Rregullat e kartës së tretë të Baccarat-it të tregtarit të drejtpërdrejtë – Dini kur të vizatoni!

Baccarat

2022-07-13

Ethan Tremblay

Kazino live baccarat është një lojë relativisht e drejtpërdrejtë. Lojtarët thjesht zgjedhin një anë për të bastuar - anën e bankierit ose të lojtarit. Bastorët gjithashtu mund të parashikojnë një barazim, megjithëse ky bast rrallë shpërblehet. Objektivi është të zgjidhni një anë që krijon një vlerë dore prej 8 ose 9 (natyrale) me dy letrat e shpërndara në secilën anë.

Rregullat e kartës së tretë të Baccarat-it të tregtarit të drejtpërdrejtë – Dini kur të vizatoni!

Por është e zakonshme që asnjëra palë të krijojë një të natyrshme me dy letrat e para baccarat kazino live. Nëse kjo ndodh, lojtarët tërheqin një kartë shtesë. Por disa rregulla rregullojnë se si lojtarët tërheqin kartën e tretë. Lexoni për të mësuar!

Cili është rregulli i tretë i kartës në baccarat live në internet?

Në baccarat, rregulla të ndryshme përcaktojnë se si do të sillet ana e Bankierit dhe e Lojtarit në rast se asnjëra palë nuk godet diçka natyrale. Por mos i merrni të gjitha të gabuara. Këto janë thjesht procedura për të siguruar që ka një palë fituese në këtë lojë live kazino. Mos harroni se loja përfundon pas tërheqjes së letrës së tretë, prandaj rëndësia e të mësuarit të rregullit të letrës së tretë. 

Rregulli i kartës së tretë në anën e lojtarit

Pasi u shpërndahen dy letra të dyja palëve me fytyrë poshtë, rregullat e baccarat-it diktojnë që pala e lojtarit të shkojë e para. Nuk ka ndjenja të vështira, por kjo është mënyra se si funksionon kjo lojë me letra. Pra, nëse Lojtari nuk godet një mënyrë natyrale, ju duhet të përcaktoni lëvizjen tuaj të ardhshme.

Së pari, ata qëndrojnë nëse vlera e dorës është 7 ose 6. Kjo do të thotë se Lojtari nuk merr një kartë shtesë dhe ana e Banker do të zbulojë kombinimin e tyre. Por nëse dora e Lojtarit ka një vlerë nga 0 deri në 5, ai merr një kartë shtesë. 

Por ndonjëherë, të dyja palët mund të tërheqin një të natyrshme. Nëse kjo ndodh, raundi bëhet barazim ose shtytje. Por prisni, një natyrale prej 9 është më e mirë se një e natyrshme e 8. Prandaj, dora me vlerën më të lartë fiton. 

Rregulli i kartës së tretë në anën e Banker

Rregulli i tretë i kartës në anën e Banker është më i ndërlikuar dhe emocionues. Kjo për shkak se Bankeri është i pari që luan pasi Lojtari ka zbuluar letrat e tij. Kjo mund ta bëjë përvojën paksa dërrmuese. 

Thënë kështu, Bankeri qëndron nëse ata zbulojnë një total të dorës 7 ose 6. Përveç kësaj, Bankeri merr një kartë shtesë për të luajtur nëse totali i dorës së tyre është diku midis 0 dhe 5. Tingëllon si një ngërç, apo jo?

Nëse Lojtari merr një kartë të tretë dhe Bankeri ka 2 ose më pak, ata marrin një kartë tjetër pavarësisht nga vlera e kartës së tretë të Lojtarit. Gjithashtu, Bankeri merr një kartë tjetër nëse ata kanë vlerën e dorës 3, përveç nëse pala tjetër ka një kartë natyrale. 

Nuk ndalet me kaq. Nëse vlera totale e dorës së Bankerit është 4, ata tërheqin një kartë tjetër nëse letra shtesë e Lojtarit është 2-3-4-5-6-7. Banker gjithashtu qëndron nëse vlera totale e dorës së tyre është 7. 

Për të shmangur konfuzionin e mëtejshëm, këtu është një tabelë që ilustron se si funksionon rregulli i kartës së tretë me dorën e Bankierit:

Banker's total

Player's third card total

Banker's action

0 to 2

Anything

Draw a card

3

Anything but 8

Draw a card

4

2 to 7

Draw a card

5

4 to 7

Draw a card

6

6 or 7

Draw a card

7

Anything

Stand

Bankier apo lojtar – Cila anë është më e mira?

Kjo është një pyetje që shumica e lojtarëve fillestarë të tregtarëve të baccarat-it nuk mund t'i përgjigjen. Merrni parasysh këtë; dora e lojtarit është e para që shkon dhe ka më shumë gjasa të tërheqë një kartë shtesë. Kjo për shkak se pala e lojtarit ka të ngjarë të marrë një 0 sepse King, Queen, Jack dhe 10 llogariten si zero në baccarat. Me pak fjalë, Bankeri bën një lëvizje vetëm pasi mëson se çfarë është në anën tjetër. 

Përveç kësaj, probabiliteti për të fituar bastin Banker është më i lartë se basti i Lojtarit. The Banker ka një shans 45.8% për të fituar krahasuar me 44.6% në anën e Lojtarit. Edhe pse kjo mund të mos ketë shumë rëndësi për syrin e lirë, do të përcaktojë se sa fitore do të keni në planin afatgjatë. 

Por mos e hidhni poshtë bastin e Lojtarit shumë shpejt. Skaji i shtëpisë prej 1,24% është një nga më të ultat në çdo kazino baccarat live. Për më tepër, kazino do të marrë një komision prej 5% për të gjitha fitimet e basteve tuaja në Banker. Kështu është kazinotë më të mira live bëjnë paratë e tyre.

Të rejat e fundit

Kërkoni një bonus të rimbushjes së kazinosë deri në 200 € në 24Slots
2023-05-30

Kërkoni një bonus të rimbushjes së kazinosë deri në 200 € në 24Slots

Lajme

Promocion i kazinosë

1xBet:Deri në 1500 €
Luaj tani
Betwinner
Betwinner:390 € Me kod bonus CASINORANK
22BET
22BET:Deri në 300 €