Gabimet që duhen shmangur si një lojtar fillestar i Blackjack live

Lajme

2020-09-09

Lojtarët duhet të kuptojnë çfarë duhet dhe nuk duhet të lojës përpara se të angazhohen në ndonjë sfidë. Blackjack live konsiderohet si mënyra më argëtuese dhe fitimprurëse për të shijuar lojërat e fatit në internet. Është e preferuara e fansave sepse rregullat janë të drejta dhe pjesëmarrësit e shijojnë atë me lehtësinë e tyre. Sado emocionuese të jetë, lojtarët kanë nevojë për një ide të veprimeve që mund të përdorin në tavolinë. Veçanërisht fillestarët do të bien gjithmonë pre e miteve të "pasurimit", të cilat kontribuojnë në një fillim të dobët. Mos harroni, qëllimi është të fitoni kundër tregtarit dhe të përfitoni sa më shumë nga loja. Këtu janë gabimet që duhen shmangur;

Gabimet që duhen shmangur si një lojtar fillestar i Blackjack live

Injorimi i kërkesave të tabelës

Një blackjack live nuk do t'i ngjajë një tavoline konvencionale të kazinosë në Vegas. Por zbatohen të njëjtat udhëzime. Bërja e zgjedhjeve të dobëta të tavolinës dëmton shanset për të fituar. Por zgjedhja e duhur i mban ata në lojë më gjatë. Në një lojë të re, tabelat e vogla të kunjeve janë më të mira pasi mësojnë formatin. Për pjesëmarrësit pa përvojë, të kuptuarit e politikave gjithashtu i ndihmon ata të shijojnë përvojën. Bastet duhet të mbahen në minimum pasi ato përmirësojnë aftësitë e tyre. Objektivi është që së pari të mësoni, të praktikoni dhe të përmirësoheni në blackjack live. Ndërsa lojërat live blackjack ndajnë rregulla, secila tabelë ka pamje unike për goditjen e aceve të ndarë ose dyfishimin.

Kuptimi i dobët i gjuhës së shenjave

Lojtarët duhet të përdorin duart e tyre për të treguar lëvizjet e tyre. Është një mënyrë efektive për të parandaluar keqkuptimet. Pavarësisht nga lloji i tavolinës që luajnë, vendosni çipat shtesë në anën e majtë të bastit origjinal si të ndarë ose të dyfishtë. Për të shmangur çdo gabim në blackjack, ata duhet të kuptojnë gjuhën e shenjave.

ACES

Aset kanë dy vlera; një dhe njëmbëdhjetë dhe lojtarët duhet të llogarisin për të dy totalet. Për shembull, dora e Ace-six është shtatë dhe shtatëmbëdhjetë. Shtimi i një Ace tjetër u jep atyre 8 dhe 18. Pra, në rast të ndonjë paqartësie, ata mund të pyesin shitësin online të blackjack live. Në blackjack live gjithmonë godet Soft 17 ose më pak.

Duke treguar

Shumica e njerëzve përfshihen në emocionin e lojës dhe përfundojnë duke kafshuar më shumë se sa mund të përtypin. Kjo është një lojë që mund të fitohet lehtësisht nëse lojtari është i zgjuar për qasjen e tij. Mbani bastet në minimum. Pranoni humbjen dhe shijoni suksesin pa u ndjerë i pathyeshëm.

Ndarja e 10-ave

Ndarja e 10-ave është joshëse pasi u lejon lojtarëve të kenë një fillim të fortë në lojë. Por nëse qëllimi është të fitoni lojën live blackjack, një total prej 20 u jep atyre një avantazh ndaj tregtarit live të blackjack online. Tregtari do të ketë një shans për të fituar nëse ata marrin 21.

Gabimet që duhen shmangur si një lojtar fillestar i Blackjack live

Blackjack live është një lojë popullore, megjithatë shumë fillestarë luftojnë për të zotëruar artin. Për të shmangur gabimet në blackjack, kuptoni bazat dhe praktikoni.

Të rejat e fundit

REEVO vazhdon Run mbresëlënëse 2023 pas nënshkrimit të marrëveshjes me TVBET
2023-09-18

REEVO vazhdon Run mbresëlënëse 2023 pas nënshkrimit të marrëveshjes me TVBET

Lajme