhe sigurisht, bastet në numrat e ulët ose të lartë lejohen gjithashtu. Në këtë bast të drejtpërdrejtë, lojtarët thjesht parashikojnë nëse topi do të ulet në 19 me 36 (i lartë) ose 1 me 18 (të ulët).

Pse të zgjidhni rrotën evropiane?

Të luash në rrotën evropiane ose franceze nuk është aspak e vështirë nëse po luani me monedha standarde ose me monedha dixhitale. Kjo për shkak të skajit të ulët të shtëpisë. Ruleta evropiane ofron një raport pagese 2.7% krahasuar me 5.26% në timonin amerikan. Dhe nëse jeni me fat që gjeni rrotën franceze në një kazino live, përqindja e pagesës bie në vetëm 1,35%.

Pra, si ndikon kjo në lojën tuaj? Merrni këtë shembull; ju jeni duke luajtur në rrotën evropiane me një avantazh shtëpie prej 2,7%. Më pas, ju luani 80 baste në orë, ku secili bast kushton 0.001 BTC. Tani kjo do të thotë që humbja juaj e pritshme në orë është 2.7%x80x0.001BTC (0.00216BTC) ose 122 dollarë, duke u nisur nga norma aktuale e BTC. Është e qartë se norma rritet kur luani në rrotën amerikane dhe zvogëlohet me timonin francez.

Lajmi i fundit

A duhet që lojtarët e kazinosë t'i japin këshilla shitësit të drejtpërdrejtë?
2023-02-07

A duhet që lojtarët e kazinosë t'i japin këshilla shitësit të drejtpërdrejtë?

Lajme