Kazinotë më të mira live me Aristocrat 2023

Aristocrat Leisure Limited është një kompani e njohur australiane, e cila ka një histori të gjatë në prodhimin e makinerive të lojërave të fatit kazino. Konsiderohet ndër prodhuesit më të mëdhenj të makinerive të lojërave të fatit në të gjithë botën dhe mban vendin e parë në vendin e tij të lindjes, Australi. Përveç prodhimit tradicional të makinerive të lojërave të fatit, kompania po punon edhe për dixhitalizimin e kazinove.

Të rejat e fundit

Aristocrat Gaming thotë se hakeri ka aksesuar të dhënat në serverin e kompanisë
2023-07-31

Aristocrat Gaming thotë se hakeri ka aksesuar të dhënat në serverin e kompanisë

Aristocrat Gaming, një ofrues iGaming me bazë në Australia, ka lëshuar një deklaratë zyrtare për incidentin e hakerimit që ndodhi në qershor 2023. Sipas raportit, kompania thotë se një haker ka përfituar nga një cenueshmëri e sapo lëshuar (zero-ditë) në programin e palës së tretë të kompanisë për ndarjen e skedarëve (MOVEit ).