Këshilla dhe truket e pokerit të drejtpërdrejtë në internet

Me faqet e kazinove në internet që mbledhin gjithnjë e më shumë bastorë globalisht, pokeri live është bërë i arritshëm për shumë lojtarë.

Kjo lojë kërkon që ju të jeni të aftë, ndryshe nga shumë lojëra të tjera me letra kazino që kanë të bëjnë me fat. Pra, mund të bëni shumë gabime nëse nuk jeni të përgatitur.

Për ta parandaluar këtë, ne nga CasinoRank do t'ju japim disa këshilla për t'u bërë një lojtar më i mirë pokeri dhe do të shqyrtojmë disa nga gabimet që mund të bëni gjatë udhëtimit tuaj të pokerit në internet.

Gabimet e zakonshme për t'u shmangur në Poker Live Online

 • Duke luajtur shumë duar - Mund të jetë joshëse të luani çdo dorë kur jeni në linjë, pasi është e lehtë të klikoni një buton për të thirrur ose ngritur. Megjithatë, të luash shumë duar mund të çojë në humbjen e parave dhe futjen në situata të vështira. Jini të durueshëm dhe prisni duar të forta fillestare.
 • Mos i kushtoni vëmendje kundërshtarëve - Kur luani poker online, mund të shpërqendroheni lehtësisht. Por, vëmendja ndaj kundërshtarëve tuaj mund t'ju ndihmojë në planin afatgjatë për të shmangur marrjen e vendimeve të këqija.
 • Marrja e vendimeve emocionale - Asnjëherë nuk duhet të lejoni që emocionet tuaja të ndikojnë në lojën tuaj të pokerit.
 • Injorimi i pozicionit - Ashtu si në pokerin e kazinosë tokësore, pozicioni është gjithashtu i rëndësishëm kur luani drejtpërdrejt online. Kushtojini vëmendje pozicionit tuaj në secilën dorë dhe rregulloni strategjinë tuaj në përputhje me rrethanat.
 • Mos Menaxhimi i Bankrollit tuaj si duhet - Menaxhimi i bankrollit tuaj është thelbësor kur luani poker live online. Sigurohuni që jeni duke luajtur në baste që janë të përshtatshme për bankrollin tuaj dhe mos i ndiqni humbjet duke luajtur mbi mundësitë tuaja.

Si të shëroheni nga gabimet në Poker Live Online

Hapi i parë për t'u rikuperuar nga gabimet është thjesht të pranosh që ti i ke bërë ato. Pastaj, duhet të analizoni me kujdes pse e keni bërë atë dhe të mësoni prej saj. Ju mund të zvogëloni mundësinë për të përsëritur të njëjtin gabim në të ardhmen. Ju duhet të synoni të mos lejoni që gabimet e së kaluarës të ndikojnë negativisht në lojën tuaj, por t'i përdorni ato në avantazhin tuaj.

Këshilla për të luajtur poker live në internet

 • Filloni me aksionet më të ulëta - Për fillestarët që luajnë poker live në internet, është një ide e mirë të përdorin aksione më të ulëta. Në këtë mënyrë, së pari mund të merrni përvojë të mjaftueshme pa rrezikuar shumë çdo dorë. Dhe kur të bëheni më të mirë, mund të filloni të lëvizni lart.
 • Luaj Tight - Kur filloni të luani poker, duhet të luani fort derisa të keni përvojë të mjaftueshme për ta bërë atë në mënyrë më agresive.
 • Merrni pushime - Vendosni një kufi kohor për çdo seancë pokeri që keni. Në këtë mënyrë, ju mund të bëni pushime dhe më pas të ktheheni në lojë të qetë.

Si të përmirësoni aftësitë tuaja të pokerit live në internet

 • Studimi i Strategjisë së Pokerit - Mënyra më e mirë për t'u bërë një lojtar më i mirë pokeri është të njiheni me strategjitë. Ka shumë mënyra për t'i mësuar ato, por në ditët e sotme, video-tutorialet janë mënyra më e preferuar.
 • Rishikoni historitë e dorës - Kthimi te historia juaj është alternativa më e mirë për të analizuar atë që shkoi keq dhe për të përmirësuar për mirë. Kërkoni gabimet që keni bërë dhe mendoni se si mund të kishit luajtur me dorën ndryshe.
 • Luaj me lojtarë më të mirë - Të luash me lojtarë që janë më të mirë se ti mund të jetë frikësuese, por është gjithashtu një mënyrë e shkëlqyer për të mësuar. Shikoni lojën e tyre dhe përpiquni të kuptoni procesin e tyre të të menduarit.
 • Kërkoni komente nga kolegët - Diskutimi i lojës suaj me bashkëmoshatarët mund të sigurojë reagime të vlefshme dhe këndvështrime të ndryshme.
 • Praktikoni - Konsistenca është thelbësore kur bëhet fjalë për të qenë të suksesshëm në poker. Sa më shumë të luani, aq më me përvojë do të bëheni lojtar pokeri.

konkluzioni

Pokeri live është një lojë që kërkon që ju të jeni mjaftueshëm të aftë dhe të merrni vendimet më të mira. Megjithatë, ndonjëherë ne të gjithë bëjmë gabime, kështu që ju duhet të mësoni t'i pranoni ato dhe t'i përdorni ato në avantazhin tuaj.

Nëse ndiqni këshillat e pokerit të drejtpërdrejtë që ne grupuam në këtë udhëzues, do të përmirësoni në mënyrë drastike aftësitë tuaja për të luajtur këtë lojë emocionuese në kazino live online.

Si mund të përmirësohem në poker live online?

Për t'u përmirësuar në pokerin live online, shmangni gabimet e zakonshme dhe ndiqni këshilla për sukses, të tilla si studimi i lojës, rishikimi i historive të duarve, të luani me lojtarë më të mirë, të kërkoni komente dhe të praktikoni vazhdimisht.

A është pokeri live online një aftësi apo fat?

Pokeri live online përfshin aftësi dhe fat. Ndërsa fati luan një rol në rezultatet afatshkurtra, lojtarët e aftë janë ata që fitojnë vazhdimisht në planin afatgjatë.

A mund të sigurosh jetesën duke luajtur poker online?

Të sigurosh jetesën duke luajtur poker live në internet është e mundur, por sfiduese. Duhet t'i përkushtohesh lojës dhe të përgatitesh për një proces shumë të gjatë.

Si fitoni në poker live online?

Pokeri është një nga lojërat e kazinosë që kërkon jo vetëm fat, por edhe aftësi. Pra, nëse praktikoni mjaftueshëm, mund të fitoni përfundimisht.

1xBet:Deri në 1500 €
Merr bonusin
Betwinner
Betwinner:390 € Me kod bonus CASINORANK
22BET
22BET:Deri në 300 €

Ata që luajnë rregullisht poker ka të ngjarë të jenë të njohur me duart e ndryshme të pokerit, si p.sh. royal flush, straight flush dhe full house, pasi secila prej tyre është shumë e zakonshme.

Shfaq më shumë

Pokeri në internet ka qenë një nga lojërat më të luajtura me letra në faqet e kazinove. Ju kërkon jo vetëm fat, por edhe aftësi. Megjithatë, si çdo formë tjetër e pokerit, pokeri live online ka rregullat e tij të mirësjelljes dhe mund të ndikohet nga animi.

Shfaq më shumë

Pokeri me tregtarë të drejtpërdrejtë është një lojë emocionuese që mund të ofrojë shumë emocione dhe mundësi për të fituar të mëdha.

Shfaq më shumë