Renditja e skajeve në Baccarat Shpjegohet

Baccarat

2021-08-01

Ethan Tremblay

Baccarat është një nga lojërat më të luajtura të kazinosë live në botë. Loja është e thjeshtë, ka një avantazh të ulët shtëpiak dhe ofron përvojën më të mirë të lojës. Në vitet e fundit, loja e baccarat gjithashtu fitoi një popullaritet të jashtëzakonshëm për shkak të padisë shumë milionëshe. Kostumi ishte mes një kazinoje në Atlantic City dhe dy lojtarëve në teknikën e renditjes së skajeve.

Renditja e skajeve në Baccarat Shpjegohet

Renditja e skajeve u ofron lojtarëve një avantazh unik që nuk është i ligjshëm dhe mund ta kthejë lehtësisht çdo tryezë në një makinë për të fituar para masive.

Pra, le të hedhim pak dritë mbi atë se çfarë është klasifikimi i skajeve dhe cili është ndikimi i tij në një lojë baccarat.

Çfarë është renditja e skajeve?

Renditja e skajeve është një metodë shumë e popullarizuar në mesin e kazino live lojtarët, por është e rrallë të shihet duke u përdorur. Është një teknikë që mund të përdoret për të identifikuar letrat dhe vlerat e tyre duke i parë në shpinë. Dhe ja se si funksionon.

Edhe pse makinat janë krijuar për të krijuar produktet perfekte, asgjë nuk është plotësisht e përsosur. Edhe letrat me cilësi më të lartë të lojës nuk janë krejtësisht identike me njëra-tjetrën ose simetrike. Dhe kjo është pikërisht ajo që ekspertët e renditjes së skajeve u japin atyre avantazhin dhe avantazhin ndaj lojtarëve të tjerë.

Për të përfituar nga sistemi i renditjes së skajeve, lojtarët duhet të kenë aftësinë për të lexuar dhe vëzhguar parregullsitë më të vogla, gjë që askush nga njerëzit e zakonshëm nuk mund ta bëjë. Kjo do të thotë që për të bërë renditjen e skajeve dhe për të kuptuar vlerën e kartës nga prapa, duhet një shikim i talentuar dhe zgjuarsi e jashtëzakonshme.

Si përdoret renditja e skajeve?

Për sa kohë që ka disa letra që kanë më shumë vlerë për to sesa letrat e tjera në një lojë, klasifikimi i skajeve është i zbatueshëm. Mospërputhjet më të vogla përgjatë cilitdo nga katër skajet e kartës mund të përdoren për t'i identifikuar ato dhe të përdoren në avantazhin e klasifikuesit.

Për shkak të këtyre arsyeve, shumë njerëzve që luajnë bingo ose baccarat në internet, ose ndonjë lojë tjetër të drejtpërdrejtë të kazinosë, ndalohet rreptësisht përdorimi i çdo lloji të klasifikimit të skajeve. Kushdo që përdor klasifikimin e skajeve do të jetë në gjendje të gjenerojë shumën më të madhe të fitimit nga kazino kur krahasohet me dikë që i respekton të gjitha rregulloret.

Pasi një lojtar të ketë renditur letrat në baccarat, ai mund ta përdorë këtë njohuri dhe ta kthejë avantazhin në favor të tij. Lojtarët gjithashtu mund të marrin vendime të rëndësishme bazuar në këtë njohuri që u jep atyre një avantazh të padrejtë ndaj lojtarëve të tjerë të rregullt.

Në një lojë baccarat, nëntë, tetë dhe shtatë janë të vlefshme se letrat e tjera. Pasi dikush e di se karta e parë që do të marrë është nga ky grup letrash, ata mund të bastojnë para duke përdorur këtë informacion.

Pra, nëse dikush zgjedh të luaj bingo në internet ose një lojë blackjack, ata duhet të jenë të vetëdijshëm për praktikën e renditjes së skajeve.

Lajmi i fundit

Ezugi merr licencën e lakmuar të Kazinosë Live në Mbretërinë e Bashkuar
2022-09-05

Ezugi merr licencën e lakmuar të Kazinosë Live në Mbretërinë e Bashkuar

Lajme