Veçoria e shtrydhjes po bëhet e njohur

Baccarat

2020-11-19

Bakarat Eshte nje lojë që dikur ishte vetëm për të pasurit dhe mbretërit. Megjithatë, në ditët e sotme kjo lojë është e aksesueshme për të gjithë. Ka rregulla shumë të thjeshta dhe diçka që lojtarët e duan vërtet: një avantazh të ulët shtëpie, që e bën këtë lojë jashtëzakonisht të popullarizuar. Tipari i shtrydhjes i jep më shumë eksitim atij.

Veçoria e shtrydhjes po bëhet e njohur

Shtrydhja e letrave në këtë lojë nuk ndikon vërtet se cilat letra do të dalin. Nëse po i shtrëngoni ato, atëherë mund të duket nëse e keni kontrollin, por në të vërtetë po zbuloni vetëm letrat për bast tuaj, qoftë bankierin apo lojtarin. Pra, lexoni më shumë rreth kësaj në këtë artikull në mënyrë që të mund të mësoni më shumë rreth shtrydhjes së kartave.

Kush e bën këtë dhe pse

Nëse nuk ka asnjë ndikim aktual kur shtrydhni letrat, atëherë pse njerëzit e bëjnë këtë? Kur luhet në kazino fizike, elementi i shtrydhjes i shton lojës dramatike pasi zgjat emocionin pasi pjesë të vogla të kartës do të zbulohen gradualisht. Kjo ide bazohet në një bestytni të atyre lojtarëve që besojnë se shtrydhja e letrave mund të ndryshojë përfundimisht rezultatin, dhe disa prej tyre në fakt do të fryjnë në një kartë në mënyrë që letra të ketë një numër të mirë në vend të një të keq. Vetëm një person lejohet të prekë letrat e lojtarit dhe vetëm një i bankierit - ky mund të jetë personi që ka bastin më të madh ose një person që është nominuar.

Teknika e shtrydhjes

Në thelb, qëllimi i kësaj teknike është të zbulojë ngadalë vlerën e kartës në mënyrë që të jetë e mundur të ndërtohet tension. Nëse jeni ju ai që po e bëni atë, atëherë nuk keni pse të shqetësoheni për dëmtimin e kartës pasi në baccarat ato nuk përdoren më kurrë. Vendosni gishtin e madh në dy qoshet e sipërme për të mbuluar numrin dhe lejoni që vlera e kartës të identifikohet vetëm kur ajo numërohet nëpërmjet simboleve (zemra, lopata, diamante ose shkopinj). Mënyra më e saktë për të filluar është ta vendosni kartën në mënyrë që skaji i saj i shkurtër të jetë përballë jush.

Nëse shihni një vijë ose një pjesë të një imazhi, atëherë do të kuptoni se keni një J, Q ose K që nuk vlejnë asgjë. Kur kjo ndodh, nuk ka kuptim të zgjatet shtrydhja që atëherë, pasi vlera është zbuluar tashmë. Nëse pasi keni shtrydhur një të tretën e kartës nuk shihni ende asgjë, atëherë është një Ace. Letrat më të mira për t'u shtrydhur janë nga 2 deri në 10. Të shohësh një simbol sipër do të thotë që ke ose 2 ose 3, dhe kjo shtrydhje bëhet e rëndësishme kur letra e parë ishte 7. Të marrësh një 2+7 është një dorë e shkëlqyer në baccarat , ndërsa 3+7 është më i keqi.

Nëse ajo që shihni në fillim janë 2 simbole sipër, të cilat tregojnë se karta që keni është 4, 5, 6, 7, 8, 9 ose 10, duhet ta ktheni patjetër. Tani skaji i tij më i gjatë është përballë jush dhe ju duhet të vazhdoni të përsërisni procedurën.

Si funksionon shtrydhja në baccarat në internet

Imagjinoni se jeni duke luajtur baccarat live nga Lojëra evolucionare. Ju keni vënë bastet tuaja dhe tregtari do t'ju japë 2 letra me fytyrë poshtë, drejt jush dhe bankierit. Më pas do të zbulohet një kartë duke e hapur nga njëra anë dhe më pas nga tjetra, me opsionin e kartës së shtrydhur në varësi të sasisë së lojtarëve që kanë vënë bast tek Lojtarët ose tek Bankeri. Kur bëhet fjalë për baccarat jo-live, ekziston gjithashtu një mundësi për të shtrydhur letrat, pasi mund ta "palosni" kartën në drejtime të shumëfishta dhe ta hapni atë në kohë reale.

Të rejat e fundit

REEVO vazhdon Run mbresëlënëse 2023 pas nënshkrimit të marrëveshjes me TVBET
2023-09-18

REEVO vazhdon Run mbresëlënëse 2023 pas nënshkrimit të marrëveshjes me TVBET

Lajme