Live Immersive Roulette

Zhvilluar nga Evolution Gaming, ruleta zhytëse është padyshim një nga opsionet më të mira për adhuruesit e lojërave në tryezë. Ai ofron një përvojë më unike dhe argëtuese të lojërave të drejtpërdrejta sesa shumë lojëra ruletë live.

Në mënyrë tipike, ruleta zhytëse e drejtpërdrejtë vjen me kënde të shumta kamerash për të ofruar një transmetim video me definicion të lartë, duke kapur të gjithë veprimin për të maksimizuar emocionet e lojtarëve. Tipari i lëvizjes së ngadaltë është një prekje e këndshme. Ai siguron që lojtarët e lojërave të mos humbasin asgjë, përfshirë numrin fitues.

Ruleta zhytëse e drejtpërdrejtë ka ndërfaqen më të thjeshtë, duke e bërë atë ideale për lojtarët e rinj dhe me përvojë. Për sa kohë që dikush shkon për një kazino të shkëlqyer live, ata janë të siguruar për një kohë fantastike.

Informacion i pergjithshemSi të luani ruletën zhytëse të drejtpërdrejtë të Evolution Gaming
Informacion i pergjithshem

Informacion i pergjithshem

Emri i ofruesit

Ruletë zhytëse e drejtpërdrejtë

Ofruesi i lojës

Lojëra evolucionare

Lloji i lojës

Ruletë

Transmetim nga

Letonia

Informacion i pergjithshem
Si të luani ruletën zhytëse të drejtpërdrejtë të Evolution Gaming

Si të luani ruletën zhytëse të drejtpërdrejtë të Evolution Gaming

Lojtarët që duan të shijojnë lojëra të drejtpërdrejta duhet të mësojnë se si të luajnë ato. Nëse dikush ka eksploruar ruletën evropiane më parë, kjo do të jetë e lehtë.

Lojtarët e ruletit zhytës të drejtpërdrejtë duhet të vendosin bastet e tyre sapo të shfaqet një mesazh në ekranet e tyre që i udhëzon ta bëjnë këtë. Tabela e kësaj loje afrohet më shumë për ta bërë këtë më të lehtë për ta. Gjithçka që u kërkohet të bëjnë është të klikojnë në butonat që gjenden në zonat e basteve për të vendosur baste. Kur mesazhi "Baste të mbyllura" shfaqet në ekranet e lojtarëve, ata nuk mund të bastojnë më në këtë lojë; prandaj, paraqitja gjithëpërfshirëse e tryezës së ruletës kthehet prapa.

Ka disa gjëra që lojtarët mund të bëjnë për të përmirësuar seancat e tyre zhytëse të lojërave të ruletit. Një prej tyre është rregullimi i tingullit dhe cilësisë së videos në atë më të mirën në dispozicion. Kjo mund të bëhet përmes faqes së cilësimeve të lojës. Amatorët mund të eksplorojnë seksionin "Ndihmë" për të zbuluar veçoritë e këtyre lojërave dhe për të kuptuar se çfarë pritet prej tyre, duke përfshirë rregullat që duhen ndjekur.

Duke folur për rregullat, shikoni këto rregulla zhytëse të drejtpërdrejtë të ruletës për lojtarët.

Rregullat zhytëse të drejtpërdrejtë të ruletës

Ruleta zhytëse e drejtpërdrejtë vjen me të njëjtat rregulla si lojërat e tjera të ruletës evropiane të ofruara nga kazinove të drejtpërdrejta sot. Rrota e ruletës ka tridhjetë e gjashtë xhepa me numër të kuq ose të zi. Ekziston edhe një xhep zero me ngjyrë të gjelbër për shtëpinë. Roli i lojtarit është të parashikojë me saktësi se në cilin xhep do të bjerë topi ose ku do të pushojë rrota e ruletës pas një rrotullimi.

Tregtari zhytës i drejtpërdrejtë i ruletës rrotullon timonin vetëm pasi lojtarët të kenë vendosur bastet e tyre. Fituesit duhet të kenë bërë parashikimet e sakta - ata që nuk bëjnë janë gjithmonë të lirë të luajnë më shumë raunde për të provuar fatin e tyre në këtë lojë.

Lojtarët duhet të familjarizohen me bastet që mund të vendosin përpara se të fillojë kjo lojë. Opsionet e tyre kryesore janë bastet e jashtme dhe bastet e brendshme.

Bastet e jashtme janë ato të vendosura në zonat poshtë hapësirave të numëruara ose në anët e tyre. Nga ana tjetër, bastet e brendshme vendosen në rajonin e numëruar të zonës së basteve. Ato përfshijnë baste linjash, baste këndore, baste të drejtpërdrejta, baste rruge dhe baste të ndara.

Si të luani ruletën zhytëse të drejtpërdrejtë të Evolution Gaming