Kazinotë më të mira live me Felt Gaming 2023

Felt Gaming është një zhvillues dhe furnizues i lojërave kazino në botën e lojrave në internet. Ndryshe nga zhvilluesit e tjerë, Felt Gaming nuk fokusohet në lojëra elektronike, por përqendrohet në zhvillimin e lojërave tavoline të larmishme. Me teknologjinë më të avancuar të përdorur në hartimin dhe zhvillimin e këtyre lojërave, versionet e Felt Gaming dallohen nga turma, me lojtarët që kanë një mundësi për të konkurruar kundër tregtarëve të vërtetë.

Kazinotë Felt Gaming kanë mbi 10 lojëra tavoline dhe letrash, duke përfshirë PlayGrand Casino, Red Spins, Amsterdams Casino dhe Vegazino Casino. Për shkak se lojërat bazohen në teknologjinë HTML, lojtarët mund t'i shijojnë lojërat në laptopë, PC, iOS ose pajisje Android.